מזעזע: 18 רוצחות ערביות שוחררו - בתמורה לאיזו קלטתהשם הוא המלך!
ה' יצילנו.
מזעזע מאודאנונימי (פותח)
מה שמזעזע יותר שהיו אמורים לשחרר בין כך את רובם עוד שנתים - במקום מאסר עולם!!!!
אכן, הם מתאווים לשחררם, ויש להם מלאי תירוצים לכך..השם הוא המלך!
הוצאת לי את המילים..איציק הג'ינג'י
זה לא איזו קלטת!!ליברלית
זה לא איזו קלטת דבר ראשון זה קלטת ובה מדווח ורואים את מצבו של גלעד שליט.

דבר שני לא שיחררונו 18 אסירות רוצחות לזה לא הסכמנו בתמורה לקלטת אלא 18 אסירות שנתפסו עם סכין או דברים כאלו.

גם ככה מועד השחרור של האסירות הללו יהיה בעוד מס' חודשים אז עדיף לקבל משהו בתמורה לא?
ליברלית זה נראה כאילו את רק מחפשת לעצבן....אנונימי (פותח)
מה שיגידו  תמיד את תגידי ההפך..... נמאס מויכוחים...... את לא תצליחי לשכנע פה אף אחד כל אחד וההשפקה שלו.......
אם אחשלך היה נלקח בשבי לא היית עושה אתזה בשבילו?צביה:]
לא נראה לי...יהודי מרמ"ג
וגם אם כן אפ'חד לא היה צריך להקשיב לי.
זו כן איזו קלטת.רכס רמת מגרון
בע"ה

או כפי שאמר עמי אילון, ראש השב"כ לשעבר-
מילא אם זה היה בעד מידע שעלול לעזור לשחרורו של גלעד, אבל לשחרר עצירות רק בשביל ההרגשה הטובה של המשפחה זו הונאה לאומית.

אגב, לפחות 2 מהעצורות, אחיות, היו בדרכן לבצע פיגוע התאבדות בישראל. ולא, לא מצא עליהן סכין.

בציפיית היישועה.
בוודאי שזה עוזר~א.ל
ברגע שיודעים שהוא בחיים אוטומטית הדרישה לשחרר את גלעד שליט עולה והמאמצים לזה עולים גם הם
ברגע שיודעים שמצבו אחר, התמונה משתנה.
ואני בטוחה שעכשיו תאמרו לי שאני תמימה~א.ל
כי לממשלה זה לא כזה משנה.
אז אני אענה על זה מראש:
את השלטון העם בחר. ככה שיש לנו כח גדול בלהזיז דברים בשלטון.
קלטת חשובה בלי ספקמאמע צאדיקה
תחשבו אם גלעד היה נשוי- זה היה ההבדל בין עגונה לאלמנה.
אם זה מו"מ- שלא יהיה כמו בפעמים קודמות שאפילו לא ידעו איזה תמורה תתקבל.
א. הוא לא נשוי.רחלקה
בעזהי"ת.

ב. מו"מ פסול מעיקרו.
פסול מעיקרו ??ליברלית
על סמך מה את אומרת דברים כאלה?
ע"ס הגיון בריארחלקה
בעזהי"ת.

מי צריך משא ומתן?!
מה, אנחנו קונים את החיים שלו? למה מה קרה?
הם (החוטפים)חצופים ממדרגה ראשונה, והם צריכים לקבל את עונשם.

