או מכיר מישהו שפוי שמעוניין לעשות זאת כי בטעות חשב שהוא מכיר אותו

או מכיר מישהו שפוי שמעוניין לעשות זאת כי בטעות חשב שהוא מכיר אותו

החשש מעמדתו בנושאי להט"ב הוא אחד הדברים שגרם לי לחשוב אולי לא להצביע לו.
מהיכרותי הקצרה עם הודעותיו הקודמות של די"מ בפורום דוקא נראה לי שהוא ימשיך להצביע לו.
ובכלל, כל הפייגלניסטים די נעולים על הדברים האלו. הם בוחרים בו בגלל הדברים האלו.
אם כי חבל לי שהוא לא מצהיר שעד שהמדינה תצא מהתערבות בנושאים הללו הם יתמכו בשוויון להט"ב.
או להחליט למי מותר לאמץ או להשתמש בפונדקאות.
בהינתן המצב שהמדינה מתערבת יש לעשות אותו דין ללהט"ב והטרוסקסואלים.
השימוש בפונדקאות מיועד לזוגות נורמלים עם בעיות רפואיות
הסתדרנו.
פונדקאות, נכון להיום, מיועדת לנשים שלא יכולות לשאת הריון. (אין הבדל במצב המשפחתי של האישה).
עם ישראל חי בצורה ניסית בעיקר ששמרו על טהרת המשפחה, על זוגיות כשרה, על שמירה על תורה ומצוות. לא בגלל שוק חופשי, סמים וריבונות
עם ישראל לא התבולל גם בלי רבנות.
בלי צבא, ובכן, נשחטנו במליונים.
ואולי זאת אחת הסיבות שנשחטנו במיליונים.
בהחלט יש מקום להשוואה. במדינה יהודית יתנו גושפנקה רשמית להומואים, סמים, זנות ואי אפשר להרשות דבר כזה. ואל תגיד מה אכפת לי, כי אם החברה רקובה זה בהחלט משפיע עליך.
מבזק חדשות:
זה מה שקורה בארץ גם עכשיו.
מי שרוצה להתחתן עם החברה הגויה שלו, יתחתן איתה בקפריסין או שפשוט יחיה איתה ויביא איתה ילדים בלי חתונה רשמית.
להתיר לאנשים לעשן מריחאונה זה לא דבר "לא יהודי". אל תתחילו להמציא דברים ואין בזה "נתינת גושפנקא".
אתה חושב שאם תהיה הפללה של צרכני זנות אז לא יהיו יותר זונות בארץ?
כי ניסו את זה בכמה וכמה מדינות וזה לא עבד.
אתה יודע מה קרה? מצב הזונות הורע כי עכשיו הן היו תלויות בסרסורים. זה הכל.
בשביל ההרגשה הטובה שלך של כאילו "מדינה יהודית" אתה מוכן להתעלל בנשים הכי מסכנות בחברה - כי זה יהודי באמת.
אנחנו צריכים להיות מדינה נורמלית ומדינה יהודית. לא להתיר דברים רעים כמו סמים וזנות.
נשים שנופלות לזנות לא עושות את זה מבחירה חופשית או בגלל שזה כסף קל יש איזו טראומה שעומדת מאחורי זה. צריך לעזור להם להשתקם לו לתת להן להיות תלויות בחסדי איזה עברין.
יש בהחלט משהו לא יהודי בעישון סמים (וגם התמכרות לאלכוהול). בנאדם ריק ללא משמעות אמיתית בחיים יתמכר לדברים האלו, לא בנאדם עם תוכן.
חלק גדול מהתדרדרות החברה שלנו היא מחוסר חינוך יהודי וריקנות שבאה בעקבותיה.
יופי שאתה רוצה - הדרך לגיהנום רצופה כוונות נפלאות לגמרי.
בפועל, בכל מקום שניסו את זה, זה רק גרם לבעיות חמורות יותר.
כנ"ל לגבי מריחואנה - שהיא בכלל לא דבר רע. רק כשאוסרים אותה, פתאום מתחילים דברים לקרות כמו מימון משפחות פשע.
