זכיתי היום לעלות להר ה' יתברך, להתפלל שם מנחה ולקחת בכיסיי אבנים רבות על אפם ועל חמתם של הדרוזים הערלים ששמרו עלינו.
כהרגלי בקודש, מיד ברדתי מין ההר, הלכתי לעשות פרובוקציות ברובע היהודי.
ניגשתי לר' ייד אחד, שאלתיו, מה הוא המקום הכי קדוש בעולם?
הכותל, ענה לי האיש המזוקן בעל החליפה והמגבעת. התעצבנתי, פניתי לאידישע אחר, ביקשתיו ולא מצאתיו, גם הוא אמר שהכותל.
ניגשתי לבוחער חב"דניק. שאלתיו, ענה לי קודש הקודשים. שאלתיו מה קדוש יותר, הכותל או הר הבית, התחיל לבלבל במוח שהשכינה ירדה לגלות והיא שוכנת בבבל, כלומר, ב770.
פניתי לילד מהקייטנה שלהם, שאלתיו, ענה לי קודש הקודשים. התערב איזה בוחער חב"דניק אחר, שכעבור שנייה בערך אמר שאני יכול להתקדם" כלשונו. באותה מידה יכולתי לומר לו לקפוץ בזיגזגים.
הבאתי לאיזה ילד שנקרה בדרכי אבן מהר ה', ולאחר סטיקר של "גם אני עליתי להר הבית" ולפתע הופיע הבוחער החב"דניק שבלבל במוח עם מדריך מטעם הקייטנה, וביקשו בנימוס המיוחד להם שלא אסית את הילדים על הר הבית.
בבית הכנסת החורבה פנה אליי יהודי ליטאי ושאל האם אני עולה להר הבית. עניתי לו בחיוב, הוא ענה שאני חייב כרת,
עניתי לו שכל שנה הוא מתחייב בכרת על כך שאינו מקריב קרבן פסח, הוא ענה שכל הרבנים אוסרים עלייה כי לא יודעים את הגבולות, עניתי לו במילים מכובסות שזה בלבול מוח ושאלתי אותו האם הרמב"ם או רבן גמליאל או רבי יהודה הנשיא לא היו תלמידי חכמים.
באיזשהו שלב בויכוח המטופש הלז, הוא פסק מלהתייחס אליי, ורק כשיצא הפטיר לעברי שאני חייב כרת.
רבייסי!!!!!!!!!!!!!!!
עוול גדול נעשה לעם ישרואל. הם אינם יודעים כבר מה המקום החשוב ביותר בעולם, המקום הקדוש ביותר בעולם!!!!!!!
אני קורא לכל יהודי שמכבד את עצמו, שיחבור אליי, ויחדיו נפעל במסע הסברה על קדושת הר הבית בקרב עם ישראל, רק שידעו שהכותל אינו בית המקדש, אינו מקום המקדש, שיבינו שכיפת הסלע לא שייכת לערבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להצטרפות לתונעתי החדשה, "זוכרי קדושתך", נא לפנות אליי במייל זה: dida.natah@gmail.com

).