תודה לכם ולפורום הזה שליויתם אותי בשעות קשות, שעות של ייאוש ושל תקוה של תסכול ושל שמחה ושל הנוירוזה המתמשכת המכונה "שידוכים". סליחה, התיקון המתוק והנכון הזה המכונה שידוכים....
הרבה הודאות יש לי לתת. הודאה אחת גדולה זה שהיכרתי אותה ממש כמו שחלמתי שיהיה, מהחיים האמתיים, שיחות ומתנות קטנות של צחוק בסלון של הבית שלה. אפילו אנחנו לא שמנו לב שאנחנו הולכים להתחתן. לקח גם קצת הרבה זמן לחלק מהמשפחה לשים לב לזה, קרי, להסכים לנישואין הללו...
עוד הודאה. שממש כיף לנו יחד. זה לא שאין לנו התמודדיות, ונכון שזו חתיכת דרך להכיר באמת ולהתרגל אחד לשניה ואחת לראשון. אבל כל כל נח וטבעי לנו יחד, שלפעמים זה מרגיש שיצאנו מרחם אחת.
וכמה שהיא יפה וקסומה שאני מתלהב כל שתי דקות מחדש. ולהאמין שבהתחלה אפילו לא הייתי בטוח כמה שאני אוהב את איך שהיא נראית...
בקיצור חברים, אל תותרו על החלומות שלכם...
ודייטים בחורף זה אחלה, ובקיץ עוד יותר....
ואהבה מנצחת את הקורונה ואת הסגר הראשון והשני. אמיתי!! הזמן היחיד שנמנענו מלהיפגש היה בחול המועד פסח, כל שאר הזמן היה קריעת ים סוף מוחלטת לסגר. ואם אין אוטובוסים אז יש שני רגליים. ואם נצטרך גם נתלה את ראש הממשלה בעצמו על העץ.
בקיצור לחיי החיים, לחיי האהבה ושכוייח לאייבישטער שברא את כל העולם הזה והיצורים הנפלאים שבתוכו...
אה. ושוב תודה לכם!!