יש נשים שבוחרות בזה מבחירה חופשית. אני יכול למצוא לך כמה וכמה נשים כאלו שכתבו על זה ברשת. יש להן אפילו קבוצה.
זה שאתה לא מוכן לקבל את האמת הזאת, זו בעיה שלך. זו עדיין אמת.
יש נשים שהגיעו לשם בגלל טראומות וכו' - נכון. אז הפתרון שלך הוא לגרום להן להיות עכשיו תלויות לחלוטין בסרסור שלהן?
אין סתירה בין לעזור להן להשתקם לבין לא להרוס להן את החיים עוד יותר.
למי יהיה יותר קל להשתקם לדעתך - לזונה שמרוויחה הרבה ולא תלויה באף אחד או לזונה שתלויה בסרסור אלים שעושק כמעט את כל מה שהיא מרוויחה?
למי יש יותר סיכוי לצאת ממעגל הזנות?
חינוך יהודי זה חשוב וטוב - אבל איך בדיוק תכריח כל הורה לחנך את ילדיו ל"חינוך יהודי"? אתה באמת חושב שזה יעבוד?
אפילו בבריה"מ שניסו לחנך את כולם לחינוך קומוניסטי, זה לא עבד.
זה פשוט הפיל את השלטון.
(מעבר לעובדה שתפקידך הוא לא לחנך ילדים של הורים אחרים כפי שאתה לא רוצה שהם יחנכו את שלך).
אין שום דבר לא יהודי בעישון קנביס. גם אין שום דבר לא יהודי בשתיית יין. (ניסוך היין, נשמע מוכר?, קידוש? פורים?).
אדם יכול לשתות אלכוהול ולעשן קנביס בלי להיות מכור. סתם כי זה כיף. (מה גם שקנביס לא ממכר).
סטיב ג'ובס היה אדם עם תוכן. רי'צרד פיינמן היה אדם עם תוכן - אתה לא במצב לקבוע לאנשים למי יש תוכן ולמי לא.
הם שיפרו את העולם כמו שאף אחד כנראה לא שינה אותו במהלך ההיסטוריה - והם עישנו מריחואנה. בכיף שלהם.
אז מי אתה שתקבע למי יש תוכן ולמי אין?
הפיתרון הוא לא לתת להן להיות תלויות בחסדי סרסורים
אין שום בעיה בלשתות יין ואלכוהול איפה ראית שרשמתי אחרת? להתמכר זה בעיה.
זה שהם היו גאונים זה נכון אבל זה לא אומר שהם דמויות לחיקוי ובטח לא אנשים עם תוכן אמיתי
בבריה"מ רצו לחנך הרבה עמים אני מדבר על יהודים ולא לחנך אותם או להגיד להם מה לעשות.
הוא פשוט מבין שקודם כל, עדיף לא להרוס עוד יותר - וזה מה שמעורבות ממשלתית עושה.
הדבר הראשון שרופא לומד זה לא לעשות נזק.
אז צריכה להיות לך יותר בעיה עם אלכוהול, לא? כי קנביס לא ממכר ואלכוהול כן.
זה אומר שהיה להם תוכן. אולי לא התוכן שאתה רוצה שיהיה לכולם, אבל היה להם תוכן. היה להם חזון.
זה יותר ממה שיש לרוב מוחלט של אנשים.
אתה לא זה שיכול להגדיר מהו "תוכן אמיתי". מצטער.
אתה רוצה שכולם יחונכו בדרך שאתה חושב שהיא נכונה. זה בדיוק בריה"מ.
דרך אגב קראתי ואני לא יודע את האמינות של הדברים שבאנגליה הפריטו את מערך הרכבות וזה נכשל לחלוטין וביפן גם אבל זה הצליח בצורה מעולה, ככה שזה לא 100% נכון שחוסר התערבות זה דבר טוב.
וכן, יש לי בעיה עם צריכת אלכוהול מופרזת. וגם אוסרים מכירת אלכוהול לילדים.
