אני בבית עם פעוט חכם, פעיל, עצמאי ומפותח, כמעט בן שלוש, ותינוקי קטן. ילדתי קצת לפני הקורונה, אס כל חופשת הלידה הייתי בבית עם כל הילדים. (הגדולים בגילאי בי''ס). בגלל הקורונה, המעון שלו נסגר והוא איתי בבית גם.
לאחרונה, ממש ממש קשה לי. כל היום אני עם הילדים עד שהולכים לישון (בן ה3 לא ישן שנ''צ), ואז גם אני קורסת בדרכ... כל היום אני סביבם ובסוף היום הבית נראה קטסטרופה ולי אין כוחות לאפס אותו.
במהלך היום עושה כלים, טאטוא, ארגון של המשחקים, כביסות ובישול מינימלי, אבל רוב היום הוא סביב הקטנים.
בן ה3 מאוד בלגניסט: הולך אחרי ומתוך רצון לחכות אותי, עושה יותר באלגן (אם הכנסתי בגדים למכונה- הוא יוציא וישאיר על הרצפה, קיפלתי בגדים הוא יבוא ויהפוך, לפעמים כשאני מניקה הוא פותח ארון בגדים ומוציא את כל הבגדים המקופלים ועוד ועוד - הבנתם את הרעיון...)
אני לא מצליחה לעמוד בקצב שלו, וכתוצאה, לא מצליחה להגיע להרבה דברים אחרים בבית....
אם אני רק איתו ומקדישה לו תשומת לב, אז קל יותר, אבל עדיין לא מגיעה לשאר הדברים בבית...'מה שאני מצליחה לעשות זה רק ביחד איתו- מבשלת ומראה לו מה אני עושה, כנ''ל כביסה..
מטבעי גם אני לא מסודרת, וגם בעלי, ואחד הילדים גם מאובחן עם קשב וריכוז ותורם מאוד לבאלגן שבבית... אני ממש מנסה לשמור על הסדר אבל מותשת ככ בסוף כל יום!
ניסיתי למצוא מישהי שתשמור עליו בתשלום אבל לא מצאתי.... להביא מנקה אני לא רוצה וגם אין לנו כסף בשביל זה.. מרגישה שמאז הלידה לא יצא לי לנוח בכלל כמו שצריך...
בעלי עובד עד שעה מאוחרת, וכשמגיע מנסה לעזור במה שיכול עם הילדים בעיקר, אבל צריך להמשיך לעבוד בלילה...
נתתי לו משימות קבועות שקשורות לבית (כיור כלים חלבי, להוריד זבל) אבל הוא לא עושה אותם לעיתים קרובות...
מרגישה שאני קורסת ומותשת... והכי קשה לי שאין לי זמן לבד לעצמי... (על הזוגיות אפילו לא מדברת)
אשמח לעצות או רעיונות...

) לקח לי זמן לשכנע את בעלי שלא יהיה לזה שימוש
רק יועצת הנקה שהגעתי אליה בגיל עשרה חודשים זיהתה את זה...