עבר עריכה על ידי סוסה אדומה בתאריך ב' בשבט תשפ"א 09:52
לגבי איך שהיא מתלבשת...
תראי, אין לך שליטה עליה או על היצר של האיש שלך...
במה יש לך שליטה? באם להגיע לשבתות מהסוג הזה... נכון, היית רוצה שהאיש שלך יהנה ויהיה עם כל המשפחה שלו, אבל אם זה עושה לך (לכם) כל כך רע, ובפרט אם את מזהה (אני אומרת באופן כללי כי לא ראיתי שאמרת משהו לגביו בהקשר הזה) שהוא נסחף או שזה משפיע עליו בצורה מסויימת, זכותך (ואולי אפילו חובתך) המלאה, להימנע משבתות כאלה בלי שום רגשות אשמה.
אבל בגדול אל תקחי את זה אישי אם תראי שלגבר שלך יש יצר... הוא אומנם חייב לעבוד עליו. ואין הנחות.
אבל בהנחה שבמקרה את רואה שמתפלק לו מבט או משהו, זה לא שייך אליך במובן הזה שזה לא מעיד על זה שהוא לא נמשך אליך או משהו.
הכי הרבה, יש לו יצר, ואישה זרה לפעמים זה אטרקטיבי יותר סתם כי היא זרה גם אם את פי אלף מבחינה אובייקטיבית יותר אטרקטיבית ויפה ממנה.
ואם את לא תעשי עניין מזה ש"היא נראת סבבה" גם הוא לא יעשה מזה עניין בהמשך.
בקיצור, הכל תלוי ברמת הביטחון שלך בעצמך בע"ה...
בלי להיות פראיירית, ובלי להיות היסטרית מצד שני.
וכמובן שזכותך המלאה תמיד לבחור מה שמתאים לך.
יש איזו מוסכמה חברתית שאישה טובה תמיד מאפשרת ל"בעלה" לעשות כל מה שעושה לו טוב (או לא טוב, אבל כיף ונעים). זה סתם חארטה.
אישה טובה קודם כל בונה את הבית שלה, ואם יש משהו שפוגע בו, היא עושה הכל בחכמתה להתרחק מזה, גם אם יצקצקו עליה או לא יבינו אותה מהצד.
בקיצור, תהי חזקה. היא לא באמת מאיימת עליך, היא סתם מישהי לא מעניינת באמת, ואת חזקה.
נ.ב.
את תמיד יכולה בהקשר אחר לגמרי לפרוס את משנתך באוזני האיש שלך ביחס לשנים כאלה...
גברים לפעמים חושבים שאישה עם מחשוף או עם מיני היא נועזת יותר, הם מפרשים את זה בצורה מינית בלי להבין שבד"כ זה נובע מחוסר ביטחון ברמה גבוהה. כי הרי ברור לך כשאישה שאישה שמרגישה צורך ללכת עם מחשוף כדי לקבל תשומת לב, היא לא במצב בריא במיוחד, כאילו הן משוכנעות שאין להן באמת מה למכור מעבר לזה, אז הן מחפיצות את עצמן...
וברור לך שזה ממש אבל ממש לא מעיד על נועזות בתחום המיני.
לפעמים להפך... מה שבטוח, שאין קשר בין זה לבין מה שהרבה פעמים גברים חושבים.
את יכולה לדבר על זה בהזדמנות עם האיש שלך... כשהוא יבין את זה הוא גם יפסיק להתרגש מנשים מסכנות (אני לא אומרת את המסכנות מקטע ציני ורע, אני באמת מרחמת עליהן... הרי מצד האומץ שלי באמת ברור שלא היתה לי בעיה ללכת עם מחשוף, זה פשוט אומלל בעיניי).