הפעם הראיון היה הרבה יותר מאוזן ונאמן למציאות, ואלה המסקנות העולות ממנו:
*לא תמיד אפשר להפסיק להימשך לבני מינך. לפעמים זה פשוט חלק ממך.
*גם אדם ביסקסואל לא בהכרח יכול לנהל זוגיות בריאה ותקינה עם אשה, אם הוא לא מצליח להכניס את המשיכה שלו לגברים לתוך מסגרת בה הוא מסוגל לשלוט בה.
*מי שמעוניין לחיות עם אשה, הוא מודע לקשיים העומדים בפניו, והוא מקבל עזרה מקצועית במקרה הצורך - זה אפשרי. עם המון המון עבודה קשה, שלא מסתיימת לעולם, זה אפשרי. העזרה המקצועית צריכה להיות ממוקדת בשאלה איך אפשר לחיות עם אשה באושר, מבלי לסבול מהחוסר במימוש הנטייה השנייה. כי מי שסובל לאורך זמן, לא מצליח להחזיק את הנישואין בצורה טובה ובריאה, אם בכלל.
חבל לי שהם התייחסו בסלחנות לבגידות שלו (כולל בגידה ביום שבו הציע נישואין).
חבל לי שהם התייחסו בסלחנות לכך שהוא לא מספר לאשתו על ההתמודדות שלו. לדעתי הא''ב של זוגיות זה אמון, בטח ובטח בדבר כל כך מהותי. הם היו צריכים להראות הסתייגות מההסתרה הזאת, אם לא בשביל אותו אדם - אז בשביל הלהט''בים שיושבים בבית וקוראים את הראיון הזה.
מה שכן,
סוף סוף עולם קטן התבגרו.
כבר שבועיים רצופים שהם מראיינים גברים ביסקסואלים, שאומרים בפה מלא שהם לא יכולים להפסיק להימשך לגברים. שאומרים שאפשר לחיות עם אשה, אבל זה מאוד מורכב ולא פשוט (בשני הראיונות הגברים האלה בגדו בנשים שלהם באופן קבוע, במשך שנים, לפני שהחליטו לטפל בעצמם).
אני מחכה שהם יעשו עוד צעד של התבגרות, ויראיינו הומוסקסואל, שיספר על החיים הטובים והתורניים שהוא סלל לעצמו עם נתוני הפתיחה הלא פשוטים שהביא לו הקב''ה.
לנצור מהראיון:
המראיין שאל האם הוא עושה בעצם טיפול המרה, והתשובה הייתה:
''לא, להפך: אני מקבל את הנטייה כחלק מהחיים שלי, אבל אני משיב את השליטה לחיי ובוחר איזה אורח חיים לחיות.''