בס״ד
אוי איזו חוויה קשה ממש.
כואב לקרוא 💔
מדמיינת אותך שומעת את המילים הפוגעות והקשות האלה ובוכה, והלב מתכווץ. זה כואב ממש.
אני מצטרפת לקודמותיי. המצב איך שאת מתארת אותו לא נשמע לי תקין. זה נכון שבזוגיות רבים. זה נכון שיש לחצים ושאנחנו לא תמיד נוטפי דבש כלפי השני. זה נכון שלפעמים מתפלקים מילים ותגובות לא מוצלחות.
אבל את מתארת משהו קצת אחר. מילים ומשפטים פוגעים ומשפילים ממש. האשמות לא פשוטות. ואת גם כותבת שזאת לא הפעם הראשונה. אין לנו את כל התמונה, רק את ההודעה הבודדה הזאת, אבל על סמך מה שכתבת, ההתנהגות של בעלך כלפייך נשמעת בעייתית ולא תקינה. אף אחת לא אמורה לקבל יחס משפיל מאף אחד, בוודאי שלא מבן הזוג.
מה את יכולה לעשות? כמו שהציעו לפניי, נראה לי שחכם ממש, ממש לקבל עזרה מקצועית, כדי שלא תמשיכי לסבול ככה. אם את מאמינה שבעלך ישתף פעולה בצורה טובה עם טיפול זוגי, זה יכול להיות כיוון טוב. אם יש לך חשש שהוא לא יזרום טוב אם זה, או שהוא לא ישתף פעולה בצורה טובה ושם לא יתן לך להתבטא בצורה אמתית, הייתי מתחילה עם יעוץ אישי. מבררת על משהי מעולה, מגיעה לבד, מתארת לה את מה שקורה בבית ומתחילה משם. כמו שכתבתי למעלה, קשה לדעת על סמך הודעה אחת עד כמה המצב מורכב ואם אכן מדובר כבר בעצם באלימות של ממש (אלימות מילולית היא סוג של אלימות), אבל למען הסר ספק יכול להיות נכון ליצור קשר עם עמותות כמו ״בת מלך״ או ״פורום מיכל סלע״ ולקבל הערכה ו/או הפנייה לכתובות רלוונטיות.
@נגמרו לי השמות יקרה, את מוזמנת לתקן או לדייק אותי אם יש צורך, מתוך המבט המקצועי שלך.
ביקשת עידוד וחיזוקים נשמה 💗
במה תרצי שנעודד אותך?
שאת טובה וראויה?
את טובה.
את ראויה.
נבראת בצלם אנוש.
את נבראת כרצונו. בדיוק לפי הרצון העליון ביותר של הקב״ה.
את נושאת ברחמך חיים חדשים! את עושה את אחד הדברים המופלאים ביותר שניתן לעשות בעולם הזה.
את נשמעת אשה אוהבת, תומכת, עוזרת, דנה לכף זכות, מפרגנת...
את טובה מאד, מאד. ❤️
שיהיה סוף טוב?
אני לא יכולה להגיד לך איך ומה.
אבל אני כן יכולה להגיד לך שבחיים יש לפעמים מקומות של חושך גדול. אבל זה לא נתון סופי.
יש לך בחירה.
יש לך כוחות.
יש לך תבונה.
את יכולה להגיע בע״ה לחיים טובים מאד מאד.
תפני לעזרה כמה שתצטרכי.
ואל תתייאשי מלהגיע לטוב עד פעם.
מגיעים לך טוב, אהבה, שמחה וכבוד.
בע״ה תקבלי את כל אלה.
שתהיי אמא נהדרת?
יותר מזה אני אגיד לך.
את תהיי אמא מושלמת לילד הזה.
בכל העולם כולו אין אמא יותר טובה או מדויקת לילד הזה.
ה׳ שלח אותו אלייך, אל רחמך, כי יש לך את כל הכישורים והיכולות
לטפל בו
לגדל אותו
לאהוב אותו
לדאוג לצרכים שלו
לטפח אותו
ולחנך אותו.
שאף אחד לא יתן לך לפקפק בזה.
הקב״ה בכבודו ובעצמו חתם בחותמתו האלוקית שאת הראויה ביותר למלא את התפקיד הזה.
מקווה בכל מעודי שהדברים יסתדרו ושתטעמי רק טוב שלם בע״ה.
הולכת עכשיו להתפלל עלייך ❤️
ה׳ איתך ואנחנו כאן איתך אהובה.