עלון מעייני הישועה מפרסם ספר של הקאפו אלעזר שטרןהשם הוא המלך!
עם המלצה מהמנוול אלי סדן - שתלמידיו, כמצוות שטרן וסדן - השתתפו בגירוש יהודים מגוש קטיף.
שני הפושעים הללו צריכים לשבת בכלא - ובמקום זאת הם נופיעים לנו בעלוני השבת.
בושה וחרפה.
כוונתך:עוזיה
רוצח ההמונים אלי סדן.
בחיי, צריך לתת אותו לערבים תמורת שליט.
חח...רעיון נחמד..סתאאם.אבל דבריי נכוניםהשם הוא המלך!
אף אחד לא חייב אותך לקרוא את העלונים..השמרוני
תלמידי הרב סדן לא השתתפו בגירוש בפועל בהוראתוThe yehudi
והמעטים מהם שלא הצליחו להתחמק לגמרי, שמשו במשימות אבטחה מעגל שני+ אף אחד מהם לא גירש יהודים בפועל.
מעגל שני זה לא גרמא, זה שותפות בעברה.צחקן
בעז"ה.

וגם על הר"מ שלי בישיבה שחוזר ממילואים מחר אני הולך לצעוק על מילואים בעת הזו.
אל תצעקgolani
א. רעש מפר את האיזון בטבע
ב. הוא הרב שלך.
ועכשיו ברצינות: איזה בעיה הלכתית יש בשמירה על פינוי? שאתה דואג שמחבלים לא ירצחו את המפנים והמפונים?
שבלעדיך - מי שמפנה היה שומר.צחקן
בעז"ה.

לצעוק זה ביטוי מושאל. אני הולך לעשות את זה באופן ידידותי..
מה הקשר?golani
השאלה היא אם שמירה על פינוי היא עבירה או לא. כי אם כן על החייל לבצע את הפקודה, כי גם אם זה שהוא לא ישמור יעזור במשהו לא מתפקידו לסכל החלטה פוליטית, מי שעושים את ההפגנות צריכים להיות אזרחים, לא חיילים.
אותם רבנים שאסרו גירוש יהודיםאלעד
הוסיפו ופסקו שהאיסור תקף גם לגבי השתתפות במעגלים הרחבים יותר, בעיקר משום שהשמירה שם מאפשרת לשאר החיילים לפנות.
בדיוק.צחקן
אשמח לשמוע את הנימוק שלהם. (סתם בשבילgolani

הלימוד העקרוני)

עזוב, אפילו לא תמורת שליט. סתם כמחווה..רכס רמת מגרון
אולי נפתח עצומה...עוזיה
עצומות הם לרוב חסרות תוחלת ותועלתהשם הוא המלך!
אני מסיק שלא הבנת את הציניות בשתי ההודעות שלי...עוזיה
הבנתי...ובתגובה לדברי 'גדי':השם הוא המלך!
וודאי שיש אפשרות לא לקבל כל פרסומת, ואני בטוח שיש פרסומות שמציעים להם והם אינם מפרסמים.
לא בטוח שהבנתי: הרב אליהו או הרב יעקב אריאל?עוזיה
חבל שהרב שמואל אליהו כותב בעלון הזה בכללהשם הוא המלך!
ועל מי שנתן הכשר לחיילים לגרש יהודים בימית - ואסר על המתנחלים שם להתנגד לכך - אינני מדבר.
וטוב שכך.עוזיה

מדברי שטרן שר"י היום:השם הוא המלך!
האלוף (מיל') אלעזר שטרן: "אני פוחד מחובשי הכיפה יותר מערבים ישראלים. כלפי זאת סכנה גדולה יותר. מה יש לי לפחד מערבים?" (בראיון למוסף שבת של 'ידיעות אחרונות').
אלעזר שטרן לקח על עצמו להכנס בכל הציבור הדתי לאומיגדי .
כבר ממזמן,שרצה לערב את מחלקות ההסדר ולסגור את הישיבות..

מצד שני אין למעייני הישועה אפשרות לחסום פרסומות שמציאים להם,העלון קיים רק על זה..
>צחקן
בעז"ה.

מעבר לסלידתי משטרן (הפגנתי מול יאיר נווה), אני חושב שמוגזם לקרוא לו קאפו. פושע, מסייע לדבר עברה ועובר על עברות - הוא כנראה כן (אם כי, אני כבר מזמן הגעתי למסקנות שייתכן והכת השלטת איימה עליו בחייו, כמו מה שלענ"ד עשו לראשי מועצת יש"ע 'להבהיר להם מי שולט'), אבל המינוח 'קאפו' צורם לי מאוד. כל עוד הוא לא שומר במחנה ריכוז (ע"א שהמטרה- השמדת עם ישראל נעשית גם כאן וגם שם), מציקה לי.

