מאז שהתחתנה לפני 3 שנים היא כמעט אף פעם לא זמינה כי תמיד יש לה מלא דברים שהיא צריכה להספיק ולעשות. זה מצב תודעתי של עומס, היא לא באמת יותר עמוסה מאנשים אחרים.. יש לה גם כללים כאלו שהיא לא מדברת בטלפון כשבעלה בבית, או בבין הזמנים או כשהילדים ערים. בקיצור כמעט אף פעם.
עכשיו אם היא לא היתה מעוניינת בחברות, היה לי הכי קל. הייתי מעבדת את זה, וגם אם לא, הכעס היה מעודד אותי לנתק איתה קשר לנצח. הבעיה שיום אחד פתאום יש לה זמן והיא משדרת כזו חברות וכזו התעניינות וגם בשיחות תיאום ציפיות שעשיתי איתה היא מבחינתה חברה שלי בדיוק כמו פעם, רק בלי זמן.
וזה גם איכשהו סבבה..
מה לא סבבה?
שלפעמים קורים דברים גדולים, כמו לידה של ילד ראשון, אז גם אז כשילדתי היא מצאה זמן להתעניין באמת רק 3 חודשים אחרי הלידה. ובתור אחת שמגדירה את עצמה חברה ממש טובה שלי, זה מאד מערער.
ועכשיו שברתי את היד לפני כמה ימים. עבר כמעט שבוע והיא פשוט לא מצאה את הזמן להתעניין למרות שעדכנתי אותה. והיא גם גרה באותה עיר שלי. והי, שברתי את היד ואני עם תינוק קטן. אולי לפחות תכתבי לי משהו בהודעה חוץ מהשתיים וחצי מילים שכתבת לפני שבוע?
ושוב, אין לי בעיה שלא תתעניין אף פעם, ואנתק את התלות הסו בצורך שלי בהתעניינות שלה. הבעיה שיום אחד היא תצוץ שוב עם מאסות של התעניינות וחברות ואמפתיה..

ומחכה להמשך
וכן, אני אהבתי מאד