אין לנו הרבה איך לעזור אחד לשני מעשית, ומה שאנו יכולים לעזור אנו עושים, אבל רוחנית אפשר הרבה לעזור. אפשר להתפלל אחד על השני. לכולנו יש תפילות, אני בטוחה שלא כל מי שקורא את זה הוא רק מחכה לזיווג, ויש לו תפילות אחרות. אבל אני ממש ממש מתפללת ומחכה לזיווג. היה לי קשה לשים את זה על הכתב, להודות ולהתוודות בחולשה הזו. אבל הנה אני מודה, אני כבר כל כך רוצה את זה. כל כך מחכה. כל כך מתפללת. מבקשת. שאזכה.
אני מאמינה גדולה באבא שלמעלה ובטוב שהוא גומל איתנו יום יום. יודעת שמה שאני מחכה לו פשוט יקרה יום אחד. זה יכול לקרות כל רגע.
לכולנו יש תפילות. אני מוכנה להתפלל בשביל כל מי שצריך. מוזמנים לכתוב לי על מה אתם צריכים תפילה.
אבל כאן אני מבקשת, ממש ממש מעומק לבי. אני יודעת שיש כח לתפילה המונית. הבית שאני בסיעתא דשמיא אקים הלוואי ויוסיף הרבה אור לעולם, ויהיה אבן מבניינה של ירושלים, אבל זה לא מספיק חשוב בשביל לכנס תפילה המונית בכותל. אבל כל אחד איפה שהוא,
אני ממש אשמח שתתפללו עליי. הבקשה הכי קטנה שלי, שתגידו פרק תהילים, אפילו הקצר ביותר, או כל תפילה אחרת שאתם יכולים,
לזיווגה ההגון בקרוב ובקלות של לישועתךקיוויתי בת שרה.
מאחלת באמת מכל הלב, שהקב''ה ישמע לתפילותינו, כל אחד וישועתו הפרטית במהרה, ונזכה כולנו בעזרת ה' לבניין בית המקדש במהרה בימינו ולגאולה שלימה.
תודה שקראתם
ומצטערת אם הגזמתי או הייתי חצופה