לא יודעת.. מה אתן הייתן עושות?
ליל הסדר בע"ה אנחנו אצל ההורים שלי, ומן הראוי שחג שני אצל חמותי (שנה שעברה זה היה הפוך).
אבל..
כל שבת שאנחנו מתארחים אני יוצאת עצבנית וכעוסה מכל מיני הערות וכל מיני 'אירועים' שקורים..
זה באמת המון לכתוב.. ואין לי כוח לפרט.
שבת אחרונה שהיינו צריכים להיות אצלה היא אמרה לנו לא להגיע (היא עושה את זה לעיתים קרובות, זה לגיטימי וזה בסדר, לבנאדם אין כוח לארח או שאין לו מצב רוח, אבל מה שמעצבן אותי שהיא בטוחה ומצפה ששבוע אחרי אנחנו אצלה.. קובעת לי ת'לו"ז! ) טוב, שוב הבלגתי ובאמת הגענו.. אותו סיפור כל הזמן.. מלא הערות, דורשת מלאאא צומי, דורשת כבוד, עקיצות.. כשבעלי מנסה להגן עליי אז היא- מה?? מה קרה?? מה אתה מתעורר?? בטון כזה מעצבן!!!
כל פעם שאני משתפת אותה (בתמימות) בכל מיני דברים (שד"א - היא מבקשת לדעת ושואלת) איכשהו יוצא שהיא משתמשת בזה לרעתי.
הקיצר, אין לי כוח להיות אצלה. כל פעם שאנחנו שם אנחנו רבים ואני כבר לא מצליחה לשמור ולדבר בצורה יפה על ההורים שלו בפניו. לא נעים ל מבעלי בכלל. אבל באמת קשה לי.
כל פעם הוא מבטיח שידבר איתה אבל זה לא קורה.. ואז אנחנו נרגעים, שוכחים ושוב חוזרים על אותו דבר.
הפעם אמרתי שאין סיכוי שאני נמצאת אצלה 3ימים חג שני!! יום ראשון אחרי החג אני עובדת ובטח בעלי ירצה לעזור להכניס כלים (והיא בטח תצפה).. ואין לי כוח להתעכב שם אפילו דקה אחרי צאת השבת.
אנחנו גרים במרחק של שעה וחצי- שעתיים הליכה. אז אמרתי לבעלי שנעשה חג אצלם ושבת בבית.
הוא מצידו, קשה לו להגיד להם דבר כזה כי זה לגבי מתבקש לחשוב שלא באלנו להיות אצלם, כי מי ירצה ללכת שעתיים הליכה בחום עם תינוק??
בקיצור... אני ממש מתלבטת.. לעמוד על זה ולא לוותר (כי באמת שיש לי פחד רק מלחשוב על זה..) או שלהבליג ולא להעמיד את בעלי בסיטואציה לא נעימה כזו.?
כי גם ככה כשהוא הודיע להם שליל הסדר הוא אצל ההורים שלי הם התקוממו.. (לא הבנתי למה זה ברור שכל חג נהיה אצלם, וכל חג מחדש הם מופתעים למה אנחנו לא אצלם..ועושים לבעלי ריגשי..
האמת שלא חשבתי על הצד הטכני של זה.. זה אומר לבשל את השבת כבר בחמישי ולהפעיל את הפלטה כבר בחמישי ואני מקווה שאני אעמוד בזה.. והליכה עם תינוק בן 5 חודשים יונק במשך שעתיים.. לא יודעת אם זה הדבר הנכון לעשות..
ממש מתלבטת..
אשמח לדעתכן..
תודה. .
שומעים את הקושי שלך