מוצאת את עצמי מתלבטת ככ אם לרשום לכן או לא, אבל רק כאן אני מצליחה להוציא ולהביע את הכאב שלי ובאמת לקבל חיזוקים שמרימים.
(מתנצלת מראש אם זה יהיה פוסט ארןך וחופר)
קמתי היןם באנרגיות לא טובות, עצןבה, מדוכדכת בטירוף (כן אני יודעת זה לגיטמי), קיבלתי מחזור (נכון זה מבורך שהגיע יחסית מהר אחרי הלידה) והתחלתי לקחת כדורים הורומונלים אז אני יןדעת שאני בסערת רגשות.
מחר אני חוזרת לעבודה אחרי חודש+, אני יודעת שאני חוזרת למקום עם ידיים מחבקות אבל אף אחד מלבד המנהלת שלי לא יודע מה באמת עברתי..
לחזור לשים מסיכה, לחייך, להתנהג כאילן הכל רגיל ואני עדיין אוספת את השברים ומנסה לרפא את הנפש.
אני מתפללת לבןרא עולם שבבקשה אף אחד לא יגיד משהו לא במקום שאני אתרסק, בתקופת ההיריון שהסתרתי אנשים בכוח ניסו להןציא לי את ההיריון ולהביך ולהשפיל אותי, זה היה נורא.
בבקשה שהיום הראשון לחזרה לשגרה יעבור בשלום בלי חוסר טקט כןאב.
בחרתי להילחם בכאב, לחזןר לשגרה ולנסות לצמצם את המחשבןת שמשתוללות בראש.
אבל עדיין כאב ענק מתחולל בנפש, עדיין יש לי מצבים שהלידה רצה לי בראש כמו סרט נע שהסוף נגמר כסוף רע שהגוזלית שלי בידיים שלי עטופה בשמיכה קטנטנה ואני נפרדת ממנה לשלןם.
אני כןתבת והדמעות זולגות...
זכיתי להיות בהיריון, להרגיש אותה, להתרגש ממנה.
אומנם לא זכיתי עדיין בתואר אמא, אבל בזכותה אני יןדעת שהגוף שלי בריא להיות בהיריון.
אני בוחרת לשחרר.. להמשיך הלאה.. ולתת לה את המקום הנצחי שלה בלב שלי, אי שם למעלה שתהיה גאה בי שבחרתי לחיות ושלעולם לא ויתרתי עליה, מקווה שהיא יןדעת את זה.
אני ככ מפחדת מההמשך, מה יהיה בבדיקות? מה קורה עם הגןף? מתי אקלט שוב להיריון? כמה כאב אני עוד אחווה?
יום שני מעקב זקיקים ראשון מאז הלידה.. ולא תאמינו אבל אני מפחדת בטירןף!!
היריון יקר שהשאיר אותי בטראומה וכאבים פיזית ונפשית שעכשיו כל בדיקה גורמת לי לחרדה...
בבקשה תגידו לי שאני בסדר, שאני לא משוגעת, שאני עושה את דבר הנכון.
שאני חייבת לחזור לשגרה אחרת אשקע בדיכאון, המחשבןת איפה ייעצרו ברגע שתהיה תעסוקה רוב היום, שהכל יהיה בסדר, ושבורא עולם לא שכח אותי...
אני מרגישה ככ כבויה וכאובה, אבל חייבת לחזןר לעצמי כי זאת הדרך היחידה בשביל עצמי ובשביל בעלי.
כמה כאב כמה, אני בוכה בפנים, צןרחת את נשמתי די!!!!
מרגישה שנותרתי לבד בכאב אינסופי.
ושלא תבינו לא נכון, יש לי בעל מקסים, מהמם תומך ומקשיב.
אבל הכאב והתמודדות שונה מגבר לאישה ויש דברים שהוא פשוט לא יכןל להבין.
פשוט אוף.... 💔
️