גם לי קרה משהו דומה מהצד של הבחור. נפרדתי ממישהי אחרי קשר משמעותי יחסית, מסיבות מסוימות. וכעבור זמן ראיתי את הקשר בצורה אחרת, בעקבות הרבה שינויים שגם עברו עלי, ובעקבות דברים שהיא אמרה לי כשנפרדנו אבל לקח להם זמן לחלחל (וחבל שהיא לא אמרה את זה במהלך הקשר והיא הייתה סגורה ולא חשפה את הלב שלה באמת).
ולמרות זאת עדיין יש לי ספק אם זה יכול להצליח, בגלל זה לא ניסיתי לחזור אליה. אני לא אפנה אליה ואגיד לה תשמעי אני רואה את הדברים אחרת, אך יש לי עדיין ספק, בואי נחזור. אני לא רוצה לשחק ברגשות שלה, ומפחיד אותי לחשוב שנצא עוד פעם ואז אני אעזוב אותה שוב. אבל אם היא הייתה פונה אלי, אז הייתי משתף אותה במקום שלי, ואם היא הייתה אומרת שמבחינתה היא רוצה לנסות שוב למרות שעוד יש לי ספק, אז אולי זה היה יכול להתגלגל לכך שנחזור לצאת כדי לבחון שוב. ואולי זה גם היה מצליח הפעם. האמת היא לא פנויה בכלל עכשיו חח, אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.
מה שאני רוצה לומר, זה שכנראה אם הוא באמת היה רוצה במאה אחוז, אז הוא כנראה היה פונה. אך אולי הוא עדיין לא בטוח, אבל כן מוכן לנסות עוד פעם, כי כן יש לו סיבות לחשוב שאולי הפעם זה כן יעבוד. ואם תפני אליו זה יכול להתגלגל לכך.
אני רואה שכתבת שאת לא רוצה מישהו שיש לו ספק לגבייך. אבל אני חושב שזה טבעי ונורמלי שיש ספקות. יכול להיות שבסוף הספק יוסר והוא יאהב אותך עד סוף העולם. מכיר כמה שהתחתנו אחרי סיפור דומה.