לא מצליחה לקבל החלטה.
עוד שניה כבר מקווה להתחיל לספור נקיים....
אחרי לידה. מתכננת למנוע לפחות לשנה, שנה ורבע..
בעבר הייתי עם סרזט ומיקרולוט.
היה סהכ סבבה. רצף של שקט ומותרים כל הזמן...
למה לא רוצה עכשיו? אין לי כח לזכור כל יום לקחת.. והלחץ לקחת בדיוק על הדקה..
ובכלל להכניס כל יום כדור עם הורמונים משגע אותי.
אין לי התנגדות עקרונית להורמונים, אבל משהו בלקחת את זה פיזית יום יום משגע אותי... זה מה שגרם לי פעם קודמת להפסיק מניעה...
למה התקן?
בדיוק ההפך מהגלולות, שגר ושכח...
למה לא?
מפחדת מהסתגלות ארוכה (אם אקח הורמונלי). היתרון בהורמונלי הוא שבאיזה שלב כן יהיה שקט מבחינת הטהרה.
והתקן לא הורמונלי...
באלי ממש סוף סוף להכיר את הגוף שלי... מתי תחזור לי וסת בהנקה... והאם באמת חוסר הירידה במשקל שלי בהנקה קשור להורמונים או לא...
מצד שני
בזמנים שכן הייתי מקבלת וסת, היית לא מעט סביב זה, הרבה להראות לרב, הרבה ביקורים אצל בודקות..
סובלת לא מעט מפצעים. ובכלל משהו בכל התחום של הבדיקות מלחיץ אותי ולכן כמעט אף פעם לא בטוחה בעצמי.. ואז מתייעצת עם בעלי והוא כמעט תמיד חשב שהכל בסדר (הוא דוס, לא שרצה לחפף או משהו) אבל הרבה פעמים חשבתי שהוא מקל בזה יותר מידי ואז היו לנו הרבה עצבים ובכי (פווו רק נזכרת בזה....)
ואז באלי משהו עם כמה שפחות דימום ובלאגן של טהרה שמגיע אחכ.. (וכמה זה מבאס לי לומר את זה.. עקרונית ככ אוהבת מקווה ואת הרעיונות של הטהרה... אבל בפועל זה מסובך לי כל העסק נפשית)
מצד שלישי, כבר עברנו הרבה מאז ומשהו בתקשורת נרגע יותר אז אולי הפעם יהיה יותר רגוע גם סביב זה?
בקיצור
צדדים לפה ולשם
אם היה משהו מושלם הוא היה נראה בבערך ככה:
התקן לא הורמונלי עד שמגיעה וסת ראשונה (יש לי הנחה שרק סביב 9 חודשים מהלידה אקבל כיכ כה היה לאמא שלי, בתקווה שאכן זה מה שיקרה חח), ואז סרזט עד גיל שנה ואז נוברהינג לשאר הזמן...
אבל נשמע לי יותר מידי כסף...
בקיצ
לא מצליחה לקבל החלטה.
תובנות? מחשבות? או סתם שיתוף מה אתן עשיתן (גלולות או התקן) והאם ממליצות?

כמה מפתיע חח...