חייבת לציין שלא הרגשתי איזשהוא חוסר או חסך. זה מה שהכרתי וזהו..
מטבעי אני לא טיפוס מאוד חם. לא נראה לי משהו קיצוני...מן אמצע כזה. ואני תוהה כל הזמן מה הנורמה של חיבוקים/נשיקות בבתים רגילים? איך זה נעשה?
אז מה אני שואלת?:
אחרי החתונה נחשפתי לעולם המופלא הזה של מגע. והוא עצום וקסום!!(לא מדברת על מגע מיני בכלל). איך יכול להיות שמתבגרים חיים בלי זה שנים ארוכות? או שבבתים נורמלים ההורים כן מספקים מגע בתדירות ובכמות שצריך? (כמו שזה נראה לי - לא מגיע למגע בין בני זוג...). ואם אכן הם לא מקבלים מגע "כמו שצריך" - אז זה בסדר? כלומר, אני נראה לי יצאתי סבבה😅, אבל בצורה גורפת זה לא מזיק?
ומה הנורמה? איך זה הולך אצלכם? אני ממש צריכה להזכיר לעצמי לחבק/לנשק. סתם לשבת על הספה ביחד להניח את הראש..- כן מגיע בזרימה. אבל מאוד מאוד הייתי רוצה שיהיה יותר חום ואהבה פיזיים.(מילולית ב"ה נראה סבבה לגמרי). או שלא "שווה" חיבוק שמגיע כי אמא נזכרה שעכשיו צריך לחבק..?🤔
(בכללי אני לא טיפוס שלוחץ מאוד להשתנות, אלא להעצים את הקיים. לא טובה בחיבוקים? תעצימי את השיחות/הצחוקים/ החברות... . השאלה אם בנושא הזה כן צריך להתעקש לשינוי..)
בקיצור- מי שהבינה מה אני שואלת מכל המלל הסבוך הנ''ל, ממש ממש אשמח שתענה.
בא לי לתייג כמה ניקיות שחשוב לי ממש לשמוע את דעתן, אבל במחשבה שניה זה כמעט כל שוכנות הפורום😅
תודה רבה רבה מראש לכל אחת שתטרח להשתתף ולהחכים אותי🙏❤️

. בנחת שלך. ניסוי וטעייה. ותבדקי מה מתאים לך, איך ובאיזה מינון. ואם תגלי שזה פחות את, תמיד תוכלי לחזור להעצים את השאר
)