ו[הרב] אלי סדן - אם המציאות היתה כמו שהוא רואתה אותה, יכול להיות שבהחלט היתי מסכים איתו. בסמה"ד של תנועת אריאל שהתקיים בקד"צ בקדומים, קראתי את ספרו "ויהיו ידיו אמונה" (שהיה שם במכינה; התנועה לא עודדה ולא היה שום קשר אליה - ואף אחד מלבדי, ב"ה, לא קרא). התרשמתי מעמקותו התורנית, אולם מהבנות בעניני עוה"ז והמדינה- אני רחוק ממנו מאוד. תמהני איך התיר לתלמידיו להיות ב"מעגל השני" וכו' - זה וזה שותפות לדבר עברה - ועם כך בהחלט יש לי בעיה. לקרוא לו רב? אני מתלבט. לקרוא לו פושע או  כמו שכינת אותו- כנראה שבהחלט יש מקום .יורחב במאמר של ערן שטרנרבג:
לגבי שטרן, זה היה יותק בצחוק, אתה די צודק תכל'סהשם הוא המלך!
'למדתי' להשתמש בביטוי הזה מחבר נחמד, שעושה בו שימוש תדיר, אבל לאמיתו של עניין אתה צודק שזה מוגזם.
מה שהתכוונתי לומר הוא שהבנאדם משתף פעולה עם שלטון הרשע, ומדבר גם בצורה קרה כזו ואכזרית (וע"ע עניין שליט:  אני הראשון שאתנגד לעסקת הדמים הזו, אך יש דרך לומר זאת. לבנאדם אין לב, או שמא לב אבן, בטח לא לב יהודי).
אכן!צחקן
בעז"ה.

תראו.
יש דרך להתבטא- - גם להגיד דברים חריפים. צריך להגיד גם את מה שאינו נשמע בצורה שישמע. לשקול באיזו צורה -קריקטורה, מאמר, "מכתב למערכת" ועוד. המינוח - להקפיד על מינוח מדוייק, הגדרות קולעות, ולהגדיר את מה אנחנו רוצים מהמאמר/הודעה שלנו.

יש דרך להעביר דברים הלאה -ולהגיד אותם. תסתכלו פה בפורום על "רכס רמת מגרון" - שכותבת דברים יפים מאוד בהודעות באורך בינוני, או תגובות של אחי הגדול שבשלושה משפטים אומרות המוון. גם Y.S.יודע לדבר, וgolani לומד לאט-לאט איך לא להרגיז (וגם הוא קצת מושפע מהחבורה פה- עושה רושם). עוזיה - בחור חכם. החמאתי פה לכמה אנשים, לא באתי לחלק ציונים -אבל בהחלט יש כאן חבר'ה שיכולים עם מעט מחשבה לדעת איך יותר לבטא את העמדה, ולא רק לזרוק רגשות.

מגוון עצות שימושיות לכתיבה (מתוך ירחון 'טל שמים'

הרב אלי סדן הוא בהחלט רבgolani
הוא הרים במידה רבה את המהפכה של קצינים שלא מתבישים בכיפתם. הוא הקים את המכינות הקדם צבאיות והציל בכך רבים מהדתיים לאומיים מרדת שחת. הוא לא פושע ולא מנוול הוא אדם שאומר את דעתו ההלכתית. שטרן הוא פושע כי היה יכול להתפטר ולא התפטר, זה גם  הפשע שרובץ על כתפיו של יעלון אם כי לו יש לפחות נימוק כל שהוא.
הלו! מותר לעשות פשע בשם ההלכה, אבל סתם ככה אסור?צחקן
בעז"ה.

הרב סדן, יותר פושע מאשר אלעזר שטרן לפי מה שאתה אומר.

לא ראיתי שום הלכה- גם לא בשם אחדות העם -שמתירה לעבור עברות!
תשובהgolani
א. לפחות לפי המידע שנכתב פה בפורום הוא לא אמר לפנות ממש אלא דיבר על האבטחה. ראה מה אמרתי על זה למעלה.
ב. לy.s. מקור?
ד"א,צחקן
בעז"ה.

גם "מצב הרוח" פרסם את הפרסומת. מישהו יודע על מקור ראשון?

ו'ידיעות' כמו גם בטלוויזיה, עשו לו קידום. ככה שמעתי.
גועל.
גם מקוראשון כשלו.אלעד
חלאס עם זהgolaniאחרונה
אז הם פירסמו פירסומת ביג דיל. שיקול מסחרי נטו, סרוב לפרסם ספר עם שעות שמנוגדות להשקפתך הוא לא גבורה גדולה.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה