אני מצד אחד מציג את עצמי כדוס, שומר הלכה, שקדן בתורה, מביע את דעתי בנושאים שקשורים לרוח ארץ ישראל ועבודת ה', רוב העולם תופס ממני צדיק, בעיקר חברים חילונים, אבל..
אני מחלל שבת בסתר, ולא מקפיד על תפילות תמיד, לא תמיד מניח ועוד כל מיני דברים שאני מתבייש בהם. אני מאוד מתקשה לשמור על ההלכה, אני באמת מנסה אבל מאוד קשה לי, אני בעליות וירידות מאז גיל מאוד צעיר. הסיבה שאני עוד מציג את עצמי כדוס זה כי אני מרגיש שזה שומר עלי, עוד נותן לי פתח להשתפר, כי אם אומר את זה לאנשים אני חושש שזה יתקבע ויהיה לי קשה עוד יותר להשתפר כשאני נתפס כדתי לייט/מסורתי/וואט אבר ואף גרוע מזה יתכן מאוד שאדרדר עוד יותר. וזה רק ההתחלה של התסביך, זה רק משתפר.
אני ממש אבל ממש רוצה להתחתן, ועם אחת דוסית גם, כזאת שאוכל לבנות איתה בית של תורה כשההלכה היא נר לרגלינו, שנעבוד את ה' יחד ונתמוך אחד בשניה בעניין.
אני לא אוכל לעשות את זה עם דתייה לייט.. היא תדרדר אותי עוד יותר, או שתתקע אותי במקום. נראה לחלקכם אולי שאין לי עמוד שדרה כשזה נוגע להלכה, עד כדי כך שהאישה עלולה להשפיע עליי ככה, אבל זו המציאות שאני מתמודד איתה ומפסיד פעם אחר פעם.
אני ממש מתקשה למצוא כאלה שנמצאות במקום שלי, אינלי בעיה עם אחת שקשה לה אבל שואפת גבוה מעל גבוה. הבעיה שהרבה בנות בגילי שפחות מקפידות על ההלכה כמוני כבר התקבעו על אורח חיים מסוים וכבר אין להן שאיפות גבוהות, או שהן בתסביכי אמונה, או מאמינות בכל מיני תפיסות ליברליות שכמה שזה נשמע מצחיק אני מתנגד אליהם בכל התוקף. אז מה, להמשיך לצאת עם דוסיות? עם כל זמן שאני נמצא בעולם הדייטים ונפגש עם דוסיות אני מרגיש יותר ויותר רע עם עצמי, אני משקר להן ומתעלם מהאמת הפנימית שלי שצועקת לי שוב ושוב שאני שקרן ומוליך אותן שולל, מילא לגנוב את דעת הבריות אבל את דעתן של בנות שסך הכל רוצות לבנות בית של תורה ואם היו יודעות לא היו אפילו חושבות על לצאת איתי..
אם הייתי בן 16 היה קל יותר, הייתי פשוט מנסה לעבוד על השמירה על ההלכה, אבל אני כבר בן 23 וזה בוער לי, רוצה זוגיות, כזאת שדוחפת לעבודת ה', להקפדה על ההלכה, ללימוד תורה בכל הכוח. רוצה כבר חברה טובה, רוצה לתת, רוצה מישי שנעריך אחד את השניה, לא רוצה להיות לבד, אבל אני תקוע ברמות שאין לתאר. אני מצד אחד רוצה להיות צדיק מינימום כמו יוסף הצדיק, אבל מצד שני לא מתנהג ככה, מי תוכל להכיל מורכבות כזאת ובכל זאת לשאוף גבוה כמוני??
אני יודע שזה נשמע רע, יודע שאני ראוי לביקורת, אני פשוט חייב עצה...
כי מצד אחד אני חייב להפסיק לצאת.
אבל מצד שני חייב להמשיך לצאת.
לא יודע מה לעשות כל כך😢
(כמה זמן האצבע הייתה מעל ה-"שלח")