חזון זה דבר מעולה ושמעתי מעט הרצאות של סטיב ג'ובס ואני מעריך ואוהב אנשים עם חזון ואנשים שחולמים בגדול ואם יש בנאדם חכם לידי אני לומד ממנו כל מה שאני יכול. זה לא הופך את הבנאדם לדוגמא
באנגליה, הרכבת הוקמה באופן פרטי ועבדה נפלא.
יום אחד, הממשלה החליטה להלאים והרסה הכל. אחרי זה היתה "כאילו" הפרטה אבל את הנזק של ההלאמה זה לא הצליח לתקן.
התערבות ממשלתית תמיד מזיקה. כל דבר שהמדינה מנהלת, הוא מופת לחוסר יעילות.
קח את תקציב הרווחה, למשל. 138 מליארד שקלים.
כל משפחה שמוגדרת עניה היתה אמורה לקבל 300,000 שקלים בשנה.
למה זה לא קורה?
כי המדינה מנהלת את זה.
המדינה גם תאסור על מכירת קנביס לקטינים. הרעיון הוא מגיל 21 בבתי מרקחת.
אני לא אומר שכל אדם עם תוכן הוא דוגמא.
שינדלר היה שתיין שמכר את הטבעת שהוא קיבל מהיהודים שהוא הציל בשביל שנפס.
אתה יכול להגיד ששינדלר היה אדם חסר תוכן? לא.
היית רוצה שאחותך תתחתן עם אדם כמוהו? כנראה שלא.
ואני בטוח שאני לא היחיד שמוכן לקחת צ'אנס אבל אם זה בא ע"ח הדת במדינה אני מעדיף בלי התוכנית הכלכלית ובלי התוכנית הדתית.
למשל, העובדה שהרב הראשי לשעבר משחתרר מוקדם מהכלא היא הוכחה די ברורה לזה.
שהמדינה מנהלת שהוא לא כישלון קולוסאלי?
הנמלים? הרכבת? חברת החשמל? מים? (עובדה מעניינת- יש בישראל חמישה מתקני התפלה. ארבעה ריווחיים ואחד בחובות. כמו כן, ארבעה פרטיים ואחד ממשלתי...)? צה"ל (צה"ל עצמו מודה שרק בקריה יש לו 1200 חיילים מיותרים שאין לו מה לעשות איתם)? משטרה? ביטוח לאומי (לאור מה שכתבתי לעיל)?
אז למה שאת הדת ושירותי הדת המדינה תדע לנהל יותר טוב?
אם שני גברים או נשים רוצים להביא ילדים שינסו לבד. מה שיצליחו שישאירו לעצמם, לא ניקח מהם.
ברוך ה', לנו יש גם את תורה שבעל-פה.
רק לדוגמה:
"כי תבא אל הארץ אשר יהוה אלהיך נתן לך, וירשתה וישבתה בה, ואמרת אשימה עלי מלך ככל הגוים אשר סביבותי:
שום תשים עליך מלך אשר יבחר יהוה אלהיך בו.
מקרב אחיך תשים עליך מלך, לא תוכל לתת עליך איש נכרי, אשר לא אחיך הוא.
...
א. אם הכוונה שמאחר שהתורה קובעת אין אפשרות להחלטות דמוקרטיות - הרי שיש אפשרות להכרעות דמוקרטיות בתוך גבולות ההלכה, כפי שהיה נהוג בקהילות ישראל במשך הדורות.
ב. אם הכוונה שלגבי השלטון של כלל הציבור בארץ אין מקום להכרעות דמוקרטיות, כיוון שהתורה קבעה שצריך מלך - כמדומני שבמציאות ימינו אנו פטורים מזה. [ויעויין איפה בנצי"ב כמדומני איפה שהוא בביאורו לשאילתות].
שאפשר לצוות אותו על משפט, על בית מקדש ועוד.
יש כל מיני אפשרויות להתארגנות, שהיו לאורך ההסטוריה. [למשל, בתקופת המדבר, תקופת המלכים ועוד].
מדינה זה שם לכמה צורות התארגנות כאלה.
לפי הדיעה שנפסקה להלכה, יש חובה במדינה בעלת משטר מלוכני. [ויש לדון על מרחב התמרון בתוך האפשרות הזו].
