היו פעמים שהילדים היו חולים ברמות מפחידות, חום גבוה, חולשה. למשל היה פעם שהקטן נשם בקושי רב, השתעל, חום, ישן המון, הייתי בטוחה שאיך שנגמר החג שהיה, אני לוקחת אותו ישר לרופא, היה ממש נראה כמו דלקת ריאות. אלא שיום למחרת הוא התעורר כמו חדש. אין חום, הרגיש מצויין הכל טוב. וזה קורה לפעמים.
פעם אחרת אחד הילדים התלונן על כאב גרון, בלי חום, הרגיש בסדר חוץ מזה, אמרתי טוב נחכה קצת, אולי סתם כאב מעונת מעבר או משהו, אחרי איזה 3 ימים שלא עבר הלכנו למרפאה, משטח גרון יצא חיובי. נתנו לו אנטיביוטיקה.
שלא לדבר על מצבים שבאים כבר לרופא והוא אומר זה יעבור או משהו כזה וזה לא עובר ואתה לא יודע אם ללכת לרופא אחר או לחזור לרופא או לחכות בסבלנות שיעבור.
היתה פעם שהלכנו לרופא ילדים עם אחד הילדים בגלל משהו, הוא אמר שכדאי לבדוק את זה אבל זה לא משהו דחוף, גם הרופא שנשלחנו אליו לבדוק את העניין אמר אותו דבר. מפה לשם הדבר הזה הפך למשהו מאוד לא טוב שדרש אישפוז של כמה ימים ולאחר שנה של גיחות למיון מידי פעם וכל מיני בדיקות נשלחנו לניתוח שסיים את הסיפור בצורה טובה ב"ה.
אז אני אף פעם לא יודעת, מתי זה באמת דחוף ללכת לרופא, מתי אפשר לחכות שיעבור לבד, לא אוהבת ללכת לרופא ולהרגיש סתם אמא היסטרית או להפוך את ילדי להיסטרים. מצד שני גם לא רוצה להזניח.
איך אתן מחליטות אם ללכת לרופא או לא?
תודה לשתיכן!
זה אומר שיש לכם אווירה טובה במשפחה!