איך יודעים מתי לשחרר ומתי להילחם?הצילני נא

שבוע טוב ומבורך לכולם!

מצטער אם זה ייצא קצת ארוך, אבל אני חושב שרק אחרי שמבינים את כל הסיפור, אפשר לזהות את הבעיה ואולי בעז"ה גם את הפתרון..

לפני חודשיים הייתי בתקופה בה חוויתי רצף ארוך של פגישות לא מתאימות, מסוג הפגישות שאחרי שחוזרים הביתה לא מבינים איך חשבו שזה מתאים. אחרי חודש מתיש של פגישות כאלה, הבנתי שאני פשוט צריך דיוק. דיוק עם עצמי. מי אני, למה אני רוצה להיות בזוגיות, מה התכונות שחשוב לי שיהיו באשתי, ועם איזה סוג בחורה אני מחפש באמת לבנות קשר ולהקים משפחה.

זה לא היה פשוט בכלל, אבל בסוף הצלחתי להוריד את כל התובנות לדף, ואותו העברתי לכל מי ששאל מה אני מחפש.

ב"ה לאחר זמן קצר קיבלתי הצעה שנראתה לי מתאימה, והלכתי על זה. התקשרתי אל הבחורה ואחרי שיחה נחמדה קבענו להיפגש.

נפגשנו בשבוע שאחר כך, ומה אני אגיד, היה פשוט מדהים! נהנינו מכל רגע והיה פשוט כיף להכיר, לדבר, ולשמוע אחד את השני. מן כימיה מתאימה כזאת שאי אפשר להסביר.

המשכנו בקשר בערך כחודש וחצי, שנינו הסכמנו שאנחנו מתאימים, והיה פשוט מצוין. אני מודה, לא על הכל הסכמנו ולא בכל התכונות התאמנו, אבל הדברים החשובים ששנינו חיפשנו אחד בשני היו קיימים, ועם זה שמחנו והמשכנו להעמיק את הקשר בינינו.

זאת הייתה תקופה מדהימה שבאמת הייתי בגובה אחר, לא הרגשתי ככה באף קשר קודם שהיה לי. התפילות שלי, הלימוד תורה שלי, כל ההתנהלות היומיומית שלי - היו פשוט בגובה אחר ובשמחה הרבה יותר גדולה ממה שהייתי קודם. זה יישמע קצת מוזר להגיד את זה אחרי תקופה כזאת קצרה, אבל באיזשהו מקום הרגשתי שלם, שהנה, מצאתי את שאהבה נפשי.

לאחר כמה פגישות, שפחות הצלחתי לדבר ולהיפתח כמו שצריך,בעיקר כי פיתחתי רגש ופתאום נהייתי ביישן, היא החליטה לסיים את הקשר.

קיבלתי את זה מאוד קשה, אבל כשניסיתי לשים את עצמי בצד שלה הייתי יכול להבין אותה. במשך כמה ימים הרגשתי בקרשים, בלי אותם הכוחות שהיו לי, מן תחושת ריקנות כזאת. רצו לי מלא מחשבות בראש, עליה ועליי, ומה היה קורה אם לא הייתי אומר ככה, ומתנהל קצת בצורה אחרת ויותר פתוחה, אבל הבנתי שזה לא בריא, ופה צריך לומר תודה רבה לשכל ולתת לאמונה לתפוס פיקוד, ובסוף הקב"ה מחליט מה אני אומר או לא אומר, ואיך הצד השני קולט אותי, ושאת ההשתדלות שלי עשיתי, ולנסות להבין מה ה' רוצה ללמד אותי דרך זה.

לאט לאט חזרתי לשגרת חיים רגילה, ובהדרגה חזרתי לצאת לדייטים. אחרי ששוב פעם לא הצלחתי למצוא קשר שמתאים לי, בחנתי מחדש את הקשר הזה. גם לאחר שהרגש התפוגג, והסתכלתי עליו מבחינה שכלית, אני עדיין חושב שאנחנו מתאימים, והמחשבה שאולי אני מפספס כאן את הזיווג שלי לא נותנת לי מנוחה. זה הציק לי מאוד, כי שנינו ידענו והרגשנו שאנחנו מתאימים וטוב לנו מאוד ביחד, דיברנו על זה, ככה שאני לא איזה חייזר שמביא סברות מהירח, ותחושת הפספוס הזאת הלכה וגדלה אצלי.

