ממש עזרתן לי פה כמה פעמים ואני אשמח להתייעץ שוב.
יש לי בתקופה האחרונה כל מיני קשיים בזוגיות שעובדים עליהם ב"ה ומתקדמים.
בעלי אדם מקסים ומפנק אבל מאוד מאוד קצר רוח.
הוא הרבה פעמים מתעצבן בקלות ומדבר באופן שפוגע בי.
וגם לילדים הוא לפעמים ממש נוקשהה באופן שקשה לי מאוד.
אני גם רגישה יחית אבל גם במשפחה שלי הוא נתפס ככה חמוד כפי אבל ווכחן חסר תקנה.
אני לפעמים ממש חוששת מהתגובת שלו ומסתירה ממנו דברים או מתקשה להיעזר בו וכד'
כל הזמן ניסיתי לראות מה החלק שלי בסיפור הזה, ואנחנו מדברים על זה ואני יודעת שאני מאוד לוקת קשה וללב אבל ממש לא ראיתי משהו מולו.
השבוע נסענו לשבת ובדרך חזור הסתבכנו ממש עם תחבורה וזה היה קצת בגללי כי לא ממש הבנתי מה קורה במוביט ונגמר לי הבטריה באמצע אז בעלי ממש התעצבן עלי וזה מאוד כאב לי וניסיתי לשמור על אווירה נעימה כי היתה שבת מקסימה וגם כי אני ממש עובדת על עצמי לא לקחת אותו קשה.
אז התיישבתי עם הילדים בתחנה והרדמתי את הקטנים(היינו אמורים לחכות שם כ40 דקות שהפכו לבסוף לשעה!!) ושיחקתי עם הגדולים.
התרחקנו קצת מבעלי שהיה עצבני ושם עלי הכול.
תוך כדי נוא טיפה השתתף בעיקר ניסה לעצור טרמפים שלא היה ממש ראלי כי היינו עם המון חבילות.
בקיצור חזרנו בשעה מאוד מאוחרת והמשכנו כרגיל.
אתמול בערב איכשהו יצא לו להגיד לי שהוא פגוע ממני כי הוא רואה שאני מרחיקה ממנו את הילדים ואז קלטתי שזה נכון. אני מאוד פוחדת מזה שהילדים ייפגעו מהצורה שהוא מתנהל איתם. אני רואה איך שלי זה קשה. העניין הוא שהוא ישר אמר שאם אני מזמינה כרטיסים לאיזה אטרקציה שרצינו בחופש אז שאני יזמין או לו או לי ולא נלך ביחד כל המשפחה... וזה ממש עצוב לי כי באמת מתקשים להיות נורמלי ביחד עם הילדים ויש י עוד פירוט ארוךך על כך אבל אולי בהמשך אם יהיה רלוונטי.
עכשיו:
א- אני רוצה לחשוב איך לפייס אותו ולהראות לו שהבנתי ממה נפשע (בינתיים לא ממש הגבתי ורק אמרתי שאחשוב וממש חבל לי שככה הוא הרגיש והוא צודק)
ב- אני רוצה לנסות לראות איך אני משחררת מהדאגה כל הזמן מה יקרה לילדים. זה אבא שלהם והם יסתדרו בסך הכול הוא אדם נפלא גם אם לפעמים עצבני או נוקשה. מצד שני בעלי עדיין כועס על אימא שלו וכואב על היחס שלה כך שאני כן רוצה להגן עליהם כי אני חוששת שהם יגדלו וירגישו שלא היו מוגנים.
ג- אני רוצה ללמד את עצמי לשחרר ממנו ושלא כזה יהיה אכפת לי מהתגובות שלו ואז אולי יהיה קל.
ד- אשמח לתובנות ולהבנות שלכן תמיד קיבלתי מפה מסרים אלופים.
תודה למי שקראה!
ועובדת על זה כל הזמן.

תודה על התגובה!