אין לי ספק שהקורונה אחראית לזה מאוד, והעצימה את האופי המפונק/הביישן שהיה לה מלכתחילה

אבל מה אני עושה עכשיו? לא היה לי לב להכריח אותה להיכנס... (היא התחילה לבכות ברגע שעמדנו בפתח הבניין של הגנון) וגם לא נראה לי שהייתי יכולה להישאר איתה מלא זמן בגן עד שאולי קצת תסתגל... (גם כי לא נעים כבר מהגננת וגם כי קשה לי להיות זמן רב עם מסכה)
ניסיתי אפילו להביא לה בובה אהובה מהבית, וזה לא עבד...
וכעת אני מתלבטת אם באמת כדאי וצריך להתעקש איתה שתלך וזהו, או שאולי כבר נוותר גם בשנה הזו... (בשנה שעברה גם רשמתי אותה לשבוע חלקי במשפחתון ופשוט הוצאתי אותה לאחר כמה זמן כי היא לא הצליחה להסתגל - גם בגלל הסגרים והבידודים...)
החשש העיקרי שלי זה שאם היא לא תסתגל עכשיו לגנון קטן ומשפחתי, בשנה הבאה יהיה לה קשה פי כמה וכמה להסתגל לגן עירייה גדול והמוני (עם גננות חמות, אבל עדיין).
אני גם חוששת שלי זה יהיה קשה לעבוד ככה בשקט (אני עובדת מהבית), אף שהיא ילדה טובה שיודעת להעסיק את עצמה בדרך כלל, וגם שלא תהיה לי "בייביסיטר" בפעמים שאני כן צריכה לצאת מהבית.
בקיצור, אם יש כאלה שהיו עם הילדים בבית עד אחרי גיל שלוש (היא אמורה להיות בת שלוש בשבט), ואחר כך הם הסתגלו בקלות לגן עירייה (או שלא) - אשמח לשמוע...
לחלופין, אם יש כאן כאלה שהצליחו להרגיל סרבני גן למסגרת - גם אשמח לשמוע איך עשיתן את זה...
תודה!
(אבל אם אני זוכרת נכון - באמת היה ילד שהתקשה להסתגל לגן עירייה. ולעומתו הייתה ילדה שרק חיכתה לזה כבר... אז כנראה שזה באמת תלוי באופי...)
אני מקווה שאנחנו גם מהממים בפועל