שלום,אני חושבת על זה כבר די הרבה זמן ומבולבלת..אז החלטתי לנסות לכתוב פה,אולי תבינו..
אז ככה,אני יודעת שאני מחפשת סיגנון חיצוני פאות,כיפה גדולה,מישהו דוס,צדיק (עד כמה שאפשר כמובן) עניו..ומדמיינת בית דתי מאוד.
אבל מצד אחד אני רוצה גבר (במלוא מובן המילה),כריזמטי,מנהיג כזה ואפילו רומנטי..
לפעמים נראה לי שזה בגלל שראיתי סדרות בעבר ושזה (מן הסתם) לא קרוב למציאות וזה ברור לי! כי אני מאוד מציאותית,אבל אולי מישהו שהוא קצת גברי? וזה משום מה נראה לי לגמרי סותר את עניין ה"דוסיות".
יצאתי עם כמה בנים דתיים חזקים (ואני מעריכה את זה מאוד!) אבל כולם כזה קצת "חנונים"/ביישנים/עדינים לעומת מה שתיארתי ואפילו לא קרוב ל"גבריות" שאני מתארת..
ולפעמים שאני מסתכלת על בנים בקטגוריית ה"דתי לאומי" שפתוחים יותר נראה לי שזה קצת קרוב יותר למה שתיארתי בערך מבחינה חיצונית..אבל ברור לי שאני ממש לא רוצה להקים בית עם "פתיחות" שיש בו טלוויזיה ואינטרנט וכאלה,אני רוצה בית כשר,זה הדבר הכי חשוב לי.
לדוגמא באמת פעם יצאתי עם מישהו דוס (שהיה גם מאוד עדין),היה נחמד בסה"כ אך פחות התחברתי לאופי ופחות זרם.
ופעם אחרת יצאתי עם מישהו שהיה די פתוח לעומת האחרים והיה כימיה וחיבור מדהים (גם מצידו),אבל לא הסתדר מבחינה רמה דתית.
אז השאלה שלי,אם קיים בכלל בנים דוסים שהם גם "גברים" ולא עדינים במיוחד? (לא שזה רע,פשוט לא מתחברת כ"כ) או שזה ממש סותר?..
(סליחה אם אמרתי משהו שהוא לא ממש במקום,אני די גרועה בלנסח..)