שלום וברכה, בתור בן, מעניין אותי מה דעתכם ודעתכן, מעריך מאוד .
האם הייתם מתחילים לצאת כשיש לכם 'אור בקצה המנהרה' , כלומר כן שכבר יש לכם את הבגרות והמוכנות והרצון להתחתן,
אלא שאתם עדיין לא בתוך הדרך ממש שבה אתם רוצים לחיות ורואים הגשמת הייעוד שלכם/מיצוי ...
המצב הוא שהתבררה לכם דרך שבה נראה לכם שאתם רוצים ללכת ולחיות ,
שם אתם רואים את עצמיכם עובדים את ד' וממלאים את ייעודכם, עד לרמה הפרקטית של תפקיד/לימוד/מקצוע/מקום וכו',
אלא עד שתגעו לשם ייקח זמן, עניין של חודשים-שנתיים
או שמא הייתם מתחילים לצאת דווקא כשאתם כבר באמת ממש בתוך הדרך הזו , שאתם כבר מתמלאים רוחנית שם וחשים שהגעתם ל"מנוחה ולנחלה"?
האם כבנות זה קריטי שלגבר תהיה לא רק דרך בחיים, אלא שהוא כבר יהיה שם בפנים ממש ויתמלא שם רוחנית?
עד כאן השאלה הכללית, מכאן אפרט טיפה לגבי ,
המצב שלי- כרגע בייני'ש ,ויש לי בראש שאיפות ורצונות שאני גם רואה איך אני מממש אותם בחיים, כרגע זה נראה בצבא ובעוד דרכים נוספות. ונראה שה' חנן אותי ביכולת לשם כך , וכפי שזה נראה אוכל להיות במקום הזה .
כרגע ממה שנראה אגיע למיצוי ולאיכות רוחנית יותר (מקווה שאני מובן)כשאתחיל לצעוד בדרך הזו , שזה בעוד כמה חודשים ,אינני אומר את זה כדי להרפות מעבודה רוחנית בהווה, אלא שמתוך העבודה בזמני בישיבה ובירורים התבררה לי ב"ה הדרך שנכון לי לחיות בה לפחות בשנים הקרובות, עכשיו שהדרך מזומנת ומבוררת לי בצורה יותר מעשית ,
השאלה היא האם לחכות או שלא? (אציין גם שיש מישהי שנראה לי שזה יכול ללכת בינינו ,ויש גם מין חשש שמצטרף לזה באופן טבעי שמא 'יקדימנו אחר' שהוא גם שמדרבן מאוד להתחיל ,ומצד שני יש את ההתלבטות שהצגתי - האם לחכות שאהיה ממש בתוך ה'דרך' ואראה שאני אכן מתמלא בה רוחנית ושאני חי בה ברצינות ) ,
תודה רבה .