טבלתי חודש אחרי הלידה, שבוע אחרי זה שמתי התקן (לא זוכרת איזה... נראלי לא-הורמונלי, מה שהרופאה אמרה שפחות מסובך הלכתית...).
יום אחרי ההתקן התחיל דימום שאסר לבסוף, ומאז ב''ה היה שקט...
לפני שבוע וחצי, בסוף השבוע, היו דימומים שמתישהו גם אסרו. מאז - נכנסתי לאיזה מעגל אסור שאני לא מצליחה לצאת ממנו....
רביעי הפסק- בחמישי בצהוריים כתם גדול מידי על לבן.
חמישי הפסק - בשישי לפני שבת שוב כתם.
שישי הפסק - בשבת בצהוריים שוב כתם.
מוצא''ש - במוך היה דם...
ראשון הפסק- בבוקר העד יצא מלא דם.
היום - המוך יצא לא ברור, הרב ניסה להסתכל, אמר שרוצה לראות באור יום - כלומר מחר...
כמובן שמיום רביעי, לא היה דימום או כתם על התחתון הלבן חוץ ממה שכתוב פה. וגם כשכן - זה היה גדול מגריס אבל לא גדול בהרבה ממש...
הרב אמר שלפעמים ככה זה בהתקן, ולוקח זמן עד שהגוף צבין מה קורה אחרי הדימום הראשון. ושאולי בכלל החוט של ההתקן פוצע קצת את צוואר הרחם ושאולי ללכת לבודקת טהרה (ואמר שאז היה מצפה שבאמת רק על הבדיקות יהיה דם ולא פתאום על התחתון...).
מאד רוצה להצליח. מאד מאד. מרגישה שכבר אין בי אמונה שזה יצליח אי פעם... אף פעם (ב''ה!!) לא היה לי כזה סרט כדי לעבור יום אחד (!) נקי.... ואני סופרת כמעט שבוע כבר... ואחרי זה יש עוד 7 ימים, ואז אני אפילו לא אפסיק להיטהר, והכל יתחיל מחדש.... ואני כ''כ לא מתחברת/מבינה/מסתדרת/סובלת את הבדיקות ואת המקווה ועל זה, אז פשוט מרגישה שהכל הופך לעוד יותר קשה ככה... מתחילה להיסדק באמונה הפשוטה שלי במצווה הזו ובצורך שלה.
(ההסברים כמה טוב זה עושה לבית היהודי וכו' - מעולם לא נשמעו לי הגיוניים, ב''ה אני אהובה ורצויה ונחשקת גם בלי שבועיים-שבועיים, ולא מרגישה בזה צורך או מצליחה למצוא בזה היגיון כלשהו, למרות שחיפשתי המון. בעלי גם לא מתחבר להסבר הזה, ולמרות כל זה, כמובן שאנחנו מקפידים מאד מאד בזה וכו'. )
אשמח ל:
א. עצות פרקטיות מה לעשות כדי לעבור את הימים האלה ושהסיפור הזה יהיה מאחורינו. (ניסיתי בנתיים: כפית קינמון ולשתות לימון...)
ב. חיזוקים אמוניים (ראה הסוגריים שלמעלה) על החשיבות בכללי...
תודה!!