
לצאת עם גיורת~א.ל

הרתיעה שלי היא אותו דבר כמו חוזר בתשובהאי''ה
עאלק !! הבדל שמיים וארץקשלש
וזה יכול להיקל הרבה יותר את העניין
לחוזר בתשוובה יכול להיות רקע למד בבית ספר דתי
בבית ספר חילוני וקצת לימוד קודש עשה בר מצווה
כולו בעצם מוקף יהדות אם תרצה ואם לאו מעצם היותו
נמצא וחי כאן במדינה
גר אין לו לפעמים שום רק ושום ידע על יהודים בכלל
וזה מאוד מאוד קשה לא אמרתי בלתי אפשרי
פשוט אני שולל את ההשוואה מיסודה !
מסכימה~א.ל
גמני מסכימה שזה לא אותו דבר...Curious
קשלשון - זה יכול להיות בדיוק הפוך:דבורי
אני רוצה להאמין על עצמי שלי זה לא היה מפריע,הלואיברוךש
כדי להיות גראי''ה
אז את גם מסכימה שיש הבדל~א.ל
כשהייתי בכיתה ח' הייתה לי חברה גויה שלמדה איתיהסהר האיתן
מה שאמרתי זה בשביל להוכיחאי''ה
לדעתי, זה עניין מאו תלוי...ברוךש
זכות גדולה מאוד!!מאמע צאדיקה
כןגון דו
את משווה אותי לגר???משואה7586
כתבתי לאי"ה,שהיא אמרה שבשבילה חוזר בתשובה זה כמומשואה7586
נשמה גבוהה אבל לא בא לי שישוו אותי לגר,משואה7586
לצאת עים גרוש +ילד יותר טוב?טלטלי
למה ההשוואה בכלל? לא הבנתי מה הקשר~א.ל
מה הקשר?Curious
האים זה לא כמו רווקה עים גרוש +ילד?טלטלי
אתם אחוזי סטיגמות שמתם לב?הסהר האיתן
אם היא דוסית אז סבבה.מישהו10
זה שוני, לפעמים זה גם בא לידי ביטוי כסטיגמהברוךש
מסכים, אבל...אנונימי (פותח)
הסטיגמות ומה שחושבים, והרבה אנשים לא מצליחים (וחבל).
כשרק מתחילים להכיר את הצד השני ושומעים שהיא גרושה/גרה/כל השאר,
זה נתון בעל משקל גדול על הרושם הראשוני שנוצר בהתחלה, ואח"כ קשה לשנות את זה...
ולא בטוח שהאפשרות השנייה של לא לגלות על ההתחלה את המידע הזה עדיפה.
גם מסכים, אבל...ברוךש
ואולי סטיגמות זה טוב מבחינה מסויימתשירק
המילה סטיגמה - קצת רקעאנונימי (פותח)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%92%D7%9E%D7%94
מקור המילה "סטיגמה" הוא יווני, ומשמעותה סימני היכר גופניים, שנועדו להבליט משהו שלילי ויוצא דופן המעיד על מעמדו הנחות של הפרט. היוונים נהגו לצרוב את גופם של אנשים מסוימים: עבדים, פושעים, בוגדים וכו', כדי שהציבור ידע ויזהה את אנשים אלו, ויתרחק מהם. צורות ענישה מתייגות, כגון הטבעת אות קין, נועדו לא רק להכאיב לעבריין ולייסרו, אלא גם להשפילו בפומבי ולהרתיע עבריינים בכוח. הסטיגמה - הזיהוי הפומבי כעבריין או פושע מהווה גורם הרתעה יעיל הרבה יותר מאשר עונשים רבים.
