רציתי להגיב בצורה אנונימית, אז פצלש לצורך העניין.
הנה ההודעה שכתבתי:
מה ששכחתי לציין, זה שהקידום הזה כרוך בנסיעות ארוכות לחו"ל (כולל בקורונה) לתקופה מצטברת של כמה שנים. לאחר מכן הדרג הבכיר ביותר זה בעיקר בארץ עם גיחות קצרות לחו"ל מדי פעם. ואם אני לא לוקחת את התפקיד הזה עכשיו - זה לא משהו שאוכל לעשות בעוד כמה שנים. זה עכשיו או אף פעם לא.
@ultracrepidam
@חיים של
@ישיבישער
איך זה משפיע על מה שכתבתם?
בנוסף, אני רוצה לקחת את ציפי חוטובלי ואור אלון כדוגמה - לו היו מציעים לי לצאת עם ח"כ, הייתי מסרבת. גם כי יש את העניין הציבורי שלא הייתי רוצה להיות חלק ממנו, וגם בגלל התפקיד עצמו שמרתיע אותי.
אני מאוד רוצה לממש את הכוחות והיכולות שיש לי, אבל כרווקה אני מרגישה שזה חסר תוחלת. מעדיפה לוותר על זה ולמצוא משהו אחר כדי לגדל ילדים. ואז אני שואלת את עצמי - האם אני ארצה שבן זוגי יוותר על מימוש כוחות ויכולות שלו בשביל לתת לילדים או לי לממש דברים אחרים? איך הייתי מרגישה לו הייתי במצב שמישהו ויתר על חלום גדול שלו בשבילי, כאשר החלום הגדול שלי הוא לא הקריירה, שזה יותר משהו שנקלעתי אליו בגלל הגיל (וגם הכשרונות ב"ה)?
והדברים עוד יותר מסובכים בעיניי, כי כשמתחילים לצאת, מגיעים לנקודה הזאת די מהר, ואני תוהה כל פעם מה האדם מולי חושב - נגיד, מה, היא מצפה ממני לוותר על דברים כדי לקדם את הקריירה שלה? וזה משהו שלא יצא לי לדון על זה באמת עם אף אחד שיצאתי איתוף ובכלל לא בטוחה שהייתי רוצה לנהל דיון כזה עם בנאדם שנפגשים איתו מספר דייטים חד ספרתי.
אשמח לשמוע מה דעתכם.