אני בטוח שיש כאן הרבה בחורים ובחורות שעברו חוויות דומות ויכולים לתת עצות טובות, וכאן אני צריך אתכם.

אני קרוע בין שתי מחשבות: מצד אחד - חייבים להאמין בקב"ה, שכל מה שהוא עושה זה לטובתנו ואנחנו לא רואים את התמונה השלמה, ומצד שני - "אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שאפשר לתקן".

איך אני יכול לדעת מתי הקב"ה מצפה ממני לשחרר ולתת לדברים לשקוע ולחלוף, ומתי לנסות לתקן ולהילחם עבור האדם שאני אוהב?

תודה רבה לכל העוזרים!

יודעים לפי מה שהצד השני בוחר לעשות.ההילה

אתה יכול לשאול אם הבחורה מוכנה לבדוק שוב

אם הבחורה תיענה-בודקים

ואם תבחר שלא-סימן שצריך להתקדם בכל הכח.

מה שהיא אמרה..שירה חדשה~

תנסה שוב אצל הבחורה (אפשר ואולי גם מומלץ דרך צד שלישי).

אם היא בעניין לנסות שוב - פצצה.

אם לא - כנראה שזה לא.. וזה גם יעזור לך לחתום את הסיפור הזה ולהמשיך הלאה בלי הספקות.

בהצלחה!

יפהמישהי 1
תנסה ותאמין שהתשובה שתתקבל זה הדבר שהכי נכון לך, זה מה'
זה לא פשוט כי אתה צריך להיות מוכן נפשית לשתי האפשרויות
צריך להלחם ולהיות מוכן לוותרultracrepidam

לך על זה, מתוך מחשבה שזה אמור להצליח.

אם היא אומרת לך "אני מעריכה את הרצון שלך, אבל תוותר" - אז תוותר.

^^^, מנסיון אישיבוגרת קטנה

זה שאתה מאמין ב-ד'אוי טאטע!
זה לא סותר לזה שהקשר הזה נכון ואולי היא אשתך
הגיוני ש-ד' רצה שתיפרדו זמנית מעוד מליון סיבות אחרות, ואח"כ הוא רוצה שתחזרו
בסוף כל עוד אין לנו נבואה צריך לעבוד לפי הכלים שלנו והשכל, ולהבין מה הדבר הנכון והטוב לעשות והוא רצון ד'
ואז השאלה היא אנושית איך יודעים מתי לשחרר ומתי להילחם, ולשאלה הזאת ענו לך תשובות לפני

מה שכן, נראה לי שאם אתה רואה שזה לא הולך ו-ד' באמת לא נותן לקשר הזה להצליח אז צריך אמונה
אבל כל עוד ד' השאיר לך פתחים ודרכים(לא דברים נואשים של ייאוש) לחזור, אז צריך להאמין שגם הדרכים האלה הם ממנו והגיוני שהוא רוצה שתשתמש בהם

המון סיעתא דשמיא ביטחון ובהירות!
ובמהרה
לא יודע אם יש פתחים..הצילני נא
עבר עריכה על ידי הצילני נא בתאריך י"ב באדר תש"פ 18:14

זהו שאני לא יודע אם יש פתחים... ניסיתי צד שלישי שידבר איתה אבל היא לא מסכימה לחזור כי הכל עדיין טרי. מבחינת מידות ותכונות אני יודע שהייתי מי שהיא מחפשת וגם אני בה, והיה לנו מאוד טוב, אבל הביישנות שלי קצת הרסה את העניין אז לא נראה לי שכבר נשארו פתחים לתקן, חוץ מלכתוב לה מכתב מהלב שגם אליו אני די בטוח שלא תענה, כי היא כבר נעלה את עצמה...

קודם נראה ליאוי טאטע!
שכדאי לתת זמן, לשחרר טיפה שהדברים ישקעו וירגעו
ואז לנסות לחזור
וכל דבר שאתה לא מרגיש שהוא נואש הוא חוקי
אני לא כל כך מבין בזה כי אני עוד לא נפגש, עצות פרקטיות כדאי לך לקבל מאחרים, אבל העיקרון הוא שכל עוד יש דרך גם אם היא עוד זמן אז אפשר ללכת על זה כי ד' השאיר לך את הדרך
לא מסכימה עםההילה

ל"עשות כל דבר לא נואש בעיניו וחוקי"..