אבל גם כשאין אפשרות למשטר כזה, עדיין יש לתורה ציוויים ציבוריים. [שגם אופן קיומם תלוי בנסיבות ובאפשרויות].
זה שאתה (ואני אולי) חושבים שזה רע? סבבה. שני אנשים רוצים לעשות משהו, שאלוקים יעניש אותם אם צריך.
כמו שהמדינה נותנת חינוך כך המדינה נותנת הורות ותחליט מי ראוי לאמץ ופונקאות לא באה מאליה בלי תשתיות שרק המדינה נותנת
פונדקאות ואימוץ באופן פרטי לכולם? גם הורות טבעית וכזו המתאורת אמורה להיות פתוחה לכל אחד, וגם לילדים בגיל 13-14?
אגב זו לא דעתו של פייגלין למרות חופש ההצבעה, הוא אמר שדעתו האישית נגד פונדקאות לקהילה הגאה.
ואגב אם המדינה עד כדי כך לא מתערבת בכלום, שלא תתקים בשביל שלא תתערב במשהו חס וחלילה
בו מסתדרים בלי מדינה בכלל
ועל סוגים שונים של משפחות.
אתה חושב שרק אתה יכול לכפות על אחרים את דעותיך?
גם הם יכולים - והם עושים את זה טוב יותר.
וסליחה שאני מנפץ את סטיית החופש שלכם
בשביל זה אנחנו יהודים.
גוי רוצה לאכול חזיר? בכיף!
יהודי רוצה לאכול חזיר? לא נתן לו, כי החטא שלו יהרוג גם אותנו.
שהילד שלך ילמד על זוגות חד מיניים בגן.
והוא בטוח שהוא צודק ברצון שלו לכפות עליך את מה שהוא חושב שנכון.
ואז אתם רבים.
הוא מנסה לכפות עליך, אתה מנסה לכפות עליו ואז פתאום כיף לחיות במדינה... ככה זה עובד, לא?
במקום שכל אחד יפסיק לנסות לחנך אחרים וכולם יחיו בשלום אחד עם השני.
ובינתיים ניתן להם להחריב את העולם.
נשמע הגיוני.
עם ה"שלום" שלכם.
מהו מקום הדת במדינה?
האם המדינה צריכה להכריע על ענייני יהדות?
לשמור על המצב הקיים מבחינת יהדות?
להגדיר נורמות שקשורות להלכה?
אולי צריכה להיות רשות דתית סמכותית בפני עצמה
בלי כל כפיפות לגורם שלטוני אחר,
עם כוח שלטוני, אכיפתי וריבוני?
יכולת לומר את המילה האחרונה?
האם במצב בו לדת אין סמכות חוקית או קשר לחוק
המצב של שמירת ההלכה, הכשרות, היוחסין בישראל
ישתפר או יתדרדר?
שאלות מאוד לא פשוטות בעיני.
כולם בטוחים שיש להם תשובה -
לדתי השמרני, לדתי הליברל ולמי לא.
לי אין - ולא יכול לבטל את דעתו של איש בדיון הזה.
וגם לא יודע במי לתמוך מהבחינה הפוליטית.
או אם מישהו מהם בכלל חשב בכיוון של הפתרון הנכון
והראוי לשאלה הנכבדה של שילוב דת ומדינה.
יה"ר שנזכה במהרה לראות בהתחדשות הסנהדרין בישראל
ושכל השאלות תהיינה נחלת העבר.
http://rotter.net/forum/politics/25532.shtml
ומה הן העמדות שלו.
הוא פירסם ספר על כל העמדות, הוא פירסם מצע מפורט והוא לא מתחמק מאף שאלה בראיונות.
לחשוב שתוכל לחשוף אותנו לאיזו עמדה שלו שאנחנו לא מכירים - זה קצת מגוחך.
אין אף פוליטיקאי שפרס את משנתו ואת משנת המפלגה שלו כפי שעשה פייגלין ועשתה מפלגת זהות.
אתה לא תצליח להפתיע אותנו.
