היי, מרגישה צורך לשתף כמה שיותר נשים במידע על האפי נו.
לפני הלידה הרגשתי בילבול עצום ורציתי לעשות הכל כדי לקבל לידה הכי קלה שיש (בתור בחורה פחדנית ברמות במיוחד ברמת כאב פיזית).
אז כמובן שבראש ובראשונה לבטוח בהשם ולדבר איתו כל יום, להתפלל חזק ולבקש הכי חזק שיש כי בסוף הוא קובע הכל.
הודות להשם יתברך, שפתח לי את העיינים לחקור קצת ולבדוק מה ההשתדלות שאוכל לעשות ללידה קלה, חקרתי באינטרנט ונתקלתי במוצר האפינו.
ההתלבטות הייתה קשה, בעלי לא מאמין בתגובות באינטרנט חושב שיש הרבה תגובות לשם פרסום מסחרי ולא אמיתיות, ולמען האמת גם אני לא ידעתי עד כמה הן נכונות. שאלתי את כל מי שיכולתי מסביב וכל פעם קיבלתי תשובה שונה, חלק מכירות והרבה גם שלא מכירות את המכשיר בכלל.
נכנסת לקורס הכנה ללידה ושם החלטתי שאם המדריכה תמליץ על המכשיר זה הסימן לקנות. (בכל זאת מכשיר די יקר)
אז לא רק שהיא המליצה, היא ממש נתנה הרצאה על האפי נו באחד מהשיעורים , ועוד מניסיון של הבת שלה שקנתה אותו ובאמת יצאה ללא תפרים לידה ראשונה.
התאמנתי כמעט כל יום לפעמים פעמיים ביום ולפעמים פעם אחת ביום, הייתי די סקפטית...
אבל ניסים קורים ברוך השם, ואכן עברתי לידה טובה יחסית לראשונה לידה של 6 שעות, אפידורל בזמן, פתיחה בזמן,
ללא קרעים בכלל!!!!! ללא תפרים בכלל!! הלם ושוק. גם בעלי נשאר בהלם..חחח.
אז אני ממליצה ממש בחום על האפי נו, תחסכו לעצמכן את התפרים שאחרי ורוצווו לקנות אבל חייב להתמיד!
ותתפללו קודם כל ;)

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...