צריך לדעת לכבד את רצון האחר ולא להעיק וללחוץ.

עשו לי את זה כמה פעמים וזה ממש ממש ממש לא נעים.

מבינה שיש כאן מורכבות כי יש מקרים שאם מראים רצון וקצת שיכנועים הקשר מצליח בסוף

אבל יש גם מקרים שזה יכול להגיע להרגשה שמטרידים אותך בצורה שעושה ממש רע.

ולא כל אחד ניחן בחוש מתי מתחילים כבר לעבור את הגבול. הגבול הוא לא החוק, הגבול מתחיל הרבה הרבה לפני החוק.

מסכים לגמריאוי טאטע!
לא דיברתי מצד ההתחשבות באחר, שכמובן שחייבת להיות
דיברתי לגבי השאלה שלו על היחס בין ביטחון והשלמה לעומת כן להשתדל ולנסות
..הללויה~
אישית אני חושבת שאתה צריך לנסות לחזור..
נשמע שהיה לכם טוב והייתה התאמה וחיבור בינכם שזה מבורך~

אם יש אפשרות כזו אז לעניות דעתי אתה צריך להשתמש בה,
תבדוק עם הבחורה
אם היא תסכים תנסו לתקן את שהיה
ואם לא אז כנראה שהיא בפשטות לא שלך~ ותמשיך.

הרבה בהצלחה.
שבוע מבורך~
האמתהצילני נא

האמת ניסיתי לחזור לקשר אבל כשהפרידה הייתה יחסית טרייה, והיא סירבה.

חשבתי אולי לחכות חודש שהדברים קצת יקבלו פרופורציות נכונות, ואז לנסות לכתוב לה מכתב מהלב שמסביר את עצמי בצורה קצת יותר בהירה.

מה את חושבת, רעיון טוב?

..הללויה~
לפני כמה זמן נפרדם?
ואפשר לשאול מדוע נפרדתם, מה הייתה הסיבה?

ומכתב לעניות דעתי זה רעיון מעולה.
במיוחד אם אתה בטוח ומאמין שכן יכול לצאת מכם משהו~

הרבה בהצלחה.
שנשמע בשורות טובות בקרוב בעזרת ה'..
אפשר בפרטי?הצילני נא

אפשר בפרטי זה בסדר?

..הללויה~
כן בשמחה.
יכול להיות שחודש זה גם לא מספיקלהשתמח
תלוי בהמון גורמים, אבל ייתכן שתצטרך יותר זמן כדי שזה לא ירגיש לה טרי. אולי אפילו חודשיים שלושה
וואוו מזדהה ממש עם התחושות שלךהשקט הזה
שנה שעברה יצאתי עם בנאדם שזה היה פשוט ברור שזה זה מהרגע הראשון.
אחרי שלושה חודשים של קשר הוא חתך במפתיע..
בהתחלה ניסיתי לקבל את זה בהשלמה ולהגיד שזה רצון ה.
אחרי חודשיים כשראיתי שאני לא מצליחה לשחרר ושממש קשה לי עם ההחלטה שלו החלטתי לשלוח לו הודעה, נםגשנו ודיברנו על הדברים והחלטנו שזה לא מתאים.

הפגישה הזאת שחררה אותי קצת כי ידעתי שאני עשיתי את ההשתדלות שלי ומפה זה רצון ה' והבחור הוא רק שליח.

ב"ה השנה אחרי החגים, שמונה חודשים אחרי הפרידה, חזרנו ביוזמתו ואנחנו מתחתנים ממש עוד מעט..

הוא אמר לי מתישהו שהעובדה שיזמתי ניסיון לחזרה, אפשרה לו לחזור אליי מאוחר יותר כי באיזשהו מקום הוא ידע שלא וויתרתי עליו.

לא מבטיחה שאצל כולם זה יהיה סוף הסיפור. אבל אני חושבת שלפעמים הקב"ה רוצה שנעשה עוד השתדלות. אני לא יכולים לדעת מה הרצון המדוייק של הקב"ה ולכן אנחנו גם לא יכולים לפעול לפי זה.

