אני כבר לא יודע מה לחשוב, לא יודע מה אני רוצה, לא יודע אם כבר יש רצון, כבר לא בטוח אם הוא היה קיים..
מכירים את זה שאתם רוצים ללכת לטיול, ויודעים שהוא הולך להיות קשה ומאתגר, ויש מצב שאפילו תוותרו באמצע? או שתקראו לחילוץ? או שסתם תחליטו להתפגר בחול?
רוב מי שקורא את זה עכשיו, כבר באחד מהשלבים של הטיול, חלק מרגישים כבר שהטיול מתקרב לקיצו.. חלק כבר סיימו אותו..
אז אני לא יודע אם אני יכול לשרוד את המסלול הזה, אבל אני צריך, ורוצה לצאת אליו..
אני רוצה לצאת אליו, אבל אני עוד לא בהתחלה שלו...
אני עוד בבית, מנסה להכין את עצמי אליו, להתכונן, אבל כל פעם שאני מרים את עצמי מהספה ומנסה להתקדם אל הרכב, כדי ליסוע למסלול, אני מעקם את הרגל או שובר את היד...
לא ברור למה, פעם אחר פעם, אני שם לעצמי רגל, פעם אחר פעם דוחף את היד לבלנדר, פעם אחר פעם חונק את עצמי, כמעט עד שזה נגמר...
החיים ממשיכים, הרבה אנשים כבר עברו את המסלול, חלקם נפצעו שם, כמעט התייאשו, כמעט ויתרו על הכל, אבל מצאו כוחות להגיע אל הסוף, ממש באור אחרון..
אני פצוע, אבל עוד לא במסלול.. יכול להיות שאני עוד אספיק להגיע לשם..
אני מפחד להגיע למסלול, להתקע במכשול הראשון, וכבר השמש תשקע עלי...
סליחה על הזמן שלכם.. וסליחה שאני בכיין..
חבר שלי אמר לי באחד הפעמים שוויתרתי על משהו "אם אתה תהיה 70 אחוז , כל החיים שלך יהיו ככה, העבודה שלך תהיה 70 אחוז, אשתך תהיה 70 אחוז הילדים שלך יהיו 70 אחוז.."
שוב סליחה שזה עליכם, פשוט אין לי אומץ לבכות לאנשים הנכונים...
ו.. אני לא מכיר כאן אף אחד, ואין מי שמכיר אותי... אז תודה שאתם כאן תמיד בשביל כולם!!