אסור אסור אסור לשחרר מחבלים! מדובר ברוצחים, שרצו-רוצים-וככה"נ יירצו להרוג את עמ"י.
אין שום סיבה שבבעולם לשחרר אותם, גם תמורת גופתו של גלעד שליט (הרי פשיטא שהם לא יחזירו אותו חי).
ואני מציעה פתרון אלטרנטיבי אחר- פעולה צבאית נרחבת בחבל עזה (שבכלל תמהה אני למה הפקענו את שליטתנו באזור. זה המהלך הצבאי כמעט הכי טיפשי שמדינה במצבה של מדינת ישראל יכולה לעשות ושלא לדבר על האיסור ההלכתי שבענין...), שתביא לחיסול שלטון חמאס ברצועה, להפסק הירי על יישובי עוטף עזה והברחת הנשק ממצרים. והכי הכי חשוב: לא מסיימים את הפעולה בלי גלעד שליט. חי או מת.
רחל'קה זה הגיון בריא?!!?ליברלית
זה הגיון בריא?!
ממש ממש לא!!!
את חושבת שזה כל כך קל?! לצאת לפעולה נרחבת בעזה ולהשמיד את שלטון חמאס כן זה נשמע ממש אחלה אבל בפועל קצת לא ראלי ואפשרי!
מה נראה לך שרק מהכניסה לעזה לא יהרגו חיילים?! בנוסף בשנייה שרק נכנס חמאס יהרוג את גלעד !
המדינה לא טיפשה! היא יודעת איפה גלעד מוחזק אבל יש אנשים (סליחה על הישירות) שהרבה יותר חכמים ממך במערכת הצבאית ויודעים שהכניסה לפעולה נרחבת לעזה מסכנת יותר חיילים! וגלעד בבטיחות ימות  במהלך זה!!

הגישה שאת אומרת שהם -חמאס צריכים לשלם את המחיר אפילו לא מתסדרת עם ההלכה,איך את מזלזלת בכזו קלות במצווה כזו גדולה כמו פדיון שבוים ?! נכון שיש תנאים להחזרה אבל אפילו ההלכה עצמה לא אומרת שיש לעניש את השובים כדי להשאיר את השבוי בשביי . אלא לעשות את כל המאמצים כדי להוציא אותו משם! אגב בפעולה חמודה מי שנפגע זה גלעד שמוחזק למעלה מ3 שנים בשבי וממש לא הם!!
חוצמזה איזה מן מסר את משדרת כשאת אומרת שהם צריכים לשלם ?? שחייל שנכנס לצה"ל צריך להבין שאין מה לעשות ברגע שהוא ילקח בשבי , אנחנו לא נעשה בעבורו מאמצים בשביל לשחרר אותו רק בשל העובדה שהאויבים צריכים לשלם??

וגם לא חייל בהכרח, אלא כל אדם שפועל בשליחות למען המדינה.
את בעצמם גורמת לרפיון ידי האנשים שרוצים להתגייס לצבא, את מעודדת השתמטות מהצבא בעצם האימרה המטופשת הזו ובעצם גורמת לכליון !!!
כן!יהודי מרמ"ג
שהחמאס יבין שלא משץלם לו לחטוף חיילים....
ח. פורמן זו פשוט תמימות~א.ל

לא זאת ראליות אתן פשוט תמימות ומשוגעות....יהודי מרמ"ג
>>>רחלקה
בעזהי"ת.

צריך לעשות סדר בדברים. יש 2 אופציות לשחרור גלעד:
1. עיסקת חילופי שבוי בשבויים.
יתרונות- שיחרור "נקי" של גלעד, בלי עבודה קשה וסיכון חיי אדם. בנוסף, יש סיכויים שבדרך זו גלעד יחזור חי.
חסרונות- בדרך זו יצאו לחופשי מספר לא מבוטל של "מבקשי רעתנו" (עפ"י מחקרים שהוכיחו, שאחוזים ניכרים מהרוצחים ששוחררו בעבר חזרו לפעילות טרור ואף באינטסיביות יתר), ובכך אנו מסכנים את חיי כל תשובי מדינת ישראל. כמו כן, בשיטה זו אנחנו מלמדים את חוטפי גלעד ויתר הערבים ש'משתלם' לחטוף לנו חיילים.
2. שיחרור גלעד ע"י פעולה צבאית ברצועת עזה.
יתרונות- מלמדים לקח את החוטפים שאם הם חוטפים לנו חייל זה לא עובר להם בשתיקה! וזה יפחית להם את המוטיבציה לחטוף חיילים בעתיד. [בדרך זו יש ערך מוסף- ברגע שתהיה נוכחות צה"לית ברצועה ירי הטילים אל שטח ישראל יופסק או לכל הפחות יופחת משמעותית, וכח ההרתעה של צה"ל יחזור לכשהיה.]
חסרונות- ייתכן שיהרגו חיילים (כמובן שזה תלוי באופן הפעילות ובמוסר לחימה). כמו"כ יש אומרים ששהסיכויים שגלעד יחזור חי בדרך זו- קטנים.