אתה חושב שיש סיכוי? תנסה. גם אם זה לא יעבוד, תוכל להיות רגוע שאתה את ההשתדלות שלך עשית.
נותן כוחהצילני נא

בהחלט נותן כוחות ותקווה שאפשר לתקן קשרים.

תודה רבה

קרה לי משהו דומהים השיבולים

כמו שאתה מספר.. אחרי שהגענו למקום טוב, חתכתי מסיבותיי.

שוב - כל מקרה לגופו, ויש המון אפשרויות.

הבנתי מהשרשור שניסית לחזור אך זה היה מאוד טרי.

לדעתי תשחרר קצת. אתה בעצמך כתבת שמבחינתה זה היה מאוד טרי והיא קצת "ננעלה".

תמתין עוד.. אל תלחץ. זה רק יכול להרתיע יותר.

אם לאחר שאתה מנסה שוב - היא עדיין לא בעניין - תדע בוודאות שלא פספסת כלום (מבחינת להפסיד את זיווגך).

הרי כל עוד הצד השני לא רוצה - איך אפשר ליצור קשר?

לא יהיה פשוט, אך מחובתך להתגבר ולדעת שיהיה טוב אחר עם מישהי אחרת.

המון הצלחה, ובעיקר שמחה ובהירות.

אולי תנסה לחזור ולפתוח את הרגשות שלך בכנות לפניהבית התמר

להגיד לה שאתה מרגיש שאתה ביישן יותר כי פיתחת רגש, מה זה גרם לך להרגיש וכו. באופן כללי דיבור בקשר על מה שאנחנו מרגישים באותו רגע, או למה אנחנו פועלים באופן שבו אנחנו פועלים, כנות לגבי הדברים כל כך טובה ומקרבת. 
שימלא ה' חסרונך במהרה

ואי מענייןלב אוהב

נשמע באמת קשר ממש טוב

שאולי התפספס

למרות שלא ברור בדיוק למה היא החליטה להפסיק את הקשר.

אם זה על משהו עקרוני אז אולי לא כדאי לנסות

אבל אם אתה אומר שזה בגלל הקטע של הביישנות וזה שלא שיתפת מספיק

אז חבל כי זה משהו שאפשר לעבוד עליו

קיצר אני ממש בעד לנסות

ואיי זה קשה .מאירנתאאחרונה
אחד העצות המשמחות שקיבלתי . זה כשתמצא את האחת שלך , אתה לא תבין איך בכלל אז התעצבת .

ולעינינו לדעתי , אפשר לנסות אחרי חודש לשלוח לה חכות ולשאול אם היא רוצה לחזור ..
ואחרי חודשים לבקש פגישה לברור ..בפגישה תנסה לפתוח את החסימות שבגללן נפסק הקשר .. אולי תצליח ?
הרבה לימוד תורה , תפילות , עשה רצונך כרצונו כדי שיעשה רצון אחרים כרצונך .
בהצלחה
אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלתאחרונה

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

שאלהאני:)))))

מישהו פה שאל על איך מתנהלים נכון בשידוכים ובפגישות ועניתם יפה, אני לא חדשה בשידוכים אבל אשמח לשמוע מהצד הגברי איך הייתם רוצים שהמדוייטת תתנהל, מה עושים ומה לא.

סתם רוצה לשפר את איכות הפגישות.

תודה רבה! אשריכם!

אם אינני טועה עיקר האיפור בעבר היה דווקא בהירחתול זמני

כמו הגיישות ביפן וכיו"ב

כי האיכרות היו שזופות ובנות המעמד העליון יכלו לשבת בבית ולכן היו בהירות יותר

זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

האמת שגם אני לא אהבתי את מה שקראתי. בכלל לאמחפש אהבה
תגובה חסרת טאקט בקבוצת חברות רווקותראומה1

חברה נשואה שנה שהתחתנה בגיל מאוחר כתבה בקבוצת חברות רווקות בנות גילה:

"אחרי כמה שנים מרגיש לא מציאותי להיות נשוי"

כמה חוסר טאקט וחוסר רגישות יכול להיות לבן אדם?

