אז למה כן להפסיק - היא ישנה פשוט זוועה. מתעוררת כל שעה וחצי בלילה. היא לא באמת רעבה, לוקחת כמה יניקות וחוזרת לישון. מתעוררת קבוע ב-5 (מגיל מאוד צעיר) וקשה להרדים אותה אחרי זה (לוקח המון זמן להרדים אותה בחזרה, וגם כשנרדמת זו שינה מאוד קלה מה שאומר שגם אני לא באמת יכולה לחזור לישון כמו שצריך אז אני בגדול ערה כל יום מ-5).
יש לילות שמתעוררת באמצע הלילה ולא רוצה לחזור לישון במשך שעתיים (לא סובלת או בוכה או משהו, פשוט לא רוצה לישון).
אני גמורה מעייפות, באמת. מתקשה להתרכז בעבודה (משרה מלאה) ובאופן כללי חסרת אנרגיות. יש עוד ילדה בת קצת פחות מ-3 בבית ואני מרגישה שאני לא אמא טובה בשבילה כי אני כל כך עייפה. אז התקווה היא שעם מטרנה בלילה תישן יותר טוב.
התינוקת גם ככה מאתגרת בלי קשר, הייתה עם ריפלוקס ממש חמור ולא ירדה לי מהידיים במשך חודשים. ועד שזה השתפר התחילה להתעורר בלי סוף בלילות. היא גם לא לוקחת מוצץ (כמובן) ובכל פעם שמתעוררת בלילה זה רק להניק/להיות מוצץ שוב ושוב ושוב.
באופן כללי מרגישה שהבית עוד לא נכנס למסלול בחזרה מאז הלידה. גם הגדולה שלי ישנה רע (תמיד היה ככה) ובעלי איתה בלילות, אז אני לבד לגמרי עם התינוקת בלילה אז הכל עליי וממש קשה לי. אולי אם אתן בקבוק נוכל להתחלף מדי פעם ואוכל גם לישון קצת.
למה לא - כי הנקה זה הכי טוב לה, כמובן. כי אם אפסיק להניק בלילה כנראה שהדרך להפסיק להניק בכלל תהיה קצרה.
כי מי בכלל מבטיח שתישן יותר טוב עם מטרנה בלילה? אפילו כאן בפורום היו כאלו שאמרו שזה לא שינה אצלן כלום.
כי מרגישה רע שאני לא מוכנה לסחוב עוד קצת בשבילה. כי את הגדולה הנקתי עד גיל שנה וחצי ולמה הקטנה תפסיד.
כי כאמור היא באופן כללי תינוקת ממש מאתגרת ומרגישה שבאיזושהו מקום קשה לי יותר להתחבר אליה ואני אמא פחות טובה וסבלנית בשבילה (כותבת את זה עם דמעות בעיניים), אז לפחות יש את ההנקה שמחברת אותנו. אז עכשיו גם זה לא יהיה?
כתבתי קצת מבולבל. אשמח לשמוע את דעתכן.
מסכנים. רפואה שלמה והחלמה מהירה!!!