בימינו משתמשים במונח במידה רבה בדומה למשמעות המילולית המקורית של המילה, אבל בייחוס לחרפה עצמה, יותר מאשר לעדות הגופנית שלה. בנוסף חלו שינויים בסוגי החרפה הנכללים תחת ההגדרה של סטיגמה. החברות השונות בעולם יצרו אמצעים שונים כדי לסווג את האנשים בכל חברה וחברה, ואת האפיונים הנתפסים כרגילים וטבעיים לעומת אלו הנתפסים כסטיגמה באותה חברה. כאשר נכנסים למערכת חברתית מסוימת ניתן להבחין כבר ממבט ראשון באפיונים האישיים ולזהות את "זהותו החברתית" של כל אדם. אדם בעל סטיגמה הוא אדם שיש לו אפיון מסוים העושה אותו שונה מאחרים, לשלילה. לדוגמה: האדם בעל הסטיגמה נתפס כאדם רע, חלש, נכשל, מוגבל, בעל-מום או חולה, ולכן הוא הופך בעיני החברה מאדם שלם ורגיל לאדם פחות-ערך ונחות.
הלוואי שנוכל להשתפר ולהתעלם מהסטיגמות.
אני מכירה גרה ממש ממש מקרובאנונימי (פותח)
לגבי המידותאנונימי (פותח)
ולגבי המשפחה - באמת, יצאתי לא פעם עם בעלות תשובה, ואני חייב לומר לכם שזה לא פשוט. אפילו אם הן דוסיות (קל-וחומר אם לא כ"כ). העובדה שהמשפחה אינה תורנית היא בעלת חשיבות גדולה. תחשבו שהילדים שלכם יאלצו לעשות שם שבתות, ובכלל, להיות הרבה בחברתם, ואולי גם להיות מושפעים מהם. תחשבו על חוסר הצניעות (לעתים ממש משווע) של בני משפחתו/משפחתה. תחשבו על הקושי בהשתתפות בארוחות משפחתיות או אירועים משפחתיים אחרים בהם מוגש מזון (לכי תסבירי להם שלא מספיק שיהיה כתוב "כשר" על האריזה, אלא גם יש צורך שבכלים לא יהיה בלוע איסור, ושפירות יהיו מעושרים וכדו'..). ועוד לא דיברתי על האווירה, שלא כל אחד מסוגל לחיות בה בלי להיות מושפע לרעה (או לחילופין להשתגע).
גם אני זלזלתי פעם באלו שלא מוכנים לצאת עם בעלי/בעלות תשובה, אבל תדעו לכם שזה לא פשוט בכלל...
למה שתיהיה בעיה?'ערבות הדדית'
דבר ראשון - אני לא אבדוק, גם אם יציעו ליאנונימי (פותח)

בימי רווקותי, יצאתי עם הרבה בנות. הרבה מאד. זה שיש נשמות גדולות ונשמות קטנות - זה נכון. אבל מי אנחנו שנדע לזהות נשמות גדולות?.
מה שצריך לבדוק בפגישות הוא דבר אחד: האם נראה לי שאוכל לבנות אתה/אתו בית בלי קשיים מיוחדים.
קשיים יש לכולם, תמיד. יש אתגרים שאפשר לומר שכולם עוברים, בדרך לבניית זוגיות טובה. יש אתגרים שמיוחדים לזווג מסוים. קונפליקט ייחודי לזוג הזה. המטרה של הפגישות היא לבדוק אם צפויים כאלו קונפליקטים (אבקש את סליחת הציבור, אבל לא מצאתי מילה עברית טובה יותר). נכון שכמעט תמיד, בסופו של דבר, יהיו קונפליקטים כאלה. "כשם שפרצופיהם שונים - כך דעותיהן שונות". אבל חשוב למנוע כמה שיותר מהם, כי הם מאד מקשים אח"כ.
לכן, מי שקשה לו מאד בסביבה חילונית - יימנע מלהתחתן עם בעלת תשובה, או גרה. מי שהוא דווקא חזק בעניין של "הפצות", גרעינים תורניים בערי גוש-דן וכדומה - אדרבה, אולי זה הזיווג שלו!.
או בעניין אחר - לימוד תורה מול פרנסה. אין שום דבר רע בלרצות בעל מפרנס. גם אין שום דבר רע בלרצות בעל שיתמסר לתורה בכל עיתותיו, ושהאשה תקבל עליה בשמחה את עול הפרנסה. אלו ואלו דברי א-להים חיים. אבל אם יערבו איש מסוג אחד ואשה מסוג אחר - נפיק חורבא מנייהו! (תרגום חופשי: יצא מזה אסון).
וכן על זו הדרך, כיד הדמיון הטובה עליכם.