את רואה שיש בקבוצה רווקות בנות גילך שכמהות להנשא כבר ואת כותבת כמה שזה מאין חלום כזה לא מציאותי שאת נשואה כבר שנה?

עדיף לסתום באמת ולא לדבר בכלל על זה מול חברות רווקות. 

זה כמו שהריונית תגיד מול חברותיה הנשואות שלא מצליחות להקלט "יו זה מרגיש לא מציאותי להקלט להריון"

איפפפפפפ

נשמע כמו זעקה לעזרהבחור עצוב
למה היא עדיין בקבוצה?אני:)))))
מן הסתם זו לא קבוצה שמוגדרת לרווקות בלבדבחור עצוב
אני חיה בגישה קצת אחרת ממךלגיטימי?

לא הייתי רוצה שכל מי שנשואה לא תעיז לדבר על הנישואים לידי, כי זה רגיש.

זה טבעי ונורמלי שאני מדברת עם חברות, והם מדברות דברים כאלה - וכן, גם על ילדים וכו'.

ואני רואה את זה כהחלטה שלי מה לעשות עם המידע הזה.

אם אני בוחרת להיעלב ולהתרחק ולא להיות חלק מהקבוצה שבה מדברים ככה -

אני מרגישה שאני גוזרת על עצמי בדידות וריחוק, ויצירת קבוצה חברתית שכוללת רק מי שאיתי במצבי, וזה עלול להיות לא בריא מבחינה נפשית.

אני גם יכולה להבין את מה שהיא כתבה בצורה אחרת:

שנים ארוכות של חיפוש, של רווקות לפעמים מובילים למחשבה במודע או בתת מודע של ייאוש, של לי זה כבר לא יקרה.

וכשזה כבר קורה - זה יכול להיתפס כ"תסמונת המתחזה" - זה לא אמיתי, זה לא שלי, אני עדיין בזהות הרווקית שלי - ולכן זה נראה כל כך לא מציאותי שהתחתנתי.

בעיני זה יכול להיות שיתוך של איזשהו מצב נפשי, לא ניסיון לדרוך על יבלות.

מסכימה לחלוטין!נחלת
ועדיין צריך להתחשב בקהל שבו נאמרים הדבריםadvfbאחרונה

אפשר להגיד הכל, השאלה מתי ואיך.

ונשמע לי טריוויאלי שמה שהיא כתבה נאמר בקונטקסט לא רגיש.

וכן, אם אני רווק אני רוצה שיהיו רגישים כלפי.

וכן, בלי קשר לנושא של רווקות אני חושב שרגישות זה דבר שנכון טוב במידה הנכונה.

לא נשמע לי שהתכוונה למה שחשבת. ממש לא.נחלת
אמרת שהיא נשואה שנההפי

אז איך שנים? וגם אם היא אמרה  זה סבבה. אין לי בעיה לשמוע ולפרגן. אבל כל עוד זה לא שכל מילה שנייה זה “תראי מה הוא קנה”, “תראי מה הוא הביא לי”, “תראי מה הוא אמר”, “תראי את התמונות של ההריון”...

גם בזה אין לי בעיה כל עוד זה דרך אגב, פשוט כשזה כל הזמן זה כבר חופר קצת. שיחה של שעתיים רק עליה.. מרגיש שהיא שכחה שיש בה עוד רבדים חוץ מזה.

למרות שזה חמוד לפעמים 

עולם הפוך מצאתי: אני בסבבי הקפאת ביציותראומה1
וחברותיי מגדלות שנים כבר ילדים, חובקות תינוקות חדשים, נאהבות על ידי בעליהן..

אין מילים באמת.

וידום אהרון...

