מתחילת ההריון אני שותה הרבה. 4 ליטר ביום בכיף. בזמן האחרון אני מרגישה שלא משנה כמה אני שותה אני צמאה יותר ויותר. אני שותה כמויות של מים, וגם אחרי שבולעת מרגישה כאילו לא שתיתי יום שלם.. שותה המון ולא מרגישה רוויה. . בהתחלה הרגשתי הרגשה כזאת רק בערבים אבל בימים האחרונים אני מרגישה ככה כל שעות היממה גם כשאני מתעוררת בלילה! אני חצי מהיום מבלה בשירותים, כל 10 דקות רצה לפיפי בכמויות אדירות- הגיוני עם הכמות מים שאני שותה. המשפחה שלי בהלם מהכמויות מים שאני מכניסה.. עוד כוס ועוד כוס ועוד בקבוק.. מאז שיצאה שבת לדוגמא שתיתי ליטר וחצי וזה אחרי הרבה ליטרים ששתיתי בשבת וכשאני נלחמת לא לשתות.. מתחרפנת!! ההרגשה הזאת מציקה לי מאוד ומלחיצה אותי כי אני מפחדת שמדובר בסכרת הריון.. אני רזה, עליתי בערך 2 קילו מתחילת ההריון, אני אוכלת בריא לרוב ונמנעת משטויות... אני ממש מפחדת שזה סכרת.. למישהי התופעה הזאת מוכרת?
אני מתחרפנת מזה... משתגעת!!!
יש לי הפניה להעמסת סוכר עוד שבועים, בשבוע 24 וחשבתי מחר ללכת לקופה אולי יגידו לי לעשות עכשיו...
דרך אגב, לא יודעת אם זה קשור, יש לי עצירויות כל הזמן ומתחילת ההריון אני לוקחת נורמלקס. כתוצאה מכך יש לי בערך פעמים שלוש בשבוע שלשולים, אולי בגלל זה הצימאון המוגזם הזה? מצד שני, זה רק לאחרונה הופיע ולא מתחילת לקיחת הנורמלקס...