זה לא בנט שרוצה שוק חופשי ואז מספר באיזו שיחה עלומה על כך שצריכים להשאיר את שוק החקלאות בארץ שהנהלת יורשיו של לנין.
אנחנו יודעים את זה.
אתה קראת, וכמוך רבים מהמצביעים המלומדים (גם אני קראתי הרוב). אך כנראה שרוב מ-150,000 שעשויים להצביע לו לא טרחו לקרוא את הספר...
או שאני טועה והוא נמכר ב-90,000 עותקים? ;)
הסיבה לכך שאני חושב שמצביעי זהות יודעים למי הם מצביעים היא שזהות לא פונה לרגש - בניגוד למפלגות אחרות. ("אנחנו נדאג לחולים\נכים\מסכנים\קשישים", אבל לא מפרטים איך. הכל מעץ הדולרים שבחצר הכנסת).
זהות פונה לשכל. לכן, מי שלא מכיר את המצע של זהות, לא יצביע לה.
לסרוגים?
שלקחו מונופול על יהודה ושומרון... הריצו לכנסת את התחיה וקיבלנו את אוסלו.
ואחרים שמיישבים את הארץ עקב בצד אגודל לא עושים קוקוריקו ושורפים מנדטים לימין.
😂
התיישבות חרדית במקומות זולים ולא מבוקשים
יו"ש
ערד
עפולה
אופקים
ירוחם
רכסים
ועוד
זה לא מעניין אותם יו"ש או לא
פחות או יותר מאותן סיבות.
והגבול הוא לא מקום מוגן
לפחות לא בשנים הקרובות
ואולי אף פעם לא
יש מספיק מקומות נידחים בארץ
מוגנים יותר
וגם מרחיבים אותם בהתאם
(ראיתי שבונים עוד שכונה ענקית בבית שמש
רמה מספר לא יודעת מה)
איפה מפוזרים אותם 39 אחוז חרדים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ,
ואיפה מפוזרים אותם 31 אחוז סרוגים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ,
ואיפה מפוזרים יתר האזרחים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ?
תוציא את ביתר עילית, איפה תמצא חרדים ביו"ש? קבוצה קטנה בעמנואל של 6200 תושבים (1.24% מכלל האזרחים ביו"ש), וקבוצה זעירה במיוחד בחוות של חרדים ציוניים נדירים?
ומאיפה האחוזים בכל מקרה?
מודיעין עילית
ויש יישובים
תל ציון
מעלה עמוס
מיצד
מתתיהו
חלק מגבעת זאב
ועוד
בגוש קטיף
תושבים רבים מאוד פעלו ככה
והם לא היו חרדים
היו מתנגדים
אולי היה ניתן לעצור את זה
אם התושבים בעצמם מוכנים להתפנות
אין איך לעזור להם
וחבל
אבל זה לא קרה
אז אלה שנשארו גם אכלו את הדג המסריח וגם גורשו
מהבדואים
תראו איך הגבעות פורחות
מעוז אסתר למשל
פינו אותם עשרות פעמים
והיום יש שם לפחות 40 מבנים
מעבר לזה כל מה שגבבת בשורות הבאות - כבר הפכת לפרודיה של עצמך. אין לי מושג למה תייגת אותי בשביל לקשקש על אנטנות. לא פתחת שרשור על חנוכת שאנור, לא על הנחת אבן פינה לאריאל-מערב, לא על ההחלטה להקים ישובים חדשים בבקעה ועל החוות שכבר התחילו לעלות, בתמיכת המנהל האזרחי, ממש על הירדן מעבר לגדר המערכת, בשטח ששלושים שנה היה מופקר.
ההערכות שלך על תוצאות הבחירות - שוות בדיוק כמו להתקע על האנטנות (תרתי משמע) תוך התעלמות מכל העשיה המטורפת בהתיישבות.
לעומת חלוצי שא נור שעוברים מיהודה ושומרון ל...יהודה ושומרון.
אגב, על אכלוס שא נור מנצח מישהו אחר שאתה לא מחסידיו הגדולים.
להתראות בסקר הבא של פילבר.
מעבר לזה כל הקונספירציה שאת מנסה לבנות כאן שטחית להחריד. רוב מוחלט של 'תושבי יש"ע' החרדים גרים בשתי הערים הגדולות - ביתר ומודיעין עלית, הקבוצה השלישית בגדולה גרה בתל-ציון.
שלושת הישובים הללו הם 'בקושי יש"ע', כלומר אם השאלה היא בינארית - 0 או 1, יש"ע או לא יש"ע, הם ביש"ע - ואכן יש חשיבות הצהרתית למספר של תושבי יש"ע איזו שיהיו כן ירבו.
אבל אם השאלה היא כמה אנחנו בדרך "לרשת את הארץ ולא נפקירנה ביד זולתינו מן האומות... בכל גבולותיה סביב.." כדברי הרמב"ן, אז עם כל הכבוד - תכנית פאייד יכולה להסתדר איתם היטב, ישובים יהודיים גדולים מטר וחצי מהקו הירוק ומדינה פלסטינית בשטח משמעותי בשאר השטח. אם ח"ו בשדרת ההר המרכזית ואגפיה, תקום מדינה פלסטינית או אפילו אם הרש"פ תשלוט שם עם רצפים משמעותיים - אז בטבח הבא נוחבות ימלאו את בתי הכנסת של ביתר ותל ציון, בדיוק כמו בתי הכנסת של אופקים.
בניגוד לטענתך, אני יכול להפגיש אותך עם משפחות רבות שעברו בשנים האחרונות מרחבי הארץ לישובי יש"ע (עשרות שאני מכיר אישית ממש ויש עשרת מונים שאיני מכיר), אני גם יכול להפגיש אותך עם זוג שגדל בפתח תקווה והיום מחזיקים את 'חוות שער ישראל' מעבר לגדר המערכת על הירדן ומונעים בגופם הברחות אמל"ח.
אבל זו בכלל לא הנקודה. חשוב מאוד לחזק את עמנואל, אבל מבחינת ישוב הארץ, מאות משפחות שעוברות מבני ברק לעמנואל - משמעותיות הרבה פחות מעשר משפחות שעוברות משבי שומרון לשנור, מקבוצה מהישיבה הגבוה בעלי שמקימה ישיבה בגנים-כדים, ממשפחה עם עשרה ילדים שבעבר היו ממקימי אחיה והיום כשהישוב התייצב מחזיקים לבדם (כלומר, בעזרת עדר עיזים...) את שדה יהותן על צומת כביש 60 וכביש אלון או מזוג של בוגרי אלון מורה שבעזרת כמה בחורים מקימים את חוות שובה ישראל בשלוחה של חומש.
כמובן, לכלאחד יש שיקולים שונים ומציאותיים. בכל ציבור יש את האידיאליסטים הגדולים שבאמת עוזבים הכל וגרים באוהל על ראש ההר ואת הרוב שמשלב תמהיל כזה או אחר של היכולת לגור, קהילה מתאימה וכד'. רוב המשפחות שעברו בשנים האחרונות לבניה החדשה במגדלים/מעלה אפרים/גדי וכד' לפחות שיקול משמעותי אצלהם זה המחיר, הקהילה והמוסדות, אבל בסופו של דבר הם מעבים מאוד איזור שעד לפני עשור היה מדולדל ומלבד שמחזקים את האידיאליסטים יותר שהגיעו אז - גם משמשים עורף משמעותי לרצף החוות שהוקם באיזור. בזכותם יש מסחר במרחק סביר, קופ"ח, משנת יוסף, דואר וכו' וכו' שלולי הישובים היחסית בורגניים לא היה קיים.
