פוצ כבר בת שמונה חודשים- הללויה!!!!
ואני עוד לא סלחתי לעצמי על שהתעצלתי להניק.
סליחה שאני שוב טוחנת, יש לי ocd....
הסיפור הוא כזה
כל ההריון הייתי מוצפת תחושות (על רקע הocd שלי ופרק א שהיה כואב ) ככה שהדחקתי את ההריון ולא עשיתי קורס הכנה ללידה.
פוצ היתה עובר קטן אז היינו הרבה במעקב.
בסוף היא נולדה בשבוע 36, בהפתעה. באמצע פסח. משקל 2קילו ו20 גרם.
אז ב''ה הלידה היתה קלה אבל אני הוצפתי בהמון רגשות והרגשתי שאין לי כח להתמודד עם הנקה. טעות, אני יודעת.
אמרתי לעצמי שלפני שיש חלב - צריך אם, (משפט ששמעתי טיפשהו ) וחשבתי שאני חכמה יותר מהאימהות הטריות שנלחמות עד דמעות על ההנקה.
היינו בבית חולים עד סוף פסח ואמרו לי שהפה שלה קטן ונתתי לה בקבוק. יועצת הנקה אמרה לשאוב בינתים.
ביום שיצאנו מבית חולים יועצת הנקה באה להראות לי איך להניק ופוצ ינקה כמו אלופה.
ואז נסענו להורים שלי והיה לי נוח להמשיך להשתמש המטרנה. יום ועוד יום, פחדתי לנסות להניק. עד שהתקשרתי בסוף ליועצת הנקה והיא אמרה לי לשאוב מסביב לשעון עד שהחלב יתגבר. ולא היה לי כח. דחיתיי ודחיתי ודחיתי את המאמץ הזה. בינתים שאבתי קצת כל בוקר.
בשלב מסויים כשתפסתי את עצמי וניסיתי לשאוב יותר זה היה מאוחר מדי....
פוצ ב''ה מהממת ומקסימה את כל מי שרואה אותה.
אבל אני פוחדת שאני לא מספיק קשורה אליה, בגלל שלא הנקתי. ושאולי יש לה חסכים בגלל זה
ושיכולתי להניק אם הייתי חושבת קצת יותר עליה ופחות חושבת על עצמי.
וגם העניין הכלכלי - אנחנו במצב לא משהו וזה פשוט יקר ואני אוכלת את עצמי שאני טיפשה.
ועוד לא כל כך הרגלתי אותה למוצקים. אז המטרנה עוד מככבת.
זהו, פרקתי. כן, אני צריכה טיפול.
תודה למי שקראה.
אני יודעת שאני אמורה לרקוד משמחה כל היום שזכיתי בבעל מדהים וילדה מהממת. אבל המחשבות לפעמים חזקות ממני...
אגב אני לוקחת כדורים אבל זה לא אמור להפריע לחלב. (רק לא לשאוב/ להניק בזמן שסמוך לכדור ).
אגב מדי פעם עוד יוצא לי קצת חלב וזה תזכורת כאובה.
שולחת לפני שאתחרט.
..
) להמציא עלילה לסיפור שפעם עוד אכתוב, רק לא להרשות למחשבות המחלישות להכנס אליי

)