אני יותר קשורה לפורום ״פוריות״ אם כבר..
אבל אני ממש במשבר ורוצה לפרוק הכל.
אז אני בת 28 אוטוטו, סובלת משחלות פוליציסטיות , מחזור ממש לא סדיר (פעם בשלושה ארבעה חודשים).
מנסים להיכנס להריון בסך הכל רק חודשיים.. אבל לא מצליחים.
מאז שהתקבלה ההחלטה על הכניסה להריון, שיניתי את התפריט שלי לחלוטין, אני נמנעת לחלוטין מסוכרים, אוכלת רק פחמימות מלאות, המון ירקות.. ועושה הליכות 3 פעמים בשבוע.. כי קראתי שכך נשים עם שחלות פוליציסטיות מצליחות להסדיר את הביוץ ולהיכנס להריון.
כמובן שבחודשיים האלה שאני מקפידה לא היה שום ביוץ.. ואין לי מושג מתי הוא כבר יהיה. רק יודעת שאנחנו מנסים לעשות יום כן יום לא וכבר מותשים......
מרוב ייאוש התחלתי דיקור סיני שאני לא יודעת כמה אם בכלל יעזור לי (כבר עשיתי 2 טיפולים).
בכללי אני ממש מיואשת ומתוסכלת.. חושבת על הריון כל הזמן.. לא מצליחה להרפות , משגעת גם את בעלי בעניין..
אני ממש אבל ממש רוצה כבר להיכנס להריון...
השחלות הפוליציסטיות זה הדבר הכי נורא שקרה לי.... אני כל הזמן חושבת לעצמי בלב למה דווקא לי יש את זה (אני לא מכירה עוד נשים עם הבעיה הזו...)
הציפייה המוגזמת להריון מהמשפחה, ההורים, הסבים והסבתות גם קצת מלחיצה אותי... בזמן האחרון זה מה שכולם מדברים לידנו, מתחילים לפטז כבר על הנכדים (זה אמור להיות נכד ראשון לשני הצדדים) והעובדה שזה לא קורה ושכולם יודעים שאנחנו מנסים (בטעות סיפרתי לחמותי) זה כל כך מלחיץ אותי שאני כבר פשוט מרגישה שאני לא מסוגלת..
מפחדת לחכות עכשיו שנה! מפחדת להגיע לטיפולים מפחידים... מפחדת להודות שיש לי בכלל בעיה.............
ובעיקר- מפחדת כבר מכל זה שאני ובעלי מנסים ועובדים קשה כל כך בזמן שלא ידוע לנו אם בקרוב בכלל יהיה ביוץ או שאנחנו סתם מתישים את עצמנו
אין לי איזו שאלה, זו רק פריקה, כי כבר קשה לי, כי מקודם בכיתי...
בשורות טובות,
דנה
שרשור פתיחה של רבנית השנה
😅
וואי אני בוכההה