פעם כשהייתי עוד מתעסקת בדברים אחרים זה היה ימים, עכשיו זה כבר תקופות. תקופה ארוכה ומתמשכת עם הפסקות ביניים קצרות מדי כאלו של חיים קצת שפויים, שההצפות הרגשיות והתחושתיות קצת פחות מנהלות את החיים. ועכשיו זה חוזר בתקופה של הצפות לא נגמרות, והכל מלא בפחד ושוב ההרגשה שאין לי מקום בעולם הזה, כי אני לא רואה את עצמי מסתדרת עם הרגישויות וההצפות האלו בשום מקום. אז מה אני עושה? מסתגרת בתוך עצמי בורחת, מאפשרת גישה לאנשים ספורים מאוד וגם להם לא תמיד. מנסה בצעדי תינוק שוב להתחיל לצעוד בעולם הזה שמאיים לבלוע אותי כי מולו אני תמיד קטנה וחלשה מדי. וזה מחליש יותר ומנוון והפחד מהיציאה שוב לעולם גדל יותר ויותר.
והכאב הכי גדול שיש אנשים שפשוט לא מבינים עם מה אני מתמודדת בין היתר. פשוט לא מבינים.
יש ברכה ברגישות הזו, אבל יחד איתה יש גם הרבה כאב ותסכול שצריך לדעת להכיל ולהתמודד איתם ולא, הפתרון הוא לא תמיד להסתכל אחרת או לא יודעת איזה פתרונות מציעים כדי לשנות את עצמנו. לפעמים פשוט בא לנו שיהיה מישהו שיעטוף ויחבק באופן שאנחנו זקוקים לו, בלי לדרוש מאיתנו להקשיח משהו בעצמנו כדי להיות מותאמים לעולם ולסביבה הרגישה, אבל קצת אחרת.