וחשבתי שאולי פה אוכל לקבל מענה..
אני בתחילת שנות העשרים. ומרגישה נורא לבד. זה לא משהו חדש, זה משהו שמלווה אותי כמעט כל החיים .. אין לי משפחה שתעטוף אותי, כל אחד עסוק בעצמו ואין להורים שלי פניות אלי.. ואף פעם לא היה להם. מגיל קטן אני צריכה לדאוג לעצמי. אני נושאת את עצמי על הגב ואין מי שישא איתי בעול. אין לי סביבה יציבה שתתן לי ביטחון. אין ביחד. הכל ארעי וזמני. טיפה נותנים לי מבחוץ חברה פה חברה שם. אבל בסוף נשארת לבד עם עצמי. אף פעם לא קיבלתי, אף פעם לא הייתה לי אמא שתתן לי, תעניק לי, תעטוף אותי באהבה ותקשיב לי. כי אמא שלי היא לא הדמות היציבה בחיים שלי אלא להפך, היא דמות הישרדותית וביקורתית.. היא לא האמא המעניקה והתומכת אלא המכבידה והשואבת כוחות. האהבה שלה על תנאי, חיצונית. את אף פעם לא תרגישי בסדר לידה. אז יוצא שכל החיים אין לי ממי לקבל. ואני צריכה לדאוג לעצמי. ואני כל כך כמהה להישען על מישהו, שידאגו לי לכל מחסורי כמו אמא דואגת, שיאהבו אותי, שיתעניינו בי ובשלומי, שיעניקו לי.. גם דברים בסיסיים כמו אוכל וגם לב. הבעיה היא שאני לא מוצאת את המקום הזה בעולם, והריק הזה , החוסר הזה שנמצא בתוכי רק גדל וגדל ולא מצליח להתמלא משום מקום. נמאס לי להישען על עצמי, נמאס לי להיות הדמות היציבה והגדולה, אני רוצה להיות ילדה קטנה, שבוכה על כתפה של אימה, שמתרפקת, שמקבלת סוף סוף.
לפעמים אני ישנה צהריים, וכשאני מתעוררת אני מתעוררת עם תחושה של בדידות נוראה ומעיקה, שאני אשכרה לבד בעולם ואין אף אחד שמחפש אותי, שאכפת לו ממני, שאין מי שאמור להתקשר אלי ולשלוח לי הודעה, ושיהיה איתי. זו תחושה נוראית. כאילו שכחו אותי בבית, כולם נסעו ורק את נשארת לבד בבית. תחושת כאב איומה שעזבו אותי, ששכחו אותי, שהשאירו אותי לבד בעולם, שאף אחד לא חושב עלי ולא דואג לי..
אני זקוקה לתמיכה ולחיבוק.. גם אם זה חיבוק משפחתי זה יכול לעזור וגם אם זה מידי פעם..
לצאת עם בחור זו לא אופציה בגלל שמניסיוני המר והכואב, אני מחפשת וצמאה כרגע בעיקר לקבל, ולא קשר הדדי ולתת..
מישהי חוותה דבר כזה? ברמה הזו? מחפשת רעיונות איך למלא את הבור שבתוכי מבחוץ. שגדל מרגע לרגע ואני לא מסוגלת לשאת אותו. ואני אשמח שלא תגידו לי להתפלל לה' כי את זה אני כבר עושה ואני רוצה פתרונות פרקטיים, משהו מבחוץ שיעזור לי בחיים המרים והקשים, שהולכים וגדלים..
רק להגיד שאני הולכת לטיפול פעם בשבוע אבל מרגישה שנשארת עם הקושי לבד.
תודה על המקום לפרוק.. מקווה ומצפה לישועת ה' במהרה.