ואחרי כל זה- פשיטא לכולי עלמא שהדרך השניה הגיונית יותר, נכונה יותר וגם- טובה ליהודים יותר.

כמה הערות לתגובתך:
"המדינה לא טיפשה! היא יודעת איפה גלעד מוחזק אבל יש אנשים ... שהרבה יותר חכמים ממך..."
ראשית- מאיפה הביטחון לומר כאלה דברים?! מי אמר לך שהם באמת יודעים?!
שנית- ברור שיש אנשים יותר חכמים ממני. מעולם לא התיימרתי להיות החכמה בדורי. אממה, ה'אנשים החכמים' האלה נמצאים במערכת הצבאית ולא בדרג המדיני, שהוא זה שמקבל את ההחלטות. כמה חבל.

לגבי מצות פדיון שבויים-
רבנים גדולים כתבו על זה הרבה. מוזמנת לעיין ולחפש ברשת. בינתיים מצאתי לך מאמר אחד- http://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/5881

עוד הערה קטנה שיש לי בנושא-
כל ההתנהלות של מדינת ישראל בנושא גלעד שליט מחפירה, ולא עושה כל רצון להתגייס ו/או לפעול למען המדינה ברמה של סיכון חיים. פשוט בושה לממשלה.
רחלקה חמודהליברלית
דבר ראשון,אני עובדת משרד הבטחון,ככה שיש לי את המקורות שלי ואני יודעת דברים שאת לא יודעת.(בלי להתיימר להיות חכמה ממך,אבל יש תחומים שאת פחות מבינה).
בנוסף, למה את חושבת שאת יודעת? את עשית צבא שאת מבינה במערכת הצבאית?!

בואי נעשה סדר,אבל לפי איך שאני רואה דברים.

באופציה הראשונה:חיילי צבא הגנה לישראל וגלעד שליט יוצאים בחיים ומשתחררים מחבלים.אם את חושבת שאם נשאיר את גלעד שם נלמד אותם לקח את טועה.את מכניסה את עצמך לבור שאת חפרת.כי את רוצה שנלמד אותם לקח והפתרון שאת מציעה לא מלמד אותם שום לקח.טרוריסטים אי אפשר ללמד לקח ! (ובזה את גם בטח מסכימה איתי)

באופציה השניה,לא מלמדים את החוטפים שום מסר(כי גם את מסכימה איתי שאת הטרוריסטים אי אפשר ללמד לקח) אין מה לדבר עם מי שלא מוכן לשמוע,נכון?! כך שיוצא מצב שחיילים נהרגים וגלעד יכול להיות שמת.
אז מה עכשיו היא האופציה הנכונה???

אני יודעת כמה דברים: ההלכה שמה חשיבות גדולה לפדיון שבויים.ופדיון שבויים הכוונה היא לשחרר מישהו מישראל שנמצא בידי אויבנו!! בניגוד למה שאת אומרת:שלא צריך לשחרר מישהו מישראל שנמצא בידי אויבנו ,כי צריך ללמד אותם לקח. ההלכה מנחה אותך בחיים?אם כן,איפה היא עכשיו?!
נכון שיש תנאים,ונכון  שעם טרוריסטים זו בעיה לעשות משא ומתן,אבל מה שבטוח הוא שצריך לעשות את כל המאמצים לשחרר את גלעד
את מרימה ידיים.את אומרת שאם יש קשיים,אז צריך לוותר
אני אומרת שאם יש קשיים זה אומר שצריך לעבוד יותר קשה,כי לשחרר אותו זה הכרחי!!
בטח שאפשר ללמד אותם לקח....יהודי מרמ"ג
ערבים מבינים כח....
אה באמת?!!? שכחת שאלו לא סתם ערבים אלא טרוריסטים?!ליברלית
כל ערבי הוא טרוריסט....יהודי גאה
וכולם יבינו כח
למה בכלל להתייחס אליה?השם הוא המלך!
לא להתייחס אליי?חחחליברלית
קשה לכם לא להתייחס אליי.
אם יש דעות שהן שונות משלכם אז לא צריך להתייחס?! אולי תקרא את מה שכתבתי אני מאמינה שלא עשית את זה,נכון?!
לא לא להתייחס עליה?האדמו"ר מסאטמר
השם הוא המלך,לא רק לך יש את הזכות להתבטות פה.
אוקי?!
ולא..אני לא מסכים עם דעתה.
y.sליברלית
נמנעתי רב הזמן מהלגיב לך כי הרי אסור להגיב לאדם בור !

