היי לכולן
לא כל כך קשור לפה אבל מרגישה שחייבת לפרוק אני בת יחידה בלי אחים בכלל וכשנשאתי לבעלי כל כך שמחתי שזו משפחה ברוכה בילדים ונשואים אבל אחרי החתונה התברר כמה הכל סבוך הייתי בטוחה שאני מקבלת גיסות כמו אחיות אבל למעשה אחרי החתונה כלום יש לבעלי רק אחים ככה שזה רק גיסות ולא אחיות שלו 2 הגיסות הגדולות מטופלות בהרבה ילדים ולא בדיוק הסגנון שלי אז אין לי אתן בכלל קשר ודווקא הגיסה האחרונה שהכי קרובה אלי בגיל פשוט מתעלמת ממני הייתי בטוחה שנהיה החברות הכי טובות אבל מסתבר שלה היו תוכניות אחרות היא לא כל כך רצתה להכיר אותי אני בנאדם חברותי מאד ואחרי החתונה ניסיתי ליצור איתה קשר 5 פעמים היא לא ענתה לי ולא חזרה אלי וכששאלתי אותה היא אמרה שלא ראתה נו באמת… ואפילו לא התנצלה אני מזמינה אותם אלינו והם באים רק כזוג עם הילדים ונהנים מהארוחות וההזמנה אבל כמעט שלא מזמינים חזרה והיום הרגשתי שזהו שזה הגיע לקצה אחרי שנתיים וחצי שאני נשואה בעקבות הרגשה מהמפגש האחרון שהעניינים בינינו מתחממים אמרתי אני יציע לה לבוא אלי לארוחה עם הילדים כל האחים הלכו ליום כיף אז אמרתי נעשה משהו אנחנו עם הילדים היא בהתחלה אמרה שיש לה רופא וניסתה להתחמק ואז כשבעלה אח של בעלי דבר איתה היא פתאום אמרה אולי נראה אם יסתדר לי… אני מתקשרת אליה היום והיא אומרת לי לא נראה לי לחוץ לי תראי אם תזמיני את כל האחים אחרי היום כיף אליך אז אני יעשה השתדלות ויבוא אבל לבד לא נראה לי … כל כת נפגעתי כאילו בשבילי את לא תבואי רקום כולם יבואו פתאום מסתדר לך ולא לחוץ לך הרגשתי פשוט השפלה אמרתי לה אוקיי נראה ל- שהם יחזרו מאוחר אז מקסימום פעם אחרת ניתקתי והרגשתי הכי מושפלת בעולם מה אני כבר צריכה לעשות כדי שתראי אותי אני מתאמצת בשבילך מכינה מזמינה אותך נותנת לך את ההרגשה הכי יפה בעולם מתייחסת לילדות שלך שאת אפילו לא מעיפה מבט לבן שלי לא נוגעת בו הור התינוק הכי מהמם בעולם והם מתעלמים ממנו מרגישה שמנצלת מתי שנוח לה ושלא זורקת ולא מצליחה לשחרר כל כך חלמתי שהיא תהייה החברה הכי טובה שלי אחרי שנתיים וחצי אזרתי אומץ להזמין אותה לבד פעם אחת והיא פשוט פוגעת בי בלי סוף
מרגישה שצריכה לשחרר ממנה הבעיה היא שאני מידי טוטאלית לא יכולה להיות נחמדה ולחייך ובפנים להפגע ולכעוס או שאני אוהבת ואז אני נותנת את כל הנשמה או שאני פשוט משחררת לגמרי ומנתקת כל קשר
מצלבטת אם לשלוח לה הודעה עם מה שאני מרגישה או שזה רק יגרום לה להרגיש יותר טוב עם עצמה שאני צריכה אותה וכזה…
מה אתן אומרות?