כרגע יש לי בראש את :
שליש גן עדן - מאד רחב
7ברכות (הידברות) - יותר בקטע של דתיים (בכל זאת, ארגון הידברות)
את יכולה לבחור להרשם לאחד או לכמה, לא כל אחד נרשם לכולם.
מה שכן, קחי בחשבון שאם את לא כותבת את אותם פרטים בשניהם, מישהו שקישר בין הדמות שלך באתר אחד לדמות באתר השני ישלים את הפרטים. לא בהכרח מפריע לך אבל שווה לדעת.
זה מצוין שתפני למישהו, אם מבחינתך מתאים לך. בחור שמפריע לו שהבחורה יוזמת, מעוניין בבחורה שלא יוזמת. אז תחליטי מה את ותפעלי בהתאם.
אם אף אחד לא שלח הודעה - או שאין מספיק בחורים שאת רלוונטית בשבילם, או שהנוכחות שלך לא מספיקה כדי לגרום להם לתפוס יוזמה. כדאי לדעת:
1 תמונה מגדילה את תשומת הלב אלייך בצורה משמעותית, וגם את הסיכוי שיפנו אלייך. פשוט כי רואים אותך וזה נקלט בתודעה.
1א. כמובן עדיף שזאת תהיה תמונה מחמיאה, ורצוי שאם יש הקשר הוא לא ילמד דברים שליליים (תמונה במדי אסיר, למשל, זה ממש לא הכיוון. או תמונה בטיול בחו"ל - יש כאלה שזה ירתיע אותם ואולי אחרי היכרות יהיו יותר פתוחים. וכו'.)
2 אולי כתבת משהו שמרתיע אנשים? יש מיליון דברים שיגרמו לבחור להגיד שאולי עדיף לוותר עלייך. החל משגיאות כתיב ועד תיאור של הטיול האחרון שלך בערבות סיביר
3 באופן כללי, ריבוי פרטים זה דבר חיובי. אם למשל את כותבת שתרצי כיסוי ראש מלא אחרי חתונה, בחור שמעוניין בזה יבין שלפחות פינה חשובה אחת הוא סגר. ולכן, ריבוי פרטים מחזק את סיכויי ההתאמה וממילא מגביר את סיכויי הפניה (כי כמה שאני יותר משוכנע שמישהי יכולה להתאים, יורת סביר שאפנה אליה)
4 אני חושב שהנראות שלך באתר תלויה בנוכחות שלך. כלומר, הרבה פעמים רואים לפי "נראה לאחרונה". אז כמה שתיכנסי לאתר יותר, ישימו לב לנוכחותך יותר. אם תזניחי, לא ידעו בכלל שאת שם ולא יפנו אלייך.
5 לפעמים כדאי לציין דברים משמעותיים. לדוגמה - הרבה בנות שגרות במקום רחוק מציינות שלצורך הפגישות הן יכולות להגיע לאזור מרכזי יותר.
את יכולה לשלוח כל הודעה שאת רוצה. הנה כמה דוגמאות: "שלום, אפשר להתחתן איתך?"; "שלום, מעניין אותי להכיר אותך"; "היי, אשמח שתיצור קשר. +97205050050505"; "אני נסיכה אפריקאית שנלקחה בשבי על ידי פיראטים, אם תוכל לשלוח 500 דולר לחשבון הזה אחזיר לך את הכסף ברגע שישחררו אותי".
כל ההודעות לגיטימיות (אולי חוץ מהאחרונה), והבחור יחליט איך להגיב.
בוודאי שההודעה שאת שואלת לגביה היא לגיטימית. הנה, כך: "היי, אני רואה מה כתבת על עצמך ומעניין אותי להבין קצת יותר לעומק אם יש התאמה. אשמח שנדבר". (ככה טוב?) אני מניח שבחור סביר יתייחס להודעה ברצינות
במקביל - שאלת השאלות. בעיני, המחויבות לקשר מתחילה איפשהו בסביבות הפגישה הראשונה שלכם.
אתם יכולים גם לדבר ביניכם על השאלה "האם אנחנו בקשר" או "האם אנחנו מתחילים קשר", כשהמשמעות הברורה היא שאם לא בקשר הבחור יכול להגיד "תקשיבי לא מתאים לי כרגע" או כל דבר אחר.
נכון, זה נשמע קצת לא טוב אם הורדת מישהו לטובת מישהו אחר ואת חוזרת אליו אחרי שבוע וחצי. אבל אחרי חודשיים או חצי שנה בהחלט אפשר.
כתבתי המון