אבל אני שומרת על כללי הפורום הרי לא מקללים פה ,לא רחלק'ה?!?

y.s- אתה לא שווה התייחסות רצינית.
אתה חרדי לא? אז איפה התורה שלמדת כל השנים?!(במקום לעשות בגרות ולרכוש השכלה שאין לך למיטב הבנתי מתגוביתך)

תהיה  בריא!!
חמודה תקראי לאחותך.רחלקה
בעזהי"ת.

אם את יודעת, ויש לך מקורות, אז למה את כותבת את זה פה?! רוצה בכח שייטפלו אליך?!
ולא צריך לעשות צבא כדי להבין בזה. צריך ללמוד מזרחנות ולהכיר את התרבות (?!) הפלסטינית ולהפעיל הגיון. וכדאי שיהיה בריא, ולא יושפע מכל השטויות שמאכילים אותך לתאבון בטלויזיה.

ברור שאפשר ללמד אותם לקח!
למה נראלך הערבים לא עושים הרבה דברים רעים שהם יכולים? לא בגלל שהם נחמדים, אלא בגלל שלימדנו אותם לקח.
למה הערבים לא אוהבים 'להתעסק' עם יצהרניקים? כי הם מפחדים מהם.
למה הערבים מפחדים יותר ממתנחלים מאשר מאנשי הביטחון? כי המתנחלים יותר מרתיעים.
ככה זה עובד. צריך לדבר לערבים בשפתם=כח.

לגבי פדיון שבויים:
קראת את המאמר שקישרתי? עושה רושם שלא.
אני חושבת, בעיניים הקטנות שלי, שההלכה אומרת שלא צריך לשחרר יהודי (חי או מת) ולסכן חיי שאר היהודים לטווח הארוך.
תשאלי רב, אם זה מטריד אותך.

אני מרימה ידיים?!
את זאת שנכנעת.
לא מוותרים להם, לא משחקים לפי הכללים שלהם!
וואי רחלקה... לא הכרתי אותך ככה ~א.ל
טוב אז רחל הלא חמודהליברלית
כ"כ התעקשת , אז אני  מקשיבה לך ;)

את נשמעת עצבנית...

א. מה הקשר ייטפלו עלי?! זה שיש לי מקורות זה אומר שאני לא יכולה לדבר?! איזה מוזרות!

ב.את מכירה את העניין של גדול תלמוד שמביא לידי מעשה? מה לומדים כאן? שעיקר הדברים זה העשייה. ככה שנכון שצריך ללמוד וכ'ו אבל מי שהכי מקיים דברים בצורה טובה ונכונה ולכן מן הסתם מבין יותר אלו אנשי הצבא!! אנשי המעשה!!

ג.את תמימה אם את חושבת שאפשר ללמד אותם לקח.את שוכחת פרט אחד חשוב, אני לא יודעת אם אני בהכרח מסכימה לפרטים של העסקה אבל ברור לי שצריך וחייב לשחרר אותו!
אז רחל את בעצם מתווכחת  או מדברת לענין?! כי אם היית מבינה את מה שאמרתי כרגע אז צורת הדיבור שלך היתה אחרת.

ד.לגבי פדיון שבוים-אני מכירה את ההלכה אני לא צריכה את הקישורים .ומזה בעניך הקטנות?! מי את שתבחני דברים תוך השענות על ההלכה?! מי שמחליט מה המשמעות של ההלכה הזו אלו אנשים שמוסמכים לכך ,ולא את.

