רעיונות:
1. להביא אוכל מהבית. אבל אז יש לך בעיה, אם לכתוב על הקופסאות: יעל
מתוך כוונה שרק את אוכלת מזה, או שמי שאוכל לבד מת לבד, וזה לא יפה לא לכבד, ואז יגמר לך האוכל הבריא צ'יק צ'ק. דילמה. באמת לא יודעת מה להציע כאן. אולי חצי חצי ותסבירי להן למה?
2. תבשלי ותשקיעי בזה את בעצמך הרבה בדירה, תזמיני את החברות לטעום ואולי יתרגלו לאט לאט. אני למדתי להכין ולאכול כל מיני דברים משונים כשלמדתי במדרשה.
כנשואה טרייה גיליתי שבעלי רגיל רק לאורז מלא. ואני לא יכולה לסבול את זה. ועל אורז לבן אני דווקא מתה. באמת שלא ידעתי מה לעשות. בכל זאת ניסיתי כמה פעמים אורז מלא וראיתי שאין, אין מצב. עד שבא לי רעיון דינג! בישלתי סיר אורז חצי לבן חצי מלא וזה היה ממש טעים לשנינו! ובא לציון גואל.
נסי את זה. את תלכי לקראתן קצת, והן ילכו לקראתך קצת, וככה תוכלו לאכול יחד סביב אותו שולחן, אותה ארוחה, עם כייף וצחוקים בלי מתח וויכוחים.
3. תציעי שתהיה במטבח "קופה קטנה" אבל רק לאוכל בריא, חוץ מהקופה קטנה הרגילה. ויחד תחליטו מה קונים ומכינים. ואז בטוח שתמיד יהיה משהו בריא לאכול בדירה ותמיד יהיה כסף שהוקדש רק לזה. אפשר גם להציע לבנות: כל פעם שמישהי אומרת משהו לא יפה בדירה, וזה קורה, מה לעשות, בנות בנות מכשפות קטנות, עליה לשים 10 אגורות בקופת אוכל בריא. כי צריך לשים לב גם למה שמוציאים מפה וגם למה שמכניסים לפה... ומזה תהיה הכנסה לקופה.
4. תציעי להן להחליט בדירה על "יום ג'אנק פוד טהור" ולעומתו על "יום אוכל בריא סטייל יעל" כל שבוע. נגיד יום שני יהיה היום הבריא ויום רביעי יום הג'אנק. ושאר הימים יהיו באמצע, מישמש, מה שיש, מה שבא, יותר בריא פחות בריא.
5. תציעי להן ללכת לקניות בריאות ביחד פעם בשבועיים. שיהיו מודעות לדברים הבריאים בסופר, שחלקם טעימים מאוד. פשוט לא יודעים ולא מכירים אותם. נכון, חלקם לא משהו. אז רק מה שטעים. ובפעם הבאה שאת לא תלכי לקניות, הן בכל זאת ידעו מה יעל ביקשה.
בהצלחה ובתאבון, שירות שמח!