שלום לכולם,
אני רוצה לשתף אתכן בניסיון שיש לי בכל הנוגע לצילומי הרחם שעברתי. בשנת 2015 הופנתי לצילום רחם לאחר חסימה וחששתי מאוד, כמובן שקראתי כל דבר אפשרי שיכול להכין אותי לפרוצדורה שאעבור. הגעתי לבית חולים השרון לד"ר טוגנרייך המופלא, שהיה מרגיע ורגיש. יצאתי מהבדיקה ללא כאבים שלא ניתן להכיל. בשנת 2020 הופניתי שוב לבדיקה זו בעקבות סתימה והגעתי לתל השומר, לא הגעתי עם חששות כלל, הרי אני מנוסה מעט. לצערי חוויתי חוויה מטלטלת במיוחד, מפשק ממתכת שפצע אותי, חוסר רגישות של הרופאה ( ביקשו ממני לא לצעוד כי יש נשים בחוף שממתינות לבדיקה!- חוצפה) וכאבים ודימומים בלתי פוסקים. ויותר גרוע , לאחר כל מה שעברתי גם לא הצליחה לפתוח את החסימות. יצאתי בוכה ונשבעתי לא לעבור את זה שוב. ימים שלמים התהלכתי כואבת.
חזרתי אל הרופאה שלי עם התוצאות והיא שיכנעה אותי לחזור לטוגנרייך ורק אליו! נשמתי וקבעתי אליו תור נוסף, הפעם במעייני הישועה. הייתי מאוד לחוצה, התפללתי, נשמתי (עם מסיכה) והבטחתי לעצמי לא לצעוק. ... הבדיקה היתה מעט לא נעימה אבל לא יותר מזה. הוא היה מדהים ורגיש. בנות, קחו עצה ממישהי מנוסה.... רק טוגנרייך! עברתי אצלו צילום וצינתור והוא פתח את החסימות.
לסיכום, הכל תלוי במי שמבצע את הבדיקה.
בהצלחה לכולן.