שוב אני לא אומרת שצריך לשחק לפי הכללים שלהם אבל אני כן חושבת שצריך את כל המאמצים לשיחרור גלעד! עצם זה שאת טוענת כל פעם מחדש בהודעותיך שאני משחקת לפי הכללים שלהם  רק מראה שאת לא קוראת את מה שאני כותבת ורק רוצה להשמיע ולא לשמוע! 
תקראי לי רחלקה וזהו.רחלקהאחרונה
בעזהי"ת.

א. אם את בעל תפקיד משמעותי, אז את לא אמורה לומר את זה ככה. לא נקודה עקרונית.
ב. העשיה חשובה (ולא ניכנס עכשיו לסוגיה של"גדול תלמוד". אין זה המקום), אבל היא צריכה לבוא מתוך תורה. [ועייני בספר מלכים ב' ובנביאים, על עניין חזקיהו, אחז וכו'] בכלל, התורה שלנו היא תורת חיים, כל דבר שאנחנו עושים צריך להיות מתוך תורה.
ג. לא הבנת. אני מתנגדת באופן עקרוני לעסקה, ולא דנה בפרטים שלה.
ד. ברור שלא אני פוסקת הלכה. זה פשיטא. ולכן בדיוק קישרתי אותך למאמר של הרב מלמד, שהוא כן פוסק הלכה.

ואני לא עצבנית, פשוט נמאס לי לחזור על דבריי שוב ושוב.
לליברלית אם אתה עובדת משרד הביטחון תמסרי להםישמעאל
שאם לא מחנכים חיילים להסכים להיהרג זה לא צבא של יהודים בצבא של יהודים יש מסירות נפש!
יענו לאן הם חשבו שהם הולכים? קיטנה?
יש אנשים הרבה יותר פחדנים שכל מה שהם חושבים עליו..יהודי מרמ"ג
זה:
גלעד שליט!
ולא חיים של הרבה אנשים אחרים.
מבצ אולי יגרור חיילים הרוגים,
אך לאזרחים יהיה שקט...
את זה רב יגיד, לא אתה.רחלקה
בעזהי"ת.

[למרות שאני מסכימה עם הרעיון הזה בכללי]
אנחנו חיים במלחמה קיומית מתמשכת?ישמעאל
וחוץ מזה לא הבנתי בקלטת הוא קורא את העיתון הערבי או מה קורא שם? מישהו יכול להסביר?
לישמעאל-שואפת למעלה..!
הוא מחזיק ביד את העיתון הפלסטני אבל הוא קורא מדף שהוא מחזיק מאחורי העיתון, העיתון נמצא שם כדי להעיד על התאריך של הקלטת...
אבל הוא לא....יהודי מרמ"ג
הרוב אם אני לא טועה מואשמות בנסיון רצח!אנונימי (פותח)
אהמ..~א.ל
זה קשה רק בגלל העובדה ששחרורו רוצחות ערביות
ובין אם הן הרימו סכין או כל דבר אחר- הן רוצחות לכל דבר, כי המטרה שלהן הייתה להרוג.

זה פחות מזעזע, כי למשפחה עצמה מאוד קשה.
הבן שלהם נמצא 3 שנים ולאף אחד אין מושג מה איתו וישנה חוסר וודאות- נסו לחשוב גם על הצד הזה

צריך פשוט לקוות שה' יהיה בעזרנו.

עמק המומינים-לא הבנת נכוןליברלית
ממש לא מנסה לעצבן, הפורום נועד כדי שכל אחד יביע את דעותו לא?
אם אחד לא חושב כמוני זו זכותו!
לא ניסתי לשכנע אף אחד פה!
אני בעד! זכותו של כול גולש להביע את דעתו!האדמו"ר מסאטמר
יופי האדמור מסאטמר חשבתי שאתה חרדי, לא?ישמעאל
מאיפה הלברליות הזו?
זה מראה כמה מקומה של התקשורת בסיפור הזה גדולישמעאל
תמורת קלטת לעיתונות -משחררים
ה' ירחם ויצילנו משלטון עיתונות מטפושת
ועוד דבר אם לא מתעסקים עם זה הרבה בטוח כבר משתחררישמעאל
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך