לא מזמן כתבתי פה על סיטואציה שאני לא מרגיש כלכך רגש כלפי המשודכת, ובכל אופן המשכנו בשיחות טלפוניות וגם נפגשנו פגישה שמינית שבוע שעבר.
אז לכאורה מצידה כבר לסגור את השידוך אבל משום מה אני לא מרגיש שום התחברות אליה. כלומר אני לא נגעל ממנה או משהו כזה, פשוט מרגיש לי שאולי זאת לא היא... אין את הקליק הזה. ניסיתי והתאמצתי לנסות לפתח את הקשר וההתחברות הזאת אבל זה לא עובד. הלב לא מרגיש חיבה/אהבה כלפיה. אני קצת מרגיש פספוס שלא חתכתי לפני כי הייתי חוסך לי המון זמן ומאמץ אבל עכשיו אני חושב לחתוך ואין לי מלים כ"כ מה לאמר... ההורים שלה מאוד חיוביים בעניין והם כבר קוצים להכין אותה לחתונה. אני מצדי לא סגור על זה סופית. מצד המשודכת, מרגיש לי שהיא לא סגורה על זה עד הסוף ואני די חושב שההורים דוחפים אותה לסגור. עדיין לא דיברתי איתה על זה כיוון שאני לא יודע איך היא תגיב.
כיוון שאני גם חבדניק אז פתחתי אגרות קודש(וכמה פעמים) והרבי פשוט נתן את ברכתו לצד החיובי שלכאורה משמע כן לסגור שידוך. ובאחד המכתבים היה שהרבי כתב לזוג שהיתה להם בעיה בשלום בית ושצריך לפתור אותה ביניהם והכל יסתדר. אז אולי יש כאן רמז מהשמיים שזאת כן היא(חלק השני של הנשמה) אבל אני פשוט לא מרגיש את זה. לפעמים אני מרגיש איזה דקירה בלב כשאני חושב על החיים שלי איתה. לא יודע, זה לא במובן השלילי חס ושלום אבל אני מפרש את זה בתור תגובה של הלב שאומר ש-"היא לא מתאימה לך".
אשמח לשמוע דעתכם מה עליי לעשות.
טרם דיברתי עם המשפיע שלי כיוון שהוא מאוד לחוץ בעניינים שלו בבית וכו'
️
תגובה נפלאה