יום רביעי 12 בלילה שבוע 39+5 הגדול אצל חמותי הקטן בן ה3 איתנו בבית. מתחילים צירים. בעלי הולך לישון ואני בעד, שיהיה לו כוח להתפתחויות. הצירים די כואבים אבל לא מאד צפופים ולא הי לי כוח לבדוק אם הם סדירים. ניסיתי לישון כי הייתי עייפה מאד ולא רציתי לבוא ללידה עייפה מדי. נמנמתי בין הצירים וראיתי כל שעה שעוברת ושמחתי שהזמן עובר כי לא רציתי ללכת באמצע הלילה, היה נראה לי מדי לוגיסטיקה לקרוא לאמא שלי ולמצוא מונית.
לקראת הבוקר נרדמתי ממש והתעוררתי בתשע, בעלי מוכן לצאת לעבודה ואני אומרת לו שלא ילך, אם כי אני מגלה שהצירים עברו. התאכזבתי מאד כי כ"כ רציתי לגמור עם זה כבר.
הוא אמר שיש לו כמה פינות לסגור בעבודה ואפילו שעתיים יספיקו לו, אמרתי לו בסדר אבל שיבוא בהתרעה של רבע שעה (עובד קרוב נוסע עם אופניים) הוא אומר בסדר אבל תקראי לי רק אם באמת צריך ![]()
כאמור אני עם בן ה3 בבית והבוקר עובר בעצלתיים, הצירים חוזרים אבל הם לא סדירים וגם לא מספיק כואבים, אני מתקשרת לאמא שלי ואומרת לה שתהיה בהיכון, תוך כדי שוטפת כלים ותולה כביסה, אמא שלי אומרת שזה לא נשמע זה, אני לא מספיק נאנחת, חחח.
ב13:30 הצירים כבר ממש לא נעימים ואני מתקשרת לבעלי שיחזור, הוא אומר לי שייצא ב2, אמרתי בסדר.
אחרי 10 דקות יש לי ציר ממש חזק וכואב, אני כותבת לו שייצא עכשיו. הוא מתקשר ושואל מה קרה, אמרתי לו שיש לי צירים כואבים, אבל בסדר שייצא ב2 כמו שסיכמנו.
ב2 וחצי הוא כותב לי "בדרך". עניתי לו "רק עכשיו?"
הבן שלי משחק יפה בסלון ואני הולכת להתקלח להקל על עצמי קצת.
אני יוצאת מהמקלחת בעשרים ל3 ואז זרם חזק של דם על הרצפה, אני חושבת לי בלב "למה זה דם, למה לא מים?" ואני מחזירה רגל אחת חזרה לאמבטיה כדי לא ללכלך עוד יותר את הרצפה והשטיח כי הדם המשיך לזרום, כל זה תוך כדי צרחות. למרבה הנס הבאתי איתי את הפלאפון שלי ואני מחייגת לאמא שלי ובוכה לה בטלפון שכולי מלאה דם.
אמא שלי אומרת תתקשרי לאמבולנס ואני אומרת לה שתתקשר לבעלי מהטלפון השני שאדע איפה הוא, היא מתקשרת ואני שומעת אותו אומר שהוא בבית. פתחתי את הדלת וצעקתי את השם שלו ואז בן שלי הגיע מהסלון, סגרתי את הדלת מהר ושאלתי איפה אבא והוא אמר שאבא לא בבית אז אמרתי שיחכה לו ליד הדלת. בינתיים צלצלתי למדא והנציג אמר שהוא שלח אמבולנס ובינתיים תיחקר אותי.
ברוך השם בעלי חזר וטיפל בילד (הוא ראה שאני בשיחה עם האמבולנס)
אמרו לי לשים מגבת לנסות לעצור את הדימום ולשבת או לשכב, לא לעמוד.
בתוך הבלאגן חיפשתי מגבת לא בהירה, מצאתי ועברתי לחדר שינה לשבת על המיטה.
התלבשתי וחיכיתי לאמבולנס שהגיע אחרי 6 דקות מהשיחה בערך.
נראה לי שמי שהגיע היו 'הצלה' והם לא בדיוק ידעו מה לעשות איתי, שאלו אותי אם לפנות אותי ואמרו לי לשכב בינתיים. בסוף החליטו לפנות והושיבו אותי על הכיסא שלהם. ברוך השם אז הגיעו טיפול נמרץ ולקחו את העניינים לידיים.
המשך יבוא...

. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות