עדיין סובלת מבחילות מיגרנות. כן זה ישתפר משמעותית. אבל עדיין חלשה נגעלת לא מתפקדת...
בשבוע 10 היתה לי המטומה דם בכמות פסיכית של הפלה..
היה דופק ומאז הדימום הפסיק הייתי עם זריקות וכדורי דופסטון...
עכשיו ראשון שעבר קמתי לדימום חום שנמשך עד עכשיו נכנסתי להיסטריה עקב 3 הפלות רצופות שחוויתי קודם לכן. זה רק מה שאני זוכרת לי כעת.. לא זוכרת כבר את הילדים הבריאים והיריונות שעברתי. נחקקו בלבי רק ההפלות האיומות שחויותי.. והן היו איומות.. בשבוע 8-9.. משהו כזה.. הלכתי לרופאה אמרה שהכל תקין ויש דופק ושחום זה לא נורא וזה כנראה ההמטומה שנספגת..
אבל כל היום אני עם כתמים.. כבר 8-9 ימים... לפעמים זה ממש כמו דם רק בצבע חום.. זה הזוי במיוחד בלילה וביום פוחת משמעותית.. אני ממש בוכה ולחוצה.. א.ס להירגע אין לי כלכך איפה לעשות עם כל הקורונה הזאת..... אני פשוט בטוחה כל הזמן שזה הסוף... אין לי למי לבכות ולפרוק. לא רוצה שידעו כי אני בכלל לא בטוחה בהיריון הזה.. אני מרגישה שלא בא לי להגיד לעולם..
ואני אני זאת שתמיד כולם ידעו עליה בשבוע 8 שהיא בהיריון מרוב הקאות וחולשה.. למזלי בעלי עובד מהבית. אני רוב הזמן במיטה בסטרס לא יודעת מה יהיה איתי ועם ההיריון.. בוכה הרבה... בלילה כמה לשירותים והחרדות אוחזות בי.. לא מצליחה לשחרר ואני בן אדם כל כך שמח אופטימי מלא חיות.. נהפכתי לשבר כלי.. ממש.. גמורה סופית.. היום הבת שלי שאלה את בעלי אם היא היתה בבטן שלו.. צחקתי ובכיתי יחד.. אני לא מתפקדת לא רואה מזור.. איך אני אמורה לשרוד ככה ריבונו של עולם.. עם הלחץ עם כאבי גוף הבחילות המיגרנות ההקאות שיחסית ישתפרו אבל עדיין החולשה הכובד הכל גומר עלי... אין לי סבלנות לילדים ורק אומרת להם שילכו לאבא.. שאמא גמורה.. הבת שלי היום דיברה עם המורה ואמרה שהיא עוזרת לפסח אז המורה שאלה לאמא? ואז היא ענתה לה לא לאבא אמא כל היום במיטה... מנסה לקום מדי פעם לאכול לשתות לעשות משהו.. נחלשת פוחדת מדימומים.. ולהרגיש מחזור פתאם בתחתונים.. פוחדת מהצל של עצמי.. פוחדת שהעובר לא חי.. פוחדת מהעתיד. ואני הכי לא כזאת... וזה מה שקרה לי. הפכתי להיות סמרטוט. מרגישה בן אדם חולה בנפש ובגוף...
הייתי חייבת לפרוק כי אני ממש כבר שבורה לחתיכות קטנות..
תודה על המקום הזה שקיים.