בכללי מרגישה שלא מביאה מספיק לנסיכים שלי. לא מרבה ללכת לגינות איתם. אולי פעם בשבוע...וזה אוכל אותי.
אולי אני מכורה קצת למחשב..
היום הגננת של הגדולה (בת 5) שאלה אותי אם שמתי לב האם היא תופסת כדור כשזורקים אליה או לא, בבית כשאנחנו משחקים היא תופסת יפה מאוד. אבל הרבה זמן לא שיחקתי איתם בכדור .
ובנוסף היא לא יודעת לקפוץ בחבל. ממש בקטנה ניסינו להתאמן (אולי 5-6) פעמים ולא יותר. שיחקו בגן והיא לא רצתה להשתתף.
שאלתי את הגננת אם היא חברותית אמרה לי שהיא מותק של ילדה נעים לה ונוח לה בגן,כל כך מחונכת, ומקשיבה לגננת. היא לא מהסוחפות אבל יש לה חברות.
אני עצובה מאוד מאוד.
איזה אמא אני.
איזה??
באלי לבכות.
אני צריכה לתת להם יותר זמן. להשקיע בהם יותר.
תמיד כולם אומרים לי שהם ככ מתוקים ומיוחדים. ורואים שהם מקבלים המון אהבה. מחונכים. מסודרים טיפ טופ. נקיים ומריחים תמיד טוב. והגדולה עם ביטחון בשמיים
וזה נכון.
אבל בהרגשה שלי שאני צריכה לתת להם זמן עם אמא.
השבוע הלכנו לגינה פעמיים והם כל כך נהנו.
אבל אין לי כוח ללכת כל יום. כבר אמרתי איזה אמא אני נכון? רעה.
מרגישה שרק אני איתם, בעלי כמעט לא איתם. נסיכים שלי. לא שזה מעיק חלילה אבל אני צריכה להרגיש שבעלי יחד איתי, שאני לא לבד. מרגישה מוזרה שאומרת את זה. כי בד"כ אמא עם הילדים.
עובדת ,ומרגישה שאין לי ככ זמן לעצמי. ובעלי מטריף לי את המוח. כל היום רוצה לדבר ואין לי עצבים לדבר כי הרבה פעמים זה ויכוחים. אז יאללה, מעדיפה להיות במחשב ולא לדבר. והוא מציק. נו, את באה לדבר. נו, את באה לדבר. אז כשכבר יושבת זה בלי טיפת הנאה.
ואז זה בא על חשבון הילדים. כי יודעת שהוא ישגע אותי לדבר בערב. אז יושבת על המחשב כשהילדים בבית וצריכים אותי.
לא כל יום כן...אבל הרבה פעמים.
עוד משהו אם אני לא מזכירה לו וחופרת לו שצריך ללמוד עם הילד אותיות הוא לא יושב איתו. אני יושבת איתו. ושוב מרגישה לבד.
אוףףףףףףףףףףףףףף
מה יהיה איתי.
רוצה הכי בעולם לתת להם. ושלא יהיו בעיות חלילה. שהם יהיו מאושרים. ביטחון עצמי בשמיים, ים של חברות וחברים. ומלאים!
איך יוצאים מההתמכרות (אולי) של המחשב- שזה הזמן שלי עם עצמי.
ואיך ממלאים את הילדים? איך נותנים להם בלי להרגיש שאני לבד בזה. איך יוצאים לגינה בלי להשתעמם ולהרגיש שזה "שריפת זמן" כביכול
ה' יעזור לי. מתביישת במה שאני כותבת 
סליחה שיצא ממש מבולבל.אני קצת נסערת.
יש לכן עיצות? אולי לעזור לי לעשות מעט סדר בראש?