♡♡♡♡ראומה1
כל מה שתבקשי יתגשםהפי
את תראי
בעז"ה שתזכי לשפע של טוב גלוי בקרוב ובקלות.תפוחית 1
תודה רבה אמן ואמן♡♡♡ראומה1
קשהארץ השוקולד

הסבבים הללו מלמדות על האמונה שלך שיהיה טוב בהמשך,

מאחל שתזכי לטוב הזה במהרה ויתמלאו כל משאלות ליבך לטובה ויהיו לך כל הכוחות הדרושים לתהליכים הלא פשוטים והמוערכים הללו

קשה קשה, אני שואב כוח מסיפורי התורהחרמון

אין לנו בתורה סיפור שמתאר את האמונה בהמתנה במציאת הזיווג.
כי באותה תקופה הכל התנהל אחרת וזה לא ממש היה קיים.
אבל יש ויש תיאורים של ציפיות קשות, שאנחנו יכולים ממש ללמוד מהם, לצפיות שלנו
אברהם ושרה ציפו תשעים שנה לילד, וה' מעולם לא שכח אותם. תמיד כשאברהם מתפלל לילד, ה' אומר לו שלא ידאג, אבל עוד לא הגיע הזמן.
גם על יצחק נאמר "ויעתר יצחק לה' לנוכח אשתו כי עקרה היא, ויעתר לו ה'". מה, פתאום אחרי עשרים שנה, הוא החליט להתפלל? ברור ש'ויעתר' זה על כל התפילות בכל העשרים שנה, וה' היה שם תמיד.
אפשר לדמיין את יוסף בבור אחרי שהאחים מכרו אותו וגם במצרים הוא יורד לשפל תחתית, בחודש הראשון הוא עוד יכל לחשוב, מה ה' רוצה ללמד אותי? מה זה מצמיח אותי? אבל כשעובר עוד חודש ועוד חודש, שתים עשרה שנה בבור! איך אפשר להחזיק את האמונה שה' לא 'שכח' אותו? אבל יוסף, גם במקום הכי שפל שיכול להיות, חדור באמונה בלתי מעורערת, ועונה לפרעה "בלעדי, א-להים יענה את שלום פרעה", ולאחים הוא עונה "א-להים חשבה לטובה".
ה' תמיד איתנו ולעולם לא שוכח!

הנשמות שבעז"ה אמורות להגיע לעולם דרכךנחלת

עדיין לא יכולות/בשלות להגיע לעולם הזה;

המתיני מעט עד יעבור זעם......

חיבוק ענק ענקפצלושוןאחרונה
כמה שזה קשה

בעז"ה שיהיה בקרוב טוב גלוי ומתוק

המלחמה הזו רוקנה לי את החשק קצת אז אני מבקשמוקי_2020

ממישהו שיסע לגבעת השידוכים (בין חוף בת-ים לחוף ראשון ויביא משם תמונות וסירטונים ויעדכן מה קורה. 
האם היא פעילה ? האם כבר התחילו להגיע לשם זוגות בשלב השידוכים ?

אגב, אני בונה על הגבעה הזו גם בשבילי.
אבל זה יקח עוד קצת זמן ויהיו לי את 20 מיליון השקלים החסרים בבנק שתמיד הגדרתי כתנאי להקמת משפחה.
כרגע יש שם 73 שקל, שזה בערך מחיר של לאפה עם שווארמה בישראל, אבל אני חזק, אני אכין כדורי בשר- הרקולסים בבית (חפשו מתכון)   ולא אקנה את הלאפה הכ"כ טעימה הזו של שיפודי...
כל פעם אני מתבלבל בין שיפודי התקווה לשיפודי ציפורה, אבל זה אחד מהם. 

לסיכום, אני מודה מראש למי שיארגן לנו עדכון נחמד משם. זה חשוב לכל עם ישראל וגם לי. הגבעה הזו מבורכת.
תודה.

תמונות/מראה חיצוניאנונימי 14

רוצה להציע משהי מהעבודה לחבר.

חושש שאחד הצדדים לא יתלהב מהמראה החיצוני של השני. (שזה כמובן לגיטמי, פשוט החשש האמיתי שאחד הצדדים יבין שזה בגלל זה..)

מניח שהפתרון פשוט אבל לא חד לי מה לעשות.

אשמח להסבר קצר.

תודה.

נראה ליהרמוניהאחרונה

-לשאול מראש את שני הצדדים אם יש דברים במראה חיצוני שקשה להם איתם והם עילה לפסול מבחינתם, ולפעול לפי זה.

-אם יש אפשרות להציע קודם לצד שפחות יתלהב בלי שהצד השני יודע שהציעו אותו. אולי לבקש פרטים משני הצדדים, ורשות להציע וכולי... ואח"כ אם התשובה שלילית להגיד שבסוף הצד השני תפוס.

אולי יעניין אותך