זה כל כך כואב. ולא מגיע לך בכלל. ועוד שאתה באמת השקעת את כל כולך בקשר ופתאום מסיימים ככה בלי להסביר זה ממש מרגיש כמו שמשתמשים וזורקים. בלי רגישות ותשומת לב לצד השני שהיה שם כל כולו.
וזה מתקשר למקום רחב יותר של תחושה כללית שבנות לא מעריכות את האדם שמולן, והן חותכות ומעקמות פרצןף כלפי כל דבר שלא מסתדר להן ולא מוצא חן בעיניהן. וזה נותן תחושה שאם אתה לא תהיה מאה אחוז מה שהן מצפות לו, אז הן יניפו את ידן בביטול ויעברו הלאה.
ואני מבינה את התחושה שלך. היא באמת קשה! ומה שקרה לך רק מחדד את זה ומעצים. ואני מבינה גם למה אתה רואה את זה ככה. באמת היו בפורום כל מיני שרשורים שמחזקים את התחושה הזאת, של למה הוא לא כזה ולמה הוא לא כזה, למה הוא לא מציע לשלם, למה הוא לא מביא עוגיות לפגישה, למה הוא לא שולח הודעה, למה הוא לא מתקשר, למה הוא לא למה הוא לא..
וזה נותן תחושה שבודקים אותך על כל צעד ואם לא תהיה בדיוק לפי הספר שהן כתבו אז יעיפו אותך על טיל כי אתה לא עומד בכללים ובציפיות הדרושות ממך כגבר בדמיונן.
אני חושבת שאין דבר כזה שמישהי פתאום תבטל ותסיים בלי לומר מילה בלי להסביר, אחרי תקופה ארוכה של קשר ושהיא הראתה שהיא בעניין. כמו שאין דבר כזה שגבר יעשה את זה. זה פשוט לא. עם כל כמה שזה מה שהיא מרגישה, אי אפשר פתאום לקום וללכת, בלי להבין שיש פה צד שני, שהשקיע והביא את עצמו לקשר ונתן בה את אמונו. היא צריכה לעמוד מול מה שקרה פה.
וכל שאר הדברים- אישה היא קודם כל בן אדם. וגבר הוא קודם כל בן אדם. ולכן, אישה נורמלית בדר"כ תתייחס לגבר כמו אל בן אדם. שזה אומר-לתת ולא רק לצפות כל הזמן מהצד השני, להכיל ולא לחפש אותו בפינות, להעריך, לפרגן, להבין שהוא בן אדם שטועה לפעמים ולהיות רגישה כלפיו.
אין הבדל בזכויות הבסיסיות שכל צד אמור לקבל בקשר, בין אם הוא גבר ובין אם היא אישה.
ומי שלא מתייחס/ת בצורה כזאת- זה אולי מראה על משהו לא תקין במידות. וזה נשמע שנפגשת עד עכשיו עם כאלו.
ומהיכרות, יש גם הרבה בנות שכן מתייחסות ככה. ומאחלת לך שתכיר אותן.