הי, אני לא מגיבה פה הרבה אבל בכ"ז מעדיפה לשאול עכשיו מאנונימי כי השאלה יכולה להיות אאוטינג רציני...
אני אמא לתינוק מתוק בטירוף בן שנה. מהצד שלי הוא הנכד הבכור ומהצד של בעלי יש עוד כמה אחיינים בלע"הר..
כל פעם שאנחנו נמצאים אצל ההורים של בעלי, במיוחד אם יש עוד אחים נשואים שנמצאים, אני מוצאת את עצמי כל הזמן מסתכלת - כמה צומי כל אחיין מקבל מהסבאסבתא והדודים וכמה הם אהובים וכו' ומתחילה להשוות עם הבן שלי. איכשהו תמיד אני מרגישה שהבן שלי תמיד מקבל הכי פחות יחס. במיוחד כשמשווים לאחיינים שבגילו...
עליהם רבים מי יחזיק אותם ועל שלי לא
כשהאחיינים האחרים צריכים להתקלח רבים מי יקלח אותם ואני מכריזה בקול שאני הולכת לקלח ואף אחד לא מרים עין
באופן כללי הם משפחה שיא המתוקה, במיוחד חמותי (היא דווקא מתייחסת אליו מהמם) אבל משום מה מעדיפים את האחיינים האחרים
אני מרגישה לפעמים שזה בגלל שאנחנו קצת יותר דוסים מהם, וגם רק לנו אין ווצאפ... הקבוצה שלהם פעילה ותוססת בטירוף ומככבות שם תמונות וסרטונים של האחיינים ורק אותנו לא רואים שם...
אני חייבת לציין שהבן שלי באמת די נודניק והרבה פעמים בוכה כשהוא לא איתי אבל הי, הוא מתוק בטירוףףףף (בשיא האובייקטיביות!) ובא לי שכולם יבינו את זה!!
וגם כואב לי עליו בטירוף, אני נעלבת בשבילו
בא לי שהוא תמיד ירגיש אהוב ומוצלח, במיוחד אצל סבא וסבתא.....
יצא קצת מבולגן אבל פרקתי...
ואל תדאגי, הדברים מתאזנים בהמשך... מנסיון. 

צודקת!!! אבל איזה בעל טוב יש לך