אין כאן עניין של "סוג א וסוג ב/ג/ד/ה...קיט".
ושיהיה לכולם בהצלחה!.
(: ל"ע רבש"ע שזה יסגר באחת וב4 פגישות...'ערבות הדדית'
מה הבדל בין:טלטלי
תלוי אם זה גיור של הרב דרוקמןאליסף ט
חח~א.ל
לאדון דניאל ג,אם זכרוני אינו מטעני יש המון משפחותמשואה7586
נישואין עם גר/האורה*
לגברת משואהאנונימי (פותח)
הרי על זה בדיוק דיברתי. מי שהצניעות במשפחתה היא בעייתית - זו באמת בעיה. בדיוק כמו שכתבתי - הבעיה היא לא שיש עליו חותמת: "גר", "בעל תשובה", "אח שלו התגייס לצבא הציוני" (סתם צוחק...). הבעיה היא בדיוק זאת. גם אם הוא/היא באו ממשפחה דתית, אם יש בעיות צניעות במשפחה - זו יכולה להיות בעיה למי למי שחשוב לו סביבה תורנית. כנ"ל לגבי הכשרות ושאר הדברים. זה שהם קוראים לעצמם דתיים, זה לא פותר את הבעיה.
וחוץ מזה - האם חלילה זלזתי בבעלי תשובה? להיפך! נראה לי שהתבלבלת. אני ממש לא בכיוון. להיפך, אני אומר שאין שום פסול בבעלי תשובה, אבל יש אנשים שזו יכולה להיות עבורם בעיה, בדיוק כמו שיש אנשים שבשבילם זה סבבה.
ו... אגב, גם ההורים שלי בעלי תשובה, ואני מאד מעריך את מה שהם עשו, וברור שיש כאן מעלה גדולה שאין אצל אנשים אחרים.
אגב, רציתי לומר דבר נוסף, ברשות הציבוראנונימי (פותח)
כשהחולשות הופכות לאידאלים - זה מצב קשה באמת...
על-כל פנים, שוב אני חוזר על מה שכבר טחנתי מספיק. לעניות דעתי, מי שקשה לו עם סגנון מסוים, יהיה לגיטימי שבלגיטימי - שלא יתחתן עם מישהו כזה!. למה לחפש צרות? חסר לנו? למה להעמיד אותנו בניסיון?
לך אין בעיה להסתדר עם סביבה חילונית. לאדם אחר זה קשה.
לי יש בעיה להסתדר עם סביבה חילונית בגלל זה אני לאמשואה7586
לא קראתי את כל התגובות אבל....חשבשבת
נכון באמת היה מקרה של בחור שיצא עם בחורה מרוסיהמשואה7586
טוב........חשבשבת
תגובה למשואהאנונימי (פותח)
אבל למרות זאת, יש אחוז מסוים (קטן מאד, לענ"ד) של אנשים, שעדיין יהיה להם קשה עם זה. וצריך לכבד את הצורך הזה. לא להבהל.
לגבי מה שהבחור הזה אמר לך, אני מבין למה נפגעת. אם באמת זה מה שהוא אמר, כנראה שהבחור לוקה בתפיסה של החיים, וגם לא מעט גאווה. שכרך בצידך.
ולגבי מה שכתבת על ציבור עולי רוסיה... זה באמת סיפור כואב... כל הגויים האלה שהמנוולים מהסוכנות הביאו לכאן. אבל דעי לך, שאני מכיר הרבה עולים מרוסיה, ותיקים וחדשים, שהרמה הדתית שלהם מעולה. ובוודאי שהם יהודים 100%. אגב, מדינת רוסיה היא ערש הולדתן של שתי חסידויות חשובות (אפילו מאד חשובות): חב"ד וסלונים, ובה גדלו מגדולי רועי עמנו, בהם הראי"ה קוק זצ"ל, הרב זווין זצ"ל, מהרי"ל דיסקין (הבריסקר) ועוד. אמנם עשרות שנות השמד הנורא ששרר שם הכההו מעט את שלהבת יהדות רוסיה, אבל לא מעט גחלי רתמים שרדו אותו, וגם רבים שבו לכור מחצבתם. ביניהם ההורים שלי.
