בזמן האחרון ממש מפריע לי שדברים שאני עושה לכבוד ה' נגיד מתפללת,מנגנת,מברכת בכוונה,
כל עבודת ה' שרואים,החיצונית..מתגנב לי רצון כזה שמישהו יראה אותי מישהו מסוים..שיראה שאני באמת עובדת ה' ובאמת מתאמצץ ומשקיע..
וזה מפריע ככ
כי בתאכלס עבודת ה' זה אישי שלי זה לכבוד ה' ולא לכבוד הרב או אנשים..
ונגיד שאלתי תרב שלנו שאלה,משהו בעבודת ה' עכשיו בתאכלס שחושבים על זה,זה שאלה שמראה על בירור,ממש דקויות כאלה ושבאמת אכפת לי מעבודת ה'..
שאלתי אותו בשיא התמימות כי זה באמת הפריע לי
אבל אחכ הוא נתן לי כל מיני עצות ואת כולם עשיתי אז כזה על עצה אחת אמרתי לו שעשיתי ואיך..
וזה גאווה שעשיתי את זה,ואז הוא החמיא לי כזה אשרייך וזה..והרגשתי כילו מה נדפק איתך למה את מספרת את זה זה בינך לבין ה' מה הגאווה הזאת..
וגם סיפרתי אחכ לבנות תשאלה כי התלהבתי שכזה הצלחתי לשאול תשאלה.. (בכללי אני בישנית אז זה היה לי קשה לבקש מימנו לשאול שאלה..)
אז כל מי שסיפרתי לה כזה התלהבה כי זה דברים שבכללי אף אחד לא תחשוב עליהם..ורציתי רק לתת סטירה לעצמי
אני יודעת שכל אחד צריך צומת לב שיעריכו אותו ואת מעשיו ושיראו את הטוב שבו.. אבל אני רוצה לעבוד את ה' רק לכבודו..
שאני מדברת עם מישהי על עבודת ה' שלי זה מרגיש בנוח שזה בתוך חברותא שהיא גם מספרת לא רק שאני מספרת משהו וכולם כזה וואו איזה צדיקה...
יש עצות בקהל?