7 שנים זה חתיכת אתגר.. אני ב3 ומרגישה שכבר נופלת..........
כן- יש לגיטימציה לעצב! זה כואב לא פחות
בעלי מדמה את זה לאביון... שתפילתו נשמעת לפני העני, כי הוא נפל ממדרגתו
וזה כואב!
זה כואב שהכל הולך כמו שצריך, ופוף פתאום ה' שם אותך בפאוז על החיים , ואת אפילו לא מבינה למה! מה קרה??
עד עכשיו הכל היה בסדר..
זה לא דומה למישהי שמעולם לא חוותה הריון ולידה והורות, שוודאי שזה כאב נוראי ועצום ומי בכלל יכול להיות במקומה
אבל- ואבל גדול, כשאת כבר חווה את האושר הזה ופתאום ה' עוצר אז זה כואב פי שמונים! כי את יודעת מה את מפסידה!!
ואז החוסר הוא פי שמונים...
זה לפחות מה שאני מרגישה
תוסיפי לזה את זה שאין לך באמת את מי לשתף, כי אף אחד לא יבין. כי תמיד קל "לרחם" על אחת שאין לה.. זאת שיש לה מה היא מתלוננת בכלל שתגיד תודה. וזה המשפטים שאני שומעת ..שכבר מסתגרת ולא בא לי לשתף אף אחד, למרות שכל חודש רוצה לצעוק לעולם שדייי נמאס , נמאס לראות דם, נמאס לטבול במקווה, נמאס להפריד מיטות, ולחבר, ולהפריד, נמאס להיות ביחד ולחשוב " אולי הפעם??" נמאס!!
אז קודם כל - את בסדר גמור! הרבה יותר מבסדר! והגיוני מאוד הכאב שלך והלוואי והיינו קרובות ויכולנו לפחות לפרוק אחת לשניה ברגעי כאב.
דבר שני, זה לא סותר שכן צריך להגיד תודה, שה' ידע שלא נעמוד בניסיון העיכוב ללא ילדים בכלל, ונתן לנו נחמה בדרך..
ויותר מזה אגיד לך - ייסורים זה מוקצב, לכל אחד את שלו, ולפעמים אדם זועק שדייי יבטל את הייסורים, אבל אנחנו לא יודעים שאם יבטל, יבואו ייסורים אחרים... מכירה אחת כזאת באופן אישי, שזעקה המון שנים לחבוק ילד, ילדה ב"ה בניסי ניסים, והיום חווה קושי עצום אחר. קיבלתי מזה המון המון מוסר.
מהמקום שלי, שבמסע הלא פשוט הזה כבר לא יודעת איפה להשים את הראש, שולחת לך חיבוק ענק, חיבוק של הזדהות, הכלה, ובעיקר תקווה.
המסע הזה עוד קצת מאחורייך, כי לכל מסע יש סוף
בינתיים נסי באמת להנות ממה שיש, שהעצבות לא תהיה מנת חלקך, שילדייך לא יספגו את זה ואז שכרך בהפסדך ( אומרת את זה גם לעצמי) שלפחות מה שכרגע יש נשקיע את המיטב,
אני בעיקר דבר אחד הבנתי, אחרי שהתנפץ לי החלום של משפחה ברוכה..
שזה לא הכמות- זה האיכות!
ולמענה אתן את כולי..
מקווה שהועלתי