בגדול - בחברה החרדית השיקול המרכזי בבחירת מקום מגורים הוא הקהילה והיכולת להחזיק כלכלית. בציונות הדתית מצטרף לזה, בתמהיל כזה או אחר אצל אנשים שונים - שאלת המשימה הבאה. אם הדור של לפני חמישים שנה ייסד את ההתישבות ואת הישיבות התיכוניות וההסדר, הדור של לפני עשרים וחמש שנה הקים גרעינים תורניים ועיבה את ההתישבות וחלוצים ראשונים התחילו קצת לצאת מהגדרות - הדור של היום מתנחל בעומק השטח, מבין שהסיפור אינו רק כמה תושבים יהיו בסטטיסטיקה - אלא כמה שטח יהיה בדריסת רגל יהודית, ביש"ע, בגליל, בנגב ובכל הארץ. מתרחבים ביש"ע, מחזקים את גבול הצפון, את עוטף עזה, את הערים המעורבות, את הנגב והגליל.
אם השמאל הוא אכן הומניסטי ופציפיסטי, עליו להוביל את המאבק נגד הכנסת נשים ליחידות לוחמות. זהו לא עניין של שוויון, אלא של אחריות על העתיד:
* לשבור את שרשרת הטראומה: הנשים הן אלו שמגדלות את הדור הבא. כדי לבנות חברה בריאה, אנחנו זקוקים למחצית מהאוכלוסייה שתהיה נקייה מסבל, מאכזריות ומטראומת המלחמה. אסור שהדור הבא יונק את חוויות שדה הקרב דרך החלב של אמו.
* ייחודיות היצירה מול ההרס: תפקיד האישה ביצירת חיים וגידולם הוא הערך הנעלה ביותר. כשדוחפים נשים לקרב, השמאל למעשה מקדש את הדרגות הצבאיות ואת האלימות כסמל הסטטוס המכובד ביותר, במקום להוקיר את היכולת להעניק חיים.
* סטנדרט הומניסטי בינלאומי: במקום "להתקדם" בהכנסת נשים ללחימה, עלינו להוביל הסכמה הדדית בין עמים: נשים וילדים נשארים מחוץ למעגל האש. אם אפילו האויב אינו דוחף את נשותיו לחזית, מדוע שדווקא השמאל ה"נאור" יתנדב לעשות זאת ראשון?
בשורה התחתונה:
שוויון אמיתי הוא לא הזכות להרוג ולהיהרג. אם אתם באמת מקדשים את החיים ואת השלום – תשמרו על הנשים רחוקות מהמקום שבו מחוררים בני אדם. תנו למחצית מהאנושות להישאר חוף המבטחים של השפיות והחמלה.
רצוי שאלו המיועדים להיות רבנים ומורי הוראה לציבור יהיו פטורים משירות צבאי וממעורבות במלחמות. כמו כן, יש לדרוש מהאויב לחדול מפעולות ג'יהאד. מלחמה אינה קדושה; לעיתים היא הכרחית, אך אינה קדושה.
אנטי שמרני.
הוא רק מתחפש להומניזם אך הוא ההפך ממהו.
צודק במאה אחוז
הם רוצים לפרק את הצבא. שלוש בחירות עומדות בפניהם:
1. סרבנות.
2. הצפת הצבא בחיילות, כאשר ידוע שכושרן הגופני הוא לא משהו בלשון המעטה.
3. שילוב של 1, ו- 2.
את התוצאות העובדתיות ראינו בשבעה באוקטובר.
מצחיק שזה מה שמפריע להם
הבנאדם טוען שהוא המשיח..
זו הרבנות הראשית או קשור אליה
נקדימוןהרבנות הראשית הרימה את נס המרד נגד בית המשפט - סרוגים הרבנות הראשית פתחה במרד נגד בית המשפט ואז התקפלה - סרוגים
ובעלות השכלה תורנית רחבה מאוד - השכלה תורנית שעולה לאין ערוך על זו של החרדי הממוצע, השכלה תורנית מקשת רחבה של מקצועות ונושאים:
תלמוד, תנ''ך, הלכה, מחשבת ישראל, אמונה, חסידות, הכנה לצבא ולחיים, פרשת שבוע, אמונה ותפילה, מהר''ל, ר' נחמן, כתבי הרב שג''ר פרשנות המקרא, הגות יהודית, הרב קוק, הרב סולוביצ'יק, דת בעולם המודרני, כשרות, ספרות האגדה, שותי''ם.
נשים עם השכלה תורנית כה מוצקה ורחבה, שואפות באופן טבעי גם לקבל את ההכרה והתעודה.
זה לא שהציבור רוצה רבניות - אלו הנשים עצמן שרכשו בעמל רב השכלה תורנית גבוהה, רוצות את ההכרה והתעודה.
תעודה שאף מקנה מעמד ואפשרות למשרות תורניות, בתחומים שהן מוכשרות וידעניות.
ומי עמד עד לא מזמן בראש הרבנות הראשית, ובעצמו ברור שמתנגד לאפשרות שנשים תיבחנה בבחינות לרבנות?
רב ראשי לשעבר, שאף ממריד את הציבור שלו כנגד הצבא וכנגד מדינת ישראל, ומדבר בחריפות
נגד הציבור בעל הדעות הימניות.
רשימות ימין חדשות ישנות שנחושות למכור את נשמתן לשטן:
פייגלין.
מעוז.
וינטר.
שימחי.
וסמוטריץ' שמתנדנד בסקרים סביב 3 אחוזים.
מי ביקש זאת מידכם רמוס חצרי
בנט מיהר להתאחד כדי לקבע את עצמו בתור המועמד של המרכז שמאל
אגב, גם מי שמכריז כעת על איחוד - יכול עוד להתפרק ולהתאחד עשר פעמים. זכור מקרה הנדל ושקד בבחירות הקודמות...
יש מצב שיש פה מזימה של השמאל הקיצוני להאריך את המלחמה בעזה ולא לסיים אותה בנצחון מוחץ, כדי להתיש את המילואימניקים
בזה לפיד מצוין.
גם עם בנט הוא עשה הסכם מצוין.
עם כזה חוש משא ומתן, חבל שהוא לא עשה את הסכם ריבנטרופ-מולוטוב.
לפיד עשה הסכם עם לבנון כדי להאריך את המלחמה עכשיו?
הסכם מולצח כמו ההסכם הקודם עם לבנון.
וזה יסדר את המפה מחדש. מה שנקרא "מזרח תיכון חדש" 🤣
הנדל איש השנאה שהדליף מלשכת נתניהו, ונזרק לכל הרוחות. הוא גם ימין וגם שמאל וגם דתל"ש וגם קפלן וגם שונא ערבים.
שקד, לעומתו, אינה שמאל. היא קשרה את גורלה בגורלו של הנוכל, והלכה איתו באש ובמים, עד שביום בהיר מבחינתו, ויום חשוך מבחינתה, בהיותה בביקור במרוקו הוא שלח לה גט דיגיטלי. היתה מתה להשתלב בליכוד, אבל לא היה ולא יהיה בגלל וטו של לוין.
אני מרחם עליה. רגע, בעצם הפוך.
הנדל ושקד- שני אופרטוניסטים שדוחים זה את זה.
"רחפן נפץ התפוצץ על באגר שפועל בשכירות מערכת הביטחון בדרום לבנון, כתוצאה מכך נהרג מפעיל באגר אזרחי, משפחתו עודכנה בפרטים, ללא נפגעים נוספים באירוע."
מה כואב לדו"צ לפרסם עליו כמו כל חלל אחר שנפל בקרב? אז מה אם הוא עובד קבלן של צה"ל. (וכן אני יודע שלא מגיע לו גמלה של חלל צה"ל אלא של נפגע פעולות איבה, כן, זה לא קשור).
עובד בחברה קבלנית שמבצעת עבודות הנדסיות מטעם משרד הביטחון, נהרג מוק | ערוץ 7
רק כמה שעות אחרי שלך, יש סיכוי שחיכו ל-22 או משהו כזה
אפשר פשוט לעבות את הרצועה של ירושלים.
אני בעד לכבוש לגרש להתיישב בכל תחומי ארץ ישראל,
פשוט לנימוקים בטחוניים תמיד יצוצו פתרונות ביניים.
ופה הסברתי היטב שבדאךמכזאת גם חא תשיג שלום
המאבק על הבית: למה אין באמת "אמצע"? המאבק על הבית: למה אין באמת "אמצע"? | ערוץ 7