אז אני נשואה כבר שנה בלי ילדים בדרך ועם המון קושי בציפייה להם. מגיל מאוד קטן רציתי ילדים, היה ברור לי שנועדתי להיות אמא ובטוחה שברגע שאתחתן הם יגיעו, אבל לא 😞 המחזור שלי בכלל לא סדיר אז יצא שלא היה ביוץ המון פעמים מאז החתונה, בהתחלה זה היה מעולה, להיות מותרים חודש ויותר בין הטבילה לוסת הבאה (גם המון זמן לא הצלחנו להגיע ליחסים מלאים וזה היה יתרון), אבל ברור שזה מפחית מאוד את הסיכוי להיכנס להריון וזה מבאס (כן יש ביוץ ברוך ה'). אומרים שאחרי שנה של נסיונות ללכת לבדוק אם יש בעיה, אז אנחנו לא צריכים כי ברור מה הייתה הבעיה וברוך ה' היא נפתרת.
אבל קשה לי כ"כ! חוץ מבעלי ואנשי מקצוע שעזרו לנו, לא סיפרתי לאף אחד. כן שיתפתי חברות קרובות ומשפחה ברצון ובכמיהה לילד אבל רק אני יודעת כמה קשה הדרך.
ועכשיו דיברתי עם אחותי ואחינית שלי בטלפון. לאחותי יש שתי בנות קטנטנות ומקסימות והגדולה כבר יודעת לפטפט. אבל עם כל האהבה שלי אליהן זה היה סוחט וקשה. היא מספרת לי על הגידול שלהן בפרוטרוט ומוסיפה באמפתיה בקרוב אצלך, היא באמת מתפללת עלי ורוצה שיהיה גם לי, אבל איך היא לא רואה שכל הדיבור הזה כל כך קשה לי. היא בעצמה חיכתה הרבה לילדות שלה, היא גם חוותה כאלה תקופות ארוכות שכל כך רוצים ולא מגיע, ואני באמת שמחה שיש לה את הילדות המתוקות האלה, וגם לי. אבל עכשיו אני מפורקת... בוכה לה' שיתן לי כבר ילד 😥 כמה התפללנו, כמה אנחנו מנסים ומשתדלים ומקווים ומתאכזבים... אין לי כח כבר, אין!
בכל מפגש עם אחייניות שלי או עם האחיינים מהצד של בעלי אני נהנית מאוד ומשחקת איתם שעות אבל כשחוזרים לבית הריק שלנו אני בוכה ובוכה ובוכה...
זהו פרקתי, אולי זה לא הפורום המתאים, אבל הפורום הזה מכיל כ"כ הרבה פריקות מכל הסוגים, אז תכילו גם את הכאב שלי.