שוב ללכת לחמותי...
שוב לחזור כועסת...
שוב מריבות עם בעלי....מילא היה יודע לשמור את הכעס בשקט אבל הוא מגיע לצעקות שגם השכנים שומעים וממש מבייש אותי!!! והילדים??
שוב ריחוק
שוב הוא יוצא מהבית חוזר ויוצא שוב אפילו שאני רק מדברת איתו ולא רבה...
שוב הילדים ישמעו ...מסכנים! (אמר שכשהוא מגיע למצב כזה הוא ישר יצא מהבית כדי לא להגיע לצעקות...וזה לא קורה!! הוא צועק משאיר טעם מריר לכולם ופאדיחהה ובורח לכמה זמן....)
אז לא. לא רוצה ללכת לשם ומתכוונת לעשות את זה שילך לבד.
כמו שאני הלכתי לבד לאבא שלי לבקר אותו. (זוכרות?? אז כן בסוף לקחתי את עצמי ואת הילדים והלכתי לבקר אותו והוא היה מאושר!!!!)
אז גמאני הלכתי לבד לאבא
אז שילך הוא לבד עם הילדים להורים שלו! ובטח אמא שלו תרגיש בנוח לשאול אותו שאלות שהיא לא תשאל לידי...וחקירות וכו וכו...אז הדרך היחידה שזה לא יהיה אכפת לי מה היא אומרת ומה הוא עונה זה להתרחק ממנו שוב....(כך או כך זה יקרה שהוא ילך לשם..כמו תמיד אז מקדימה רפואה למכה)
וכן אני עכשיו מתרחקת ממנו כדי שה"התרסקות" שלי אחרי שהוא יחזור משם תהיה קצת יותר עדינה. ולא אגיע למצב שהגעתי כל הזמן...ולא אבכה כמו ילדה קטנה שהכל נשבר לה בפרצוף... למה אני עושה את הטעות הזאת וחוזרת להתקרב אליו שוב...?!
שוב המעגל הזה ללכת להורים שלו ואז ריחוק ואז עובר קצת זמן ומתקרבים ממש ואז שוב הולכים להורים שלו ושוב ריחוק. לא הפעם!!!
דיי אין לי כוח יותר.
ובטח גם לכן כבר אין כוח לשרשורי תלונות שלי. אבל אתן מהממות שאתן סובלות אותי וקוראות אותי ונותנות לי מקום לפרוק את כל האכזבות שלי....
כועסת
מאוכזבת
שבורה
רוצה להתרחק כמה שאפשר ממקום הכאב...
וגם...
אוהבת אתכן ואת הפורום הזה שנותן לי מקום להיות אני ולהוציא את התסכולים שלי ולקבל מכן הבנה והכלה בלי סוף❤