היי,
אני פורקת כאן משהו שעובר לי כבר הרבה זמן בראש ואני פשוט לא יודעת מה נכון ומה לא, ועם כל מה שעובר לי בראש, כל אינטואיציה שיש לי היא נכונה?
הכל התחיל לפני שנה שהכרתי בחור מקסים בהכל, בדיוק מה שחלמתי.. הקשר הבריא הראשון שלי - משהו שלא הייתי רגילה אליו. לאט לאט התחלתי להרגיש שהוא לא מעניין אותי.. לא מרגש אותי.. הזמן איתו לא עצר מלכת כשהיינו נפגשים (משהו שהרגשתי עם אחרים בעבר).. התחלתי לשאול את עצמי מה לא בסדר איתי? למה אני לא מעריכה משהו כ"כ טוב? משהו בי לא תקין?
יצאנו 8 חודשים, נפרדנו פעם אחת במהלכם, בגללי, ואז חזרנו בגלל שהוא כ"כ התעקש, רצה לתקן (לא פירטתי יותר מדי, אבל גם היו דברים שידעתי בפירוש שאני לא אוהבת בו, כמו לרצות אותי יותר מדי, מלשון ריצוי, לא להיות אותנטי איתי ולי זה קשה כי אני הכי דוגרית, להיות תלותי בי ובמה שאני אומרת וחושבת הרבה פעמים, בקיצור לא הרגשתי שיכולה להישען עליו - אבל עדיין היה קשה לי לפסול על זה)
בכל אופן, נפרדנו אחרי הרבה לבטים שגרמו לי קושי וסבל ומה לא - אני לא מתגעגעת אליו בכלל - עברו 3 חודשים, וכלום. לא מרגישה כלום. איך זה הגיוני? אני לא נטולת רגשות.. איך זה קורה? האם זה בגלל שהוא היה כ"כ טוב וכביכול בכיס שלי? אז אני לא מעריכה?!
לפני כמה שבועות התחלתי לדבר עם מישהו אחר, הייתה לא אינטליגנציה רגשית גבוהה - כל מה שעשיתי או אמרתי הוא ישר ניתח בי ואמר לי למה אני מתנהגת ככה, לרוב הוא צדק. הוא שאל על החבר הקודם, ולמרות שמבחינתי מיותר לדבר על העבר, שיתפתי.. הוא אמר לי "אולי את מחפשת ריגושים?" - התעצבנתי מאוד, מי אתה שתגיד לי דבר כזה? אתה לא יודע כמה ניסיתי שזה יעבוד איתו. עשיתי הכל....
בסופו של דבר זה נגמר גם איתו (התבאסתי, כי הוא כן עניין אותי והתחלתי ממש לרצות, אחרי שהרבה זמן לא רציתי מישהו) כי הוא אמר שקשה לו איתי, אני בהתחלה עם הרבה מסיכות הרבה עקיצות.. וזה פגע בו, לא חשבתי שזה יפגע בו.. הוא לא הראה. בסך הכל אני הכי רגישה שיש, אבל בהתחלה קשה לי להיות אני.
הוא אמר שהוא חסר ביטחון ופשוט לא יכול להיות המשענת שלי כמו שאני רוצה...אבל גם לא נתן לי הזדמנות לתקן
שורה תחתונה, הימים עוברים והדברים שהוא אמר מהדהדים לי בראש - אני מחפשת ריגושים ולא מודעת לזה?
איך אדע שמשהו לא תקין בי?
מה לעשות?
מצטערת על החפירה, אבל אולי כאן אמצא את הדרך לזוגיות מאושרת באמת....\
תודה♥

זהירות משליחת דברים אישיים למשתמש אנונימי