אז אני מבין את החשש שלך, וצריך לבדוק היטב, אבל גם זו אינה סיבה לפסול.
ויש גם הרבה מעולי רוסיהחשבשבת
חשבשבתברוךש
אני לא נפגעתי מהבחור הזה אני בכלל לא רציתי להפגשמשואה7586
אני מבין את החששאנונימי (פותח)
אל תשכחי שגם בעמא-ריקא יש בעיה דומה - הרבה גויים, והרבה יהודים. נכון שכאן יש בעיה נוספת, שיש לגוים מוטיבציה להתחזות ליהודים, כדי להשתלב בחברה. אבל גוי לא יכול להסתתר. ובסופו של דבר, גם אם הבחור/הגברת יבדקו את יהדותו של מי שמציעים להם, ברבנות יבדקו, והם יודעים לבדוק. וברבנות לא סומכים רק על מסמכים.
איך בודקים? שואלים חברים. בעיקר חברי ילדות. בודקים רקע - למד בישיבה? למדה באולפנא? (לא שזו ראיה, אבל זה אומר משהו). מדברים עם האמא, והאמא של האמא, ושואלים עליהם. זה לא מסובך כמו שזה נשמע. לא פחות מלברר על המידות של המועמד.
ובאמת... אצל החילונים... שוד ושבר. זה ממש אסון - שואה. אלו שהעלו אותם - לא פחותים מהיודען ראט, ואף יותר גרועים מהם. הם גרמו במו-ידיהם לשואה רוחנית איומה בעם ישראל. וביודעין. הם לא טיפשים.
אבל ה' עוזר. "רגלי חסידיו ישמור", ו"לא ימנע טוב להולכים בתמים". מי שמחפש אשה יראת שמים, ומי שמחפשת בחור בן תורה ובעל מידות - אין להם מה לדאוג, הם ימצאו, בע"ה.
אכן מצטרפת לדניאל ג'חשבשבת

דניאל, יפה כתבתברוךש
אני גרה..אנונימי (פותח)
אווו-קי...קראתי את רוב התגובותגייטל רייזל
אז אצל ההורים של בעל התשובה אפשר לקחת את הילדיםמשואה7586
זה לא קשור לראוי או לא,זה בן אדם שהיה פעם גוימשואה7586
זה לא גויחשבשבת

האחריות על ההורים שלכםבעזרת ה'!!
וגם מבחינה כספית...
אין ספק שזה אתגר לא פשוט. אבל אם הקב"האבישפ
זה דבר לא פשוט בכלללל....נפשי ישובב
הכי חשוב זה להיות עם שלוש רגליים על הקרקע...אנונימי (פותח)
).או במילים אחרות - לבדוק הכל ברצינות ובאובייקטיביות, ולא להסחף אחרי רגשות או כל מיני שדכנים כריזמטיים ושאר יועצים בעלי רטוריקה מפותחת. לבדוק טוב בעיקר בעבר הרחוק של המועמד, אצל החברים שלו, אצל המשפחה. ואחרי כל זה - לבטוח בה' באמת ובתמים! שרק הוא שומר עלינו תמיד.
אגב, אשמח אם תשתפי אותנו בכמה מהסיפורים הללו, כדי שהציבור יהיה מודע לבעיות מהסוג הזה, ואיך להתמודד אתן.
עלויות חתונהארץ השוקולד
מחפש עצות איך שומרים על החתונה בעלות סבירה?
מקומות עם מחירים שפויים.
כפי שכתבתי לך - מעט מוזמנים. זה הכי משפיעמרגול
אגב, אאלט בהר המור (או ליד?) יש אולם שהם נותנים בחינם בתנאי שתביא אוכל שעולה מקסימום x לאדם (מעט מאוד, משהו כמו 60 ש"ח, פשוט לא זוכרת בדיוק)
זה לא יספיק לקייטרינג, אבל כן לבופה, נניח הולי בייגל או משהו.
בעיניי אם יש לכם אפשרות לעשות משהו דומה בדשא של יישוב/קיבוץ - מהמם ומה טוב.
סטייל חתונת קורונה/מלחמה, אבל עם יותר אנשים…
דייט שני שלכם... ואז הוא שואל אותךמוקי_2020
בשיחה על הספסל לתאורת גחליליות האש שליוו אתכם לשם,
שניה אחרי שלקחת את הוופלה האחרון בשקית שהוא הביא.... למרות שהוא בנה עליה...
"הדמות בתנ"ך שאני הכי מתחבר אליה זה ירמיהו הנביא (והוא מפרט למה ב 2-3 משפטים), מה הדמות שלך ?"
מה את מגיבה ?
האם יש לך תשובה מוכנה או שאת חושבת בזמן אמת ?
מה את מגיבה ?
..Shandy
הייתי חושבת דקה 2 כמו עכשיו
והייתי אומרת שזה קשוח
ובסוף עונה שנראה לי הדמות שאני הכי אוהבת בתנך היא
או תמר או יואב
תמר אשתו/כלתו של יהודה כי היא פעלה בחכמה ובצניעות והצליחה להשיג את מה שהגיע לה מלכתחילה היא הייתה אישה חכמה
ויואב שר צבאו של דוד כי היה נאמנות מוחלטת לדוד המלך כן גם שזה שהוא פעל בלי לשאול אותו והרג כמה וכמה אנשים רק כי לא יכל לסבול את חוסר הכבוד לדוד ולמלכות.
וכמובן שהייתי עונה טיפה יותר בהרחבה ואולי מילים אחרות אבל כן 2 אלה בטוח
אגב למה?
מה זה מגלה לך?
מסקרן
אני מתחברחתול זמני
לעבד־מלך הכושי.
אף־אחד לא יודע מי אתה, מאיפה באת, מה הסיפור שלך, בנסיבות אחרות היו שופטים אותך שאתה ככה וככה ובאת ממקום כזה וכזה מבלי בכלל לדבר איתך,
אבל בסוף אתה היחיד שעושה את המעשה הגדול.
אלוהים 😝נקדימון
יוסף הצדיקהפי
אברהם אבינוLavender
כל העולם בעבר האחד- ואברהם בעבר השני מול כולם לא מפחד לבחור נכון.
או רחל אימנו על ויתור נאצל
לא יודעת מה הייתי שולפת בשלוף
זה יהיה קצת מאכזב אם התשובה לא תתחיל בנוגע, לא נוגע
לא צריכה להיות תשובה מוכנה לשום דבריהודי שואף לטוב
חוץ מהשם שלך. והגיל, והמספר במשקפיים. ולמה בחרת ללמוד דווקא ביו-כימיה, איסטלציה וגיל הרך. וגם אם היית זברה באיזה צבע של משחת נעליים היית קוראת לילד הקטן-חמוד-נושך שנולד לדוב-גריזלי-מחמד של פינגווין השמירה שלך.
ואולי גם ל'התנשאי לי'.
אבל חוץ מאלו, בנחת.
ועכשיו ברצינות.
בנחת.
את לא במבחן.
דייט זה לא מבחן.
זו הזדמנות להכיר אנשים נחמדים.
מקסימום יצא מזה משהו טוב.
או טוב מאד מאד מאד.
אני מבין, ומכיר, וחושש, את החשש משתיקה.
אני חושב שזה נכון בעיקר בשתיקה של אין נושא.
וגם זה בסדר, לא נעים אבל גם לא נורא.
אך יש שתיקות טובות.
שתיקה של יחד זה נהדר.
אין מילים ולא צריך מילים.
הלוואי שנזכה.
שתיקה של זמן חשיבה היא מצויינת.
היא מייצרת קשר אמיתי.
קשר עם רוגע.
זה לא פסיכומטרי.
לא למהר לענות.
היא מייצרת כנות.
חשבתי באמת על השאלה שלך, והשתדלתי להביא את עצמי כמה שיותר מדויקת.
דייט זה לא בית משפט. אז לא שופטים. לא את, מקווה שם לא הוא.
בטח שזה לא כיתת יורים. אז לא יורים תשובות. אם לא יורים אז גם לא צריך לדרוך מראש. לא צריך לחפש את כל רשימות השאלות האפשריות באינטרנט ולחשוב בבית מה אני עונה.
(אולי גם לא צריך להכין שאלות? נקודה למחשבה. זה נועד למנוע את השתיקות המביכות של חוסר בנושא. כדאי להכין נושאים אבל חשוב גם לזרום ולהתגלגל. נשמע שהוא הכין שאלה מראש, תראי איך סיבך אותך. אגב, הנה עוד נושא שיחה)
תשובה לדוגמא:
'וואו. שאלה יפה. צריכה לחשוב, תן לי רגע. __שתיקה (זמן נהדר בשבילו לגרד את האוזן. הוא חיכה לזה הרבה. זהו, הוא סיים לגרד, עוד רגע שלא יחשוב שחיכית לגירוד שלו. עכשיו)__. אני לא זוכרת את כל התנ"ך בעל פה, אבל ממה שעלה לי כרגע נראה לי שהכי התחברתי לפרנך, אבא של אליצפן, נשיא מטה זבולון בתקופת הכיבוש וההתנחלות. קודם כל מאד התחברתי לשם. בנוסף, אני מעריכה אותו על שהצליח לגדל בן לתפארת בתוך מציאות מורכבת שכזו. אני חושבת שאקרא על שמו את כל 18 הילדים שיהיו לנו, ואולי אבקש גם ממך לשנות את השם'
אם את שולטת ב'חומר', אולי אפשר עוד להעמיק בצד שלו. 'גם פלוני אלמוני מייצג לדעתי את התכונות עליהן הצבעת בירמיהו. למה התחברת יותר אל ירמיהו?'
בהצלחה.
תגובה יפה וחכמה.נקדימוןאחרונה
בקיצור כולם מתארסים,חתול זמני
אך החתול הזמני עומד על המשמר של לנ"ו.
הגם כי לא תאמינו, כי לא תאמנו, יש התקדמות זעירה בנושא.
חתול בוגדנינקדימון
זה אומר שהתגלה רצון/מצאת את הלמה, או שהיא הלמה?יהודי שואף לטוב
כן חתול זמני, מצופה ממך להגיב בפאנצ' על 'למה' היונק😉
ועכשיו ברצינות. נשמח (איזה כיף לכתוב את דעתי בלשון רבים) לשמוע וללמוד.
ברור שיש התקדמותadvfb
סומכים עליך גם לגבי הצעד הבא ;)
תעדכן בכל התפתחות
Lavender
סתם חחח
יאללה בקרוב בעז"ה 🥳
יפהאנימהאחרונה
מתרגש לספר בסימן טוב ומזל שהתארסתי בעת האחרונהארץ השוקולד
זכיתי להכיר את אשתי לעתיד והחלטנו שהגיע הרגע להתחתן, יש שם יותר רגשות משחשבתי שיהיו ושמח על כך
כמה תובנות שלמדתי:
1. אופי זה דבר מאוד משמעותי, אם הרגשתי שאני צריך להתאים את האופי שלי למה שיתאים לה אז זה לא מתאים אלא אם כן מדובר בשינוי קטן מאוד.
הייתי צריך אופי קרוב אלי, חשוב לראות שהאופי מתאים (בין אם מחפשים דומה או הפוך, זה מאוד משמעותי לראות ששילוב האופי מתאים לנו)
2. שיתוף תפיסות עולם, היו כאלה שיצאתי איתן וחששתי מה הן יחשבו על דעתי בנושא זה או אחר ולא העליתי אותו, יתכן שהיה מפריע ויתכן שלא, אבל ברגע שיש תחושה כזו כנראה שאין התאמה. ברור שיהיו דברים שנחשוש לומר ובפרט בשיצוף רגשות, אבל חשש משיתוף תפיסת עולם לדעתי זה בעייתי.
3. הדרך ארוכה, אבל יש דרך גם בהמשך, כך שאמנם מעייף בדרך אבל לא חושב שאירוסין זה סוף הדרך.
4. היו דברים שהלב שלי חשב שקריטיים וניסיתי בדרך לוותר עליהם, זה לא הוביל להצלחה. למדתי עם הזמן שהדברים הגדולים שבליבי חשבתי שהם משמעותיים באמת משמעותיים.
אם יש משהו שמרגיש לכם קריטי, אל תוותרו עליו כי אחרים חושבים שזה לא נכון.
