משבת אני מרגישה שנמאס לי כבר, ונגמר לי הכח להפעיל אותם כל הזמן. מוציאה להם כמה משחקים (בני שנה ו4 וכמעט 3) ונחה על הספה, קוראת, פלאפון. מדי פעם מקריאה סיפור, אבל אין לי כח כבר להמציא פעילויות חדשות כל הזמן. אז הם משחקים קצת, רבים הרבה, משתעממים המון, אוכלים בלי סוף, ואני יודעת שאם הייתי מפעילה אותם ועושה דברים מעניינים המצב היה הרבה יותר סביר, אבל די, אין לי כח כבר ונגמרו לי הרעיונות. הלוואי והיינו יכולים פשוט לצאת לגינה לשעה, זה היה כל כך עוזר!
אז זהו... אם למישהי יש רעיונות איך בכל זאת למצוא סבלנות לעשות איתם דברים, ורעיונות מה עוד אפשר לעשות חוץ מהרשימה שכבר העליתי לפה בשביל אחרים שביקשו רעיונות...
ונסיים בנימה יותר אופטימית, כמה דברים טובים בקורונה:
אנחנו בבית, אוכלים בריא, בלי אילוצים של האוכל בגן/חברים/מסיבות.
רואה את בעלי כל היום, הוא עוזר ואנחנו לא רבים ב"ה.
האוויר נקי יותר, הרבה פחות זיהום אוויר ממכוניות, אוטובוסים ומטוסים.
אני זוכה לגדל את הילדים שלי ולראות בעצמי כל התפתחות שלהם וזה מרגש! (הקטן התחיל ללכת ולהגיד עוד כמה מילים, הגדול גמול, יודע כמעט את כל האותיות ולומד כל יום כל כך הרבה דברים חדשים!)
אפשר ללבוש בגדי בית נוחים כל היום! (מוסרת שיעורים מקוונים, אבל הם רואים רק חצי ממני אז מספיק ללבוש חולצה נחמדה
) יש המון זמן לנקות לפסח ולהגיע לכל הפינות שלא מגיעים אליהן כל שנה! חחחחח צחקתי עליכן, לא להיבהל. עוד לא ניקיתי שום פינה, הכל בסדר.