כמובן שיכול להיות מחיר של דרך ארוכה יותר, תחשבו אם זה מספיק חשוב לכם.
וכעת, עובר להתלבטויות כמה להוציא על חתונה, איפה לגור ועוד.
שתזכו בקרוב למצוא את הדמות המתאימה לכם ולבניין עדי עד באושר, שמחה ובריאות!!!
תודה רבה, אמן
ארץ השוקולד
אז יש מבט מיוחד שאנשים יפים יודעים לעשות והוא כובשכְּקֶדֶם
ליתר דיוק אנשים עם ביטחון במראה שלהם, לא חייב בהכרח יופי.
בערך זה הולך ככה
אתה מתמקד על מקום מסוים לצד או למעלה
ואז אתה עוצם עיניים מפנה את הראש למי שאתה יודע שמסתכל עליך ופותח לאט
אני חושף לכם כאן סודות מקצוע כדי שתשתמשו בזה להתחתן כבר
שאלה שהייתי שמחה לשמוע כאן את דעת החכמיםאשר ברא
אישה שהיא עם הרבה עוצמות ואור.. לרוב זה מאוד מבהיל בחורים.
כי הבחור מרגיש שאין לו מקום להיות המשפיע או שהיא גדולה עליו בהרבה מידות..
ובין השורות אפשר לשמוע שמבקשים לכבות את האור, או מנסים להרגיע בכדי שיהיה מקום לבחור להשפיע. שיהיה הגבר.
איך אמורים לעשות את זה?
מבלי לכבות את עצמי.. להמשיך להיות אני, בקטע טוב. משתדל. עם רצון לתת לבחור להוביל..
וגם איך זה בכלל אמור לבוא לידי ביטוי?
אם אני מבינה אותך נכוןהמקורית
אז גמני 'עוצמה ואור'
לדעתי כן צריך מישהו שיתאים לזה והוכ לא חייב להיות רועש בפני עצמו אבל להכיר ולקבל את זה בך ולראות בזה יתרון ולא להירתע מזנ, ואם את מרגישה שלא אז לא
ובמקביל את עם הזמן והאמון שתתני בו - תדעי גם להישען במקומות הפנימיים שאישה צריכה
רמה תורניתאביעד מילוא
ב"ה היום אני לומד בישיבה גבוהה וזוכה לגדול בה בתורה ובזכות הישיבה עשיתי הרבה עבודה פנימית שהביאה אותי למקום שאני שואף אליו. בין היתר אחד הדברים שקרו שעברתי לטלפון מקשים והתרחקתי מטלפונים חכמים.והיום אני מחפש להכיר בחורה תורנית יש לה טלפון כשר ופשוט. אני אשמח לדעת דווקא מהבנות פה 2 דברים 1. הייתן יוצאות עם בחור שלא מוכן להתקרב לטלפון חכם
2. כמה נפוץ התהליך של לעבור לטלפון מקשים אצל בנות
אשמח לשמעו את דעתכם 
מסכים ומחזק, מה שכתבת זה רק קצה המזלגפשוט אני..
עזרה בפרסום ארגון משמחים בחתונות "משמחי דויד"עזרה לזולת
בס"ד
אני מתנדב בארגון משמחים בשם "משמחי דויד" והרבה פעמים אני מרגיש שאנחנו "מפספסים" הרבה חתונות שצריכים בהם משמחים ומשמחות רק בגלל שלא מכירים אותנו ולא יודעים שאפשר לבקש את ההתנדבות שלנו.
אז אני ממש מנסה לחשוב על רעיונות איך לפרסם את המשמחים ולהפיץ את ההתנדבות שלנו בשביל שאנשים ידעו שאנחנו קיימים ויבקשו ממנו משמחים ומשמחות לחתונות שצריך בהן
אז אם אתם מכירים חתונה שצריך בה משמחים אז בבקשה תפנו את בעלי האירוע אלינו.
אוסיף שאנחנו כמובן משמחים גם בבר מצוות/בת מצוות אירוסין וכו'... שגם בהן צריכים משמחים ומשמחות,וכמובן שאנחנו משמחים אך ורק באירועים עם ריקודים מופרדים.
